This version of the page http://www.profspilka.org.ua/posts/1531 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-19. The original page over time could change.
Комітет НМПУ утворив комісію для вивчення ситуації у ТОВ «Український тиждень»
Реєстрація!
Нагадати пароль

Комітет НМПУ утворив комісію для вивчення ситуації у ТОВ «Український тиждень»

Комітет Незалежної медіа-профспілки України 5 травня ухвалив рішення про затвердження Тимчасового положення про комісію з громадського контролю за дотриманням профспілкового та трудового законодавства на підприємствах галузі та про затвердження складу Комісії, що направляється для вивчення ситуації у ТОВ «Український Тиждень».

Склад комісії:  Олександр Зінченко (голова), Роман Головенко, Анатолій Бондаренко.

Комісії доручено провести на місці перевірку фактів перешкоджання діяльності первинного профспілкового осередку НМПУ, зриву колективних переговорів та загального стану дотримання трудового законодавства в ТОВ «Український Тиждень».

За результатами перевірки Комісія має протягом тижня надати звіт Комітету НМПУ та рекомендації щодо вжиття подальших дій з боку профспілки.

Комітет керувався Статутом НМПУ; законами України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», «Про колективні договори і угоди», КЗпПУ , «Про охорону праці» та іншими; на підставі звернення голови первинного осередку НМПУ у ТОВ «Український Тиждень» Гузя С.І.; відповідно до запиту Міжнародної федерації журналістів.

український тиждень, комісія, Сергій Гузь, Олександр Зінченко, Роман Головенко, Анатолій Бондаренко



1 коментар

 
 Юрій Макаров  7/5/2009 у 14:33 |  Рейтинґ: 0
Див. відповідь "Українського тижня":
http://ut-magazine.livejournal.com/81033.html
Щоби лишити коментар, зереєструйтеся або залогіньтеся у формі нагорі