This version of the page http://www.studentu.org.ua/index.php?go=Page&id=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-16. The original page over time could change.
Реферати українською та курсові безкоштовні і на замовлення :: Особливості змістовного наповнення cписку використаної літератури :: Список літератури. Список використаної літератури, Бібліографія, Література


Здравствуйте, Гость | Авторизация | Регистрация 
 Головне меню
- Головна сторінка
- Новини
- Методичні вказівки
- Пошук
- Кабінет
- Роботи відвідувачів
- Замовлення
- Питання - відповіді
- Ваші відгуки
- Фото
- Карта сайту
- Дошка оголошень
- Безкоштовні реферати!!!
- Форум
- Бібліотека
- Освітні сайти
 Реклама


 Євробачення-2009
Усі країни Євробачення



Kонтекстная реклама
Особливості змістовного наповнення cписку використаної літератури

Список літератури. Список використаної літератури, Бібліографія, Література
Список використаних джерел (Список літератури. Список використаної літератури, Бібліографія, Література) має включати лише ті роботи, які фактично були використані: на них було зроблено посилання або вони згадувались у тексті. Не бажано включати в загальний списо: вузівські підручники, методичні посібники (окрім робіт суте методичного характеру), а також енциклопедії, словники, художн твори, довідники, газети, нефахові журнали (їх можна подавати окремими списками, наприклад: Довідкова література Словники і довідники, Джерела мовного матеріалу та ін.). До основного списку входять:
• офіційні документи, які публікуються від імені державних або громадських організацій, установ і відомств і свідчать про актуальність досліджуваної теми;
• основні праці провідних спеціалістів у даній галузі;
• праці авторів, що відбивають усі точки зору на вирішення проблеми;
• публікації автора роботи з теми дослідження;
• основні праці наукового керівника.
Використані джерела можуть бути розміщені в порядку згадування у тексті. Такий спосіб рекомендовано ВАК України і встановлено Державним стандартом України ДСТУ 3008-95 „Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення". Однак це не виключає інших способів, зокрема, абеткового - за алфавітом прізвищ авторів або назв творів Іншомовні джерела подаються наприкінці основного списку також за абеткою. Список нумерується, якщо у роботі використані внутрішньотекстові посилання.

Кількість використаних джерел не лімітується. Це залежить від теми і завдань роботи. Оптимальний обсяг списку літератури можна визначити через зіставлення з обсягом роботи: вважається, що на одну сторінку тексту має бути одне джерело, тобто кількість джерел має відповідати обсягу роботи ± 25 %.

Дата публикации: 27.06.2006
Страница прочитана: 2489 раз

Вернуться назад


Комментарии (0)
Вы не авторизованы! Комментарии могут оставлять только зарегистрированные и авторизованные пользователи!

 Реклама

Реферати та курсові
 Наші координати
E-mail: admin[@]studentu.org.ua
Тел. +38-067-874-35-92
Icq 2-353-695
 Питання-відповіді
◊ Возможен ли такой вариант? У меня есть готовый диплом, но мой руководитель сделала очень много замечаний по этому диплому. Возможно ли, что кто-то из Ваших сотрудников возьмется за исправление ошибок и недочетов?
◊ Как вы узнаете, кто перевел деньги
◊ Какой курс пересчета у.е.
◊ Как перевести деньги на мобильный телефон, если у меня нет телефона
◊ Можно ли вам перепродать работу которая не понадобилась, но была куплена в агенстве
 Friend
Роскошный свадебный банкет в ресторане Москвы центр.