This version of the page http://elba.org.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-17. The original page over time could change.
Фестиваль автостопу "Українска Ельба"
На русском • English
ФЕСТИВАЛЬ АВТОСТОПУ
УКРАЇНСЬКА
ЕЛЬБА
ГОЛОВНА СТОРІНКА

НОВИНИ

ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

ЧАС ПРОВЕДЕННЯ

ЯК ДІСТАТИСЯ

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ

ЩО БРАТИ З СОБОЮ НА ЕЛЬБУ?

А ЧТО КРАЩЕ ЗАЛИШИТИ ВДОМА?

ТРАДИЦІЇ І РИТУАЛИ

СПИСОК УЧАСНИКІВ

ФОТОГАЛЕРЕЯ

ОПОВІДАННЯ ПРО ПОЇЗДКИ НА УКРАЇНСЬКУ ЕЛЬБУ, ФОТОГАЛЕРЕЇ, АУДІО- ТА ВІДЕОСЮЖЕТИ, ЩО РОЗМІЩЕНІ НА ІНШИХ САЙТАХ

ЧОРНИЙ СПИСОК

ФОРУМ

ВІРТУАЛЬНИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ АВТОСТОПУ

КОНТАКТИ

РЕСУРСИ ІНТЕРНЕТУ ДЛЯ МАНДРІВНИКІВ

ВИЗНАЧЕННЯ ВІДСТАНЕЙ

ВІДЕОТЕКА

ЛАСКАВО ПРОСИМО НА САЙТ УКРАЇНСЬКОЇ ЕЛЬБИ!

Українська Ельба - це фестиваль автостопу, що тричі на рік збирає представників української (та не тільки української) автостопної і, взагалі - громадськості, що мандрує.

Українська Ельба проводиться у точці з координатами:

Nord 48*39,238'

Ost 35*17,653'

Чому фестиваль назвали саме "Ельбою"? Читайте тут

Сайт, що призваний забезпечити інформаційну підтримку фестивалю нарешті знайшов своє постійне місце в інформаційному просторі! Крім цього, на сайті працює форум, так що ласкаво просимо!

Нагадуємо, що найближча Українська Ельба запланована на 8-10 вересня 2006 року. Подробиці на сайті. Чекаємо вас!

Ельба проводиться ЗА ЛЮБОЇ ПОГОДИ! Відміні і перенесенню цей захід НЕ ПІДЛЯГАЄ навіть у разі настання Страшного Суду або термоядерної війни!

Нагадуємо також, що на Українській Ельбі (і на її сайті) введена заборона на все, що пов'язане з політикою, включаючи атрибутику будь-яких політичних організацій і розмови на політичні теми. Як відомо, на рубежі 2004-05 років пані політика вмудрилася пересварити між собою декілька мільйонів громадян України, та і зараз стабільність політичної обстановки в Україні залишає бажати кращого. Для охочих говорити про політику є всілякі майдани і гайд-парки, йдіть туди і дискутуйте собі на втіху. А свої політичні переконання і погляди на Українську Ельбу привозити не варто. І взагалі, немає чого перетворювати автостоп на слугу політики. Проткнути один одного багнетами на барикадах ми завжди встигнемо, давайте ж насолоджуватися миром і дружбою!

І ще - щоб не виникало питань, чому, наприклад, сайт практично повністю російськомовний, і чому немає української та англійської версій. Або, наприклад, чому немає мультиплікації, анімації, крутої графіки і інших прибамбасів. Ви повинні розуміти, що сайт створюється людьми у вільний від роботи час на абсолютно суспільних початках. Отже якщо хочете запропонувати свою допомогу, наприклад, в перекладі текстів на інші мови, розробці дизайну, програмуванні - будемо ради.

До речі, панове, чом би тим з вас, хто добре малює, не прийняти участь в конкурсі на емблему Української Ельби?

Чекаємо Ваших пропозицій!

Інформер погоди для постійного місця проведення Ельби в Новомосковську:

Графік прогнозу температури на 10 днів:

Програмування: Юрій Жиловець • Складання: Олександр Дмитрієвський • Технічна підтримка: В'ячеслав Галиченко