This version of the page http://www.ngo.donetsk.ua/investigations/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-16. The original page over time could change.
NGO :: портал неполітичних новин

Євро позбавить Донецьк Східного парку

новини Донецька  будівництво  громадськість  Євро-2012  
Коментарі (0)
Підготовка до Євро-2012 стала важливою перевіркою готовності центральної української влади та регіональних еліт до проведення масштабного спортивного дійства всього європейського континенту. Цілий ряд українських міст втратив можливість приймати Євро-2012 у себе, що не в останню чергу сталося через неможливість встановлення діалогу між місцевими конкуруючими бізнес-групами та відсутність повноцінного фінансування з боку держави.

Народні обранці змушують дихати мешканців Луганщини чадним газом (ФОТО)

Вівторок, 14 липня, 16:18
Зусиллями міського керівництва, Стаханов Луганської обл., місто зі 100-тисячним населенням, може назавжди втратити електротранспорт. Рішенням міської ради від 1 липня, ініційованим міським головою С.В.Жевлаковим, Стахановське трамвайно-тролейбусне управління (СТТУ) оголосить про своє добровільне банкрутство.
новини Луганщини  транспорт  
Коментарі (0)

14-річна дівчинка врятувала дітей, але живе у спаленій квартирі

Вівторок, 3 березня, 14:37
Горлівську школярку Наташу Ленко, що врятувала сім'ю від пожежі, в кінці січня назвали переможцем всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року 2008». Перед 14-річною дівчинкою відкрилася брама в світ слави і, цілком можливо, двері притулку.
діти  гроші  МНС  пожежа  Донеччина  
Коментарі (0)

Робота російської розвідки на Донеччині (продовження)

Вівторок, 3 березня, 14:28
Тема втручання російської зовнішньої розвідки до «русинського питання» стає все більш актуальною для європейської преси. До Верховної ради України надійшло звернення від Закарпатської обласної ради з проханням зняти проект постанови про їхній розпуск. Цей проект з'явився внаслідок визнання Закарпатською обласною радою «русинів» окремою національністю та підтримкою сепаратиських заяв самопроголошених «соймів». В той же час у Донецьку досі функціонує Регіональна програма розвитку російської мови та культури на 2008-2011 роки, яка передбачає відкриття центру Фонду «Русский мир».
Донецьк  Росія  сепаратизм  депутат  
Коментарі (7)

Донецьку обласну бібліотеку перетворять на офіс російської розвідки

Вівторок, 3 березня, 14:23
В інформаційну та постінформаційну добу завдання розвідки та центрів впливу суттєво розширилися. З одного боку, набагато простішим став збір інформації для аналізу. А з іншого - набагато вразливішими стали центри легальної розвідки. Питання легалізації подібних установ в різних країнах вирішуються по різному. Діяльність російських структур впливу в Україні набуває більших масштабів. Як виявилося, до діяльності російської розвідки мають відношення як Управління освіти та науки Донецької обласної державної адміністрації, так і цілий ряд депутатів Донецької обласної ради.
Донецьк  губернатор  Росія  сепаратизм  
Коментарі (5)

Казка про босоніжки, або як споживачі Донеччини з невіглаством борються

П`ятниця, 9 січня, 18:09
Жила-була в Донецьку Чорна Бейсболочка. Вчилась вона в університеті. й жила-була в Україні мережа магазинів взуття «Монарх». Верталася якось Чорна Бейсболка з навчання додому до бабусі й вирішила зазирнути до магазину з королівською назвою. На дворі була у розпалі весна, а тому дівчинці дуже хотілося нові босоніжки. Там й купила, золотисті такі, дуже пасували до її бейсболки й чорних джинсів із золотого кольору ниткою.
право  споживач  Донецьк  торгівля  
Коментарі (1)

До Євро-2012 Донецьк перетворять на кам’яну пустелю

21 листопада 2008, 14:11
Колись Донецьк був найзеленішим серед промислових міст у світі. Зараз його системно перетворюють на кам’яні джунглі. Про минулу славу міста троянд згадують рідко. Легені міста гинуть щорічно від рук людини, а потім на їхньому місті зростають будівлі зі скла та бетону. Донецьк, як і всі інші мегаполіси України, має великі проблеми із землею. Яке головне питання для кожного з бізнесменів, що розпочинає працювати в шахтарській столиці? Правильно, як вигідніше купити або орендувати з подальшим правом викупу, шматочок землі або нерухомість.
земля  Лук`янченко  мер  гроші  діти  Євро-2012  
Коментарі (1)

Коммунальный лохотрон – идея века

21 листопада 2008, 13:27
Только так и не иначе можно назвать процесс, в который, помимо воли, оказались втянуты украинцы. Сегодня работников коммунальной сферы мы, наверное, боимся больше, чем беспредельщиков 90-ых. Почему? Ответ не однозначен. Но, в принципе, о положении дел можно судить, взглянув на ситуацию в Донецкой области.
Донбас  гроші  комунальники  
Коментарі (1)

Что ты будешь делать в 2040, если не состоится пенсионная реформа?

