This version of the page http://www.gazeta.rv.ua/?n=13830 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-19. The original page over time could change.
Рівненська газета | Хотів втекти від ДАІшників, та не судилося


Рівненська газета. Інтернет версія.
Оновленно: 18.08.2009 17:44

NEW!!! Купуй та продавай он-лайн. Найбільша база оголошень м.Рівне
   
 
E-mail:
gazeta[AT] gazeta.rv.ua
 
Програмування та дизайн: Максим Антонюк m@il
У місті

Хотів втекти від ДАІшників, та не судилося

N 833 від 26.02.2009
Вартові доріг намагалися зупинити ВАЗ 2109 на вулиці Князя Володимира у Рівному, коли водій порушив правила дорожнього руху. Проте він проігнорував вимогу інспекторів про зупинку і почав тікати. Його вдалося наздогнати лише на вулиці Соборній, в районі РУМу.
Водій вискочив з машини та кинувся навтьоки. Правоохоронці пробігали за ним дворами мікрорайону “Ювілейний” і все ж затримали.
Як з’ясувалося пізніше, чоловік був тверезий, але п’ять місяців тому за керування автомобілем напідпитку його позбавили прав керування на півтора року. Окрім того, Артема неодноразово штрафували за керування автомобілем без посвідчення водія.
На водія-порушника працівники ДАІ склали одразу два адмінпротоколи: за незупинку вартовим доріг та за керування автомобілем без посвідчення водія. За ці порушення Артему доведеться сплатити близько тисячі гривень штрафу. Про це повідомив з прес-служби УДАІ УМВС Ярослав МЕЛЬНИЧУК.
Версія для друку
Переглядів [358]

Коментарі:
Додати коментар
Коментарі відсутні
Читайте також:
У Рівному сміттєвоз переїхав бомжа // N 906 від 18.08.2009
Під колеса комунальної машини, яка збирає сміття містом, потрапив чоловік. Трагедія трапилася у дворах будинків на вулиці Млинівській, 37-39. За попередньою інформацією, від наїзду вантажівки загинула особа без постійного місця проживання.
Через капусту квартиру залило нечистотами // N 906 від 18.08.2009
Рівнянка Катерина Залевська прийшла ввечері у свою квартиру, що на першому поверсі 9-поверхівки на вулиці Клима Савури, 14, і жахнулася. У помешканні плавали помідори, капуста та всі нечистоти, що спускали у каналізацію сусіди зверху.
Матеріали археологічних досліджень представили у Рівному // N 906 від 18.08.2009
Виставку “Відгомін епох” представили днями у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. В експозиції представлені матеріали археологічних досліджень території сучасного Рівного. Археологи розкопали на площі Короленка давньоруський могильник часів ХІІ століття. А це доводить — Рівне старіше, ніж вважали донині.
Зарічнюк хабарів продуктами не бере // N 906 від 18.08.2009
У кризу питання особистої безпеки хвилює рівнян не менше ніж фінанси та комуналка. Саме тому відвідувачі порталу OGO.ua вирішили, що першим гостем “Гарячої відеолінії OGO.ua” має стати саме начальник міського відділу міліції Григорій Зарічнюк. Упродовж інтернет-спілкування з рівнянами головний міліціонер дав відповіді майже на 40 запитань. Публікуємо відповіді на найцікавіші з них.
Бруківку на майдані вимостять до дня Незалежності // N 904 від 13.08.2009
Реконструкція майдану Незалежності триває вже другий рік. Якщо у 2008 році на роботи з міського та обласного бюджетів разом виділили майже мільйон гривень, то у 2009 у міській скарбниці передбачили лише близько 800 тисяч. Реконструює майдан місцева компанія “Мека”, яка виграла відповідний тендер.
“Пісні та пляски” перенесли на Пагорб Слави // N 904 від 13.08.2009
Ще два місця, де дозволено проведення масових заходів недержавного та незагальноміського значення, визначила рівненська міська влада. Крім того, чиновники уточнили, що мається на увазі, коли йдеться про “масові заходи”.
Селян з городиною пересадили... на дорогу // N 904 від 13.08.2009
Вулицю Сагайдачного у Рівному поблизу продовольчого ринку звільнять від стихійної торгівлі. На вулиці Полуботка міська влада встановила ряд прилавків на... дорозі. Таким чином селянам, які продають власну городину, облаштували торгові місця.
Лікаря судять за смерть півторарічної дитини // N 904 від 13.08.2009
Про безкоштовну медичну допомогу в державних і комунальних закладах охорони здоров’я, яку гарантує стаття 49 Конституції України, на Рівненщині забувають. Так, органи прокуратури області, які систематично проводять перевірки у сфері дотримання законів про охорону здоров’я, з’ясували, що окремі медзаклади за надання медичних послуг займались поборами з громадян. З початку року до відповідальності вже притягнули 216 посадових осіб.
Валютників у Рівному зніматимуть відеокамери // N 904 від 13.08.2009
У кризу питання особистої безпеки хвилює рівнян не менше ніж фінанси та комуналка. Саме тому відвідувачі порталу OGO.ua вирішили, що першим гостем “Гарячої відеолінії OGO.ua” має стати саме начальник міліції міста. Менше ніж за тиждень відвідувачі сайту поставили Григорію Зарічнюку майже сорок запитань. Хулігани в дворах, збільшення кількості крадіжок особистого майна, резонансні вбивства — лише частина питань рівнян.
У Рівному на одну вакансію претендують шість безробітних // N 904 від 13.08.2009
У час економічного спаду питання працевлаштування стало неабияк актуальним. Скорочення обсягів виробництва на підприємствах спричинили скорочення працівників та зменшення оплати праці. Де шукати роботу на Рівненщині зараз? Які професії найнеобхідніші? Яким чином вимагати поліпшення умов праці від роботодавця?
Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише за умови посилання (для інтернет-видань - прямого гіперпосилання) на www.gazeta.rv.ua. Відповідальність за достовірність усіх матеріалів, розміщених на сайті, крім матеріалів, які містять посилання на інші інформаційні агентства або інтернет-видання, несе інформаційне агентство "Рівнеінформ" (Свідоцтво №75 від 10.10.2002р. ДКІПТРУ).