This version of the page http://www.europa.fm/ru/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-20. The original page over time could change.
Europa FM Kiev 107.0 FM / /
 
20 Августа 2009
 
НОВОСТИ
Новая программа
ЛЮБОВЬ ОПАСНАЯ КАК НОЖ!

С 1 июля на Европе FM стартует новая программа, в которой необыкновенные истории вашего чувства будут озвучены самой утонченной и совершенной певицей отечественного шоу-бизнеса LILU!
  Подробнее

Акція!
«Рейс 107: Сігет-агенти»!

Завдяки радіо Європа ФМ у тебе є можливість потрапити на фестиваль і особисто відчути драйв цієї музичної події. Хочеш побачити на власні очі, що відбуватиметься на острові і почути кілотонни музики?
  Подробнее

Акція!
«ВЕСНА З МАРІЄТТОЮ НА ЄВРОПІ FM»!

«Весна з Марієттою на Європі FM» триває! Відтепер потрапити на справжню молодіжну дискотеку у клуб «Sorry, Бабушка» стало ще простіше.
  Подробнее


«БУТИ ДОБРІШЕ» - ЦЕ ПРОСТО!

Київська молодь організовує благодійну акцію під назвою «Бути добріше», метою якої є збір коштів на операцію для молодої дівчини, що потрапила в біду. Захід проходитиме під егідою фонду «УКРАЇНО! Я ЗА ТЕБЕ!»
Формат акції – благодійний вечір за участі таких виконавців, як «Над землей», «VEXLARSKY orchestra» (DJ Толя), «Контрабанда.com.ua», «Black&White», «KIDNAPPERS», а також відомих київських ді-джєєв DJ Alexandra Galickogo (Олександра Галицького) і DJ Жк-і. Ведучий вечора М.С. ROMANTCOV.
Благодійна вечірка проходитиме в клубі «Disco radio hall» (який з розумінням віднісся до проблеми і люб'язно надав приміщення). Час проведення 17 вересня, з 19:00 до 23:00.

Додаткову інформацію по проекту можна отримати за телефоном: (067) 929-49-00

  Подробнее


ЗРОБИ СВІЙ ВНЕСОК - ДОПОМОЖИ ДІТЯМ В ШКОЛАХ-ІНТЕРНАТАХ ЗДОБУТИ ПРОФЕСІЮ!

Благодійний Фонд «Україно! Я за тебе!» спільно з Ротарі Клубом «КИЇВ-ЦЕНТР» та Громадською організацією «Клуб успішних людей» організовує проект у підтримку професійного навчання для дітей в школах-інтернатах.
11 вересня 2008 року о 12.00 в приміщенні Українського національного інформаційного агентства Укрінформ за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16 відбудеться прес-конференція з метою представити даний проект як пілотний.
Участь у цій події візьмуть члени РОТАРІ Клубу «КИЇВ-ЦЕНТР», Благодійного Фонду ”Україно! Я за тебе!”, Громадської організації «Клуб успішних людей», ініціативної групи людей, а також представники широких бізнесових кіл, меценати та благодійні організації, що сприяють розвитку філантропії в Україні.
Попередня акредитація за телефоном +38 (067) 320-29-60 або e-mail: ceo@tangram.ua
  Подробнее


НУМЕР482 ПРЕДСТАВЛЯТЬ УКРАЇНУ НА ЕВРО 2008 З ФУТБОЛУ

Чемпіонат Європи з футболу 2008 року, який проходить в Швейцарії та Австрії з 7 по 29 червня, є не тільки спортивним святом, а й непересічною культурною подією. Під час турніру відбуваються концерти «Єврофут - 2008», де футбольні вболівальники мають нагоду ознайомитись з музичним різномаїттям континенту.
Хоч наша футбольна збірна і не братиме участі у фіналі Євро-2008, однак на музичній сцені Україна буде представлена. Організатори запросили взяти участь у цих концертах український гурт «НУМЕР 482».

26 червня 2008 року: концертний майданчик FAN VILLAGE Bout-du-Monde
в м. Женева, Швейцарія - КОНЦЕРТ ГУРТУ «НУМЕР482» у рамках Чемпіонату Європи з футболу.
Слухайте ефір Europa FM (107,00) та вигравайте призи від гурту «НУМЕР 482».
  Подробнее

Акція!
«Твой знак» с Европой FM

Внимание – акция!!! Певица Lilu и радио Европа FM представляют невероятную акцию - «ТВОЙ ЗНАК» С ЕВРОПОЙ FM!
  Подробнее

"Домашний кинотеатр" Европы FM
"Побег из курятника"

С 27 по 30 сентября на сайте Европы FM проходит розыгрыш DVD с мультфильмом "Побег из курятника". Выиграть один из десяти DVD-дисков как всегда просто - отвечайте на три вопроса и ждите уведомление о победе! Узнайте подробности...
  Подробнее

Акція!
«ТАНЦІ З ЗІРКАМИ» НА КОРИСТЬ ДІТЯМ»

Благодійний фонд «Україно! Я за тебе!», компанія «Star Media» та радіостанція Європа FM презентують благодійний SMS-марафон «ТАНЦІ З ЗІРКАМИ» НА КОРИСТЬ ДІТЯМ».
З 10 до 14 вересня 2007 on-line на сайті yazatebe.org.ua
  Подробнее

Выиграй DVD!
Детонатор

Europa.fm предлагает выиграть один из 10 DVD с фильмом «Детонатор». Выиграть как всегда просто – с 5 по 7 сентября отвечайте на три вопроса о фильме и пополняйте свою домашнюю видео-коллекцию. Приятного просмотра!
  Подробнее











Голосуй за новые песни:
  Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
  Crazy Loop - Crazy Loop (Mm Ma Ma)
  Katy Perry - Waking Up In Vegas (Radio Edit)
  Laurent Wolf - Explosion (OrRadio Edit)
  Linkin Park - New Divine
  Morandi - Colors
Архив

Developed by Finport Technologies Inc.