21 листопада 2008, 13:18
На какие средства рассчитывают жить в старости сегодняшние рабочие и студенты, которые тоже когда-то станут пенсионерами. Заботит ли их тот факт, что источники выплаты пенсий, определенные «старой», еще советской системой, неумолимо иссякают?
пенсія  Україна  гроші  
Коментарі (1)

Донецькі лікарі-психіатри оголосили війну чиновникам

15 жовтня 2008, 15:57
Молода громадська організація почала діяти в Донецьку. Вона досить вузькоспеціалізована, проте дізнатися про її діяльність дуже цікаво. В п’ятницю, 10 жовтня, Донецька міська громадська організація «Лікарі за захист прав пацієнтів, хворих на психічні розлади» гучно заявила про себе на прес-конференції. Слушно зауважив Володимир Московий - один з лікарів-засновників організації: «Як може захистити себе психічнохворий? Та ніяк». Саме для для цього й об‘єдналися працівники Донецької міської психіатричної лікарні № 1.
війна  корупція  психічнохворий  
Коментарі (0)

Почему пиво не алкоголь?

25 вересня 2008, 15:56
По результатам Европейского исследования школьников, проведеннного в прошлом году, 40 из 100 украинских юношей и 24 из 100 девушек в возрасте 15-16 лет пили пиво больше 3 раз в месяц. В последние два года такое положение дел все чаще критикуют практикующие наркологи. Они говорят, что пиво не заменяет водку, а становится первым этапом развития зависимости. Иногда и последним.
Коментарі (0)

Туберкульоз як покарання у Донецькому СІЗО (Закінчення)

4 вересня 2008, 16:06
Перелік проблем, що пов’язані з поширенням туберкульозу в Україні взагалі та в Донецькому СІЗО № 5 зокрема, великий. Якщо у минулій статті були окреслені труднощі у фінансуванні та законодавчі недоліки, то зараз варто назвати й інші нагальні проблеми.
Державний департамент з питань виконання покарань  Донецьк  туберкульоз  
Коментарі (0)

Туберкульоз як покарання у Донецькому СІЗО (початок)

4 вересня 2008, 15:56
В нашій країні ніхто особливо не опікується здоров’ям громадян. Хоча ні – опікується, але за гроші. На «острові свободи» ще кілька десятиліть тому перемогли епідемію туберкульозу, і зараз смертність від цієї хвороби на Кубі дорівнює нулю. Але в Україні статистика невтішна.
Державний департамент з питань виконання покарань  Донецьк  туберкульоз  
Коментарі (0)

Кому в Райгородке соль выедает глаза

3 вересня 2008, 18:08
Рассолопромысел поселка Райгородок Славянского района на протяжении нескольких лет является местом противостояния частного предприятия (ООО «Мегаполис ЛТД»), тщетно пытающегося заполучить земельный отвод на добычу полезных ископаемых, и Донецкого областного совета.
Коментарі (0)

Прокуратура Донецька допомагає рейдерам

2 липня 2008, 18:34
Помилки, що не виправляються, квадратні метри, що не дають покою владі Донецька. Кому і навіщо забирати приміщення у громадської організації? Громадська організація «Донецький центр Шрі Чинмоя» заявляє про рейдерске захоплення: з метою відбирання її офісу хтось «замовив» ДСБЕЗу (Державній службі по боротьбі з економічними злочинами) і прокуророві Донецька Олександру Ольмезову кримінальну справу на колишнього начальника Фонду державного майна.
Коментарі (1)

Европейский суд Донетчине не указ

2 липня 2008, 16:41
18 октября 2007 года Европейский суд по правам человека принял решение по делу 54-летнего жителя Славянска Евгения Коновалова. За 12-летнюю волокиту по рассмотрению элементарного судебного иска из нашего общего - то есть, бюджетного - кармана должно было быть выплачено 2 400 евро. Но воз и ныне там. Сейчас июнь, а деньги так и не выплатили.
Коментарі (2)
Архів

