This version of the page http://www.haydamaky.com/ua/press.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-16. The original page over time could change.
Haydamaky - Karpaten SKA Ukrainian Dub Machine Hutsul Punk

     










Наша кнопка


Друзі & Партнери































 

























ПРЕСА

15.07.2009

Чат з Олександром Ярмолою на "Wirtualna Polska"

Завтра, 16 липня, о 15.00 за українським часом (о 14.00 за польським) почнеться відео-чат з лідером ГАЙДАМАКІВ Олександром Ярмолою на сайті "Wirtualna Polska". Ставити питання...

докладніше...
19.06.2009

ГАЙДАМАКИ зіграють на фестивалі Stare Misto і в турнірі Єврофан

29 червня о 15:30 ГАЙДАМАКИ зіграють годинний концерт на Львівському рок-фестивалі Stare Misto – найбільшій музичній події Західної України останніх 10 років. Третину концерту складуть нові, ще не видані і не записані пісні, під які вже встигла потанцювати Європа. Саме з цією програмою ГАЙДАМАКИ вийдуть на Головну сцену фестивалю Sziget, що відбудеться 12-17 серпня на музичному острові у центрі Будапешту.

докладніше...
17.06.2009

ГАЙДАМАКИ видали альбом з легендарними VOO VOO!

Сьогодні, 4 червня світ побачив спільний альбом ГАЙДАМАКІВ та грандів польської інтелектуальної музики – групи VOO VOO. Диск-книжка «VooVoo & Haydamaky», виданий найбільшим у Польщі медіа-концерном «Аgora», став першим із серії престижних платівок авторського проекту «Inne Brzmienia» («Інші Звучання») – міжнародного починання відомого польського креатора мистецтва та менеджера VOO VOO Мірка Ольшувки. Платівці, презентованій у Варшаві на урочистому святкуванні ювілею «Аgora», що відвідали численні vip-персони і топові журналісти, пророкують «платиновий» тираж.

докладніше...
24.04.2009

ГАЙДАМАКИ В ЕФІРІ (анонси найближчих інтерв’ю, присвячених темі Чорнобиля)

27 квітня о 19:30 – «ШУСТЕР LIVE», Україна, ГАЙДАМАКИ в гостях+живий виступ, прямий ефір

докладніше...
17.04.2009

ГАЙДАМАКИ презентують відео, присвячене проблемі Чорнобиля

26 квітня, в день річниці аварії на ЧАЕС ГАЙДАМАКИ презентують нове відео. Кліп на пісню “Мені здається”, знятий в Чорнобилі та безлюдній Прип’яті, створений з використанням вражаючих архівних матеріалів, є подорожжю у простір, де загинула цивілізація, але вирує життя. Дивіться новий кліп ГАЙДАМАКІВ “Мені здається”, присвячений проблемі Чорнобиля в суботу, неділю та понеділок, 25-27 квітня, на ТЕТ, Інтер+, Перший національний, 1+1, 1+1 International, 5 канал, Україна, TVI, OTV, Enter Music, КДРТРК, ТРК Київ, Київська Русь (КРТ), плазмових екранах “Еліт Медіа Груп” у торгівельних центрах Києва та Миколаєва та на українських регіональних телеканалах.

докладніше...
· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 ·