This version of the page http://www.fuib.com/ua/rates/person/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-18. The original page over time could change.
Тарифи на обслуговування фізичних осіб
  • Тарифи

    Про банк
    Розрахунки
    Кредити
    Заощадження
    Спеціальні пропозиції
    Підприємствам
    Банкам
    Тарифи
    Офіси та банкомати
    Прес-центр
    Книга відгуків
    Інтернет-банк
    Курси валют
    Продаж заставного майна
  • Тарифи на обслуговування фізичних осіб

    Тарифи на обслуговування фізичних осіб
    Тарифи за виконання доручень банків-кореспондентів

Тарифи на обслуговування фізичних осіб

Тариф комісійної винагороди за виконання доручень клієнтів-фізичних осіб ЗАТ «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМБ) застосовується за наступними умовами:

  1. Встановлення ставок тарифів проводиться за розсудом ПУМБ. Зазначені ставки Тарифу є мінімальними. Банк може змінювати встановлені ставки для кожної конкретної операції або встановлювати особливий порядок розрахунків у випадку окремої домовленості між ПУМБ і клієнтом.
  2. Тариф може бути змінений або доповнений відповідно до умов договору на розрахунково-касове обслуговування.
  3. Ставки Тарифу застосовуються тільки до операцій, що здійснюються в звичайному порядку. ПУМБ залишає за собою право стягувати спеціальну і додаткову комісію, коли виконання операції вимагає додаткового обсягу робіт, що виникли не з вини ПУМБ.
  4. ПУМБ не несе відповідальності за затримки, помилки, неправильне розуміння і т. д., що виникають унаслідок неясних, неповних або неточних інструкцій клієнтів.
  5. Податки, збори, мита, телекомунікаційні і поштові витрати ПУМБ і інших банків, комісії кореспондентів і міжнародних платіжних систем VІSA Іnternatіonal або MasterCard Іnternatіonal, а також непередбачені витрати, при наявності таких, стягуються додатково.
  6. Операції по рахунках клієнта проводяться в межах фактичного залишку коштів на рахунку, якщо інше не обумовлено в договорі про відкриття рахунку. Комісійна винагорода за проведення операцій, а також виникаючі при цьому витрати, зазначені в п. 5, стягуються в гривневому еквіваленті або у валюті операції в порядку, що визначений законодавством України. При необхідності перерахування комісій і витрат з доларів США в інші валюти застосовується поточний курс НБУ даної валюти до долара США на день здійснення операції.
  7. ПУМБ робить всі операції тільки з дотриманням законодавства України, а при міжнародних операціях — міжнародних правил, угод і практики. Банк вправі відмовитися від проведення операції, що, на його думку, порушує чинне законодавство.

Ознайомитися з тарифами банку ви зможете, завантаживши документи по послугам, що цікавлять вас:

Усі тарифи ПУМБ за обслуговування фізичних осіб
(WORD, 849,5 КБ)
Відкриття та обслуговування поточних рахунків
(WORD, 94 КБ)
Відкриття та обслуговування карткових рахунків та випуск платіжних карток
(WORD, 279 КБ)
Операції без відкриття рахунку
(WORD, 70 КБ)
Еквайрінгове обслуговування
(WORD, 37 КБ)
Операції з чеками
(WORD, 39,5 КБ)
Операції з цінними паперами
(WORD, 116,5 КБ)
Послуги з користування індівідуальним сейфом 
(WORD, 183 КБ)
Тарифні пакети та спеціальні програми
(WORD, 244,5 КБ)
Поточні роздрібні курcи продажу золота
(WORD, 45,5 КБ)
Поточні роздрібні курси продажу срібла
(WORD, 41 КБ)