Популярні в розділі

  • по переглядах
  • |
  • по коментарях
  • Прокуратура Донецька допомагає рейдерам 3436 переглядів1 коментарів
  • Почему пиво не алкоголь? 3195 переглядів0 коментарів
  • Европейский суд Донетчине не указ 3190 переглядів2 коментарів
  • Туберкульоз як покарання у Донецькому СІЗО (Закінчення) 3134 переглядів0 коментарів
  • Туберкульоз як покарання у Донецькому СІЗО (початок) 3126 переглядів0 коментарів
  • Кому в Райгородке соль выедает глаза 3081 переглядів0 коментарів
  • Коммунальный лохотрон – идея века 3039 переглядів1 коментарів
  • До Євро-2012 Донецьк перетворять на кам’яну пустелю 3002 переглядів1 коментарів
  • Скільки коштує свята земля 2965 переглядів0 коментарів
  • Донецькі лікарі-психіатри оголосили війну чиновникам 2922 переглядів0 коментарів
  • Казка про босоніжки, або як споживачі Донеччини з невіглаством борються 2844 переглядів1 коментарів
  • Что ты будешь делать в 2040, если не состоится пенсионная реформа? 2793 переглядів1 коментарів
  • Донецьку обласну бібліотеку перетворять на офіс російської розвідки 2552 переглядів5 коментарів
  • 14-річна дівчинка врятувала дітей, але живе у спаленій квартирі 2498 переглядів0 коментарів
  • Робота російської розвідки на Донеччині (продовження) 2493 переглядів7 коментарів
  • Жага до грошей вбиває море і маріупольців (ЧАСТИНА ІІ) 1374 переглядів1 коментарів
  • Донеччина справедлива: пенсії нараховують лише за гроші 1362 переглядів0 коментарів
  • ЧУДЕСА ДОНБАССА-2 1332 переглядів0 коментарів
  • У ЖЕКах Луганська знайшли золоту жилу 1330 переглядів4 коментарів
  • Жага до грошей вбиває море і маріупольців (ЧАСТИНА І) 1240 переглядів2 коментарів
  • На Донеччині триває невидима війна з вояками УПА 1038 переглядів7 коментарів
  • Робота російської розвідки на Донеччині (продовження) 2493 переглядів7 коментарів
  • Донецьку обласну бібліотеку перетворять на офіс російської розвідки 2552 переглядів5 коментарів
  • У ЖЕКах Луганська знайшли золоту жилу 1330 переглядів4 коментарів
  • Жага до грошей вбиває море і маріупольців (ЧАСТИНА І) 1240 переглядів2 коментарів
  • Европейский суд Донетчине не указ 3190 переглядів2 коментарів
  • ДИСКотека ДЛЯ ДОНЕЦКОГО МЭРА 742 переглядів1 коментарів
  • ЛАСИЙ ШМАТОЧОК ДОНЕЦЬКОЇ ЗЕМЛІ 1216 переглядів1 коментарів
  • ВОЙНА ЗА УКРАИНСКИХ ДЕТЕЙ, ИЛИ КАК БЮРОКРАТИЯ СУДЬБЫ ЛОМАЕТ (ЧАСТЬ ІІІ) 1209 переглядів1 коментарів
  • Донецька республіка 722 переглядів1 коментарів
  • Приазовье теряет моряков 951 переглядів1 коментарів
  • Жага до грошей вбиває море і маріупольців (ЧАСТИНА ІІ) 1374 переглядів1 коментарів
  • Прокуратура Донецька допомагає рейдерам 3436 переглядів1 коментарів
  • Что ты будешь делать в 2040, если не состоится пенсионная реформа? 2793 переглядів1 коментарів
  • Коммунальный лохотрон – идея века 3039 переглядів1 коментарів
  • До Євро-2012 Донецьк перетворять на кам’яну пустелю 3002 переглядів1 коментарів
  • Казка про босоніжки, або як споживачі Донеччини з невіглаством борються 2844 переглядів1 коментарів
  • САМАЯ ДОРОГАЯ БУМАЖКА 992 переглядів0 коментарів
  • КРОВНЫЙ ВОПРОС ИЛИ ЦЕНА ОДНОЙ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ ЖИЗНИ 1060 переглядів0 коментарів
  • КРОВНЫЙ ВОПРОС - 2 959 переглядів0 коментарів

Хмара тегів

Донецьк Росія Донбас туберкульоз Євро-2012 транспорт діти Україна пенсія Лук`янченко депутат психічнохворий громадськість корупція мер гроші Донеччина торгівля будівництво МНС Державний департамент з питань виконання покарань війна право комунальники губернатор сепаратизм пожежа земля споживач новини Донецька новини Луганщини
Новини RedTram
Загрузка...

Мета новини

Мета новости...

Новини Readme

Новини кіно

Загрузка...
Всі новини

Новини MarketGid

Загрузка...
Погода, Новости, загрузка...

Новини ТБ

Загрузка...
Всі новини

Кіноафиша

Загрузка...

Робота

Загрузка...
Загрузка...
Магазин - Солнцезащитные очки. отдых. магазин spice, спайс - спайс даймонд купить и SPICE TROPICAL на проекте podkuri.ru