This version of the page http://www.fx-studio.crimea.ua/news_details.php?news_id=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-16. The original page over time could change.
FX wds новости
CITІ – це принципово новий столичний телеканал, який створений для того, щоб усі кияни могли легко та швидко орієнтуватися в столиці.

CITІ – це принципово новий столичний телеканал, який створений для того, щоб усі кияни могли легко та швидко орієнтуватися в столиці.

Канал СІТІ для глядача, якому близький спосіб життя і мислення, що відповідають життю в європейській столиці. Це канал тих людей, для яких високий рівень життя, вимогливий і творчий підхід до побуту, роботи і розваг – це природні прагнення.

CITІ заповнює інформаційний вакуум щодо подій в місті та області, висвітлюючи повний спектр усіх міських подій – від культурних до побутових. Інформація подається 24 години на добу оперативно і збалансовано.

Мовлення телеканалу СІТІ побудоване переважно на програмах прямого ефіру та унікальних програмах власного виробництва. Це соціальні програми про проблеми міста; прикладні програми про здоров'я, освіту, транспортні та комунальні проблеми; пізнавальні та освітні програми про правила ведення бізнесу, рівень життя сусідніх країн, досвід відвідин знакових місць європейських столиць; програми про клубне життя, концерти та інші музичні події; програми про моду, стиль, магазини, товари, ресторани і культурне життя міста, та документальні програми про історію Києва.

Також телеканал СITІ включає в себе дитячі програми, документальні фільми і програми про «стиль життя» міст Європи і світу, та європейські серіали і фільми.

СITІ – реалістичний, прагматичний і корисний канал.

Це унікальний проект для Києва, якого чекала міська аудиторія.

Ссылка: http://www.1plus1city.tv/


31.01.2007 20:28:06

← обратно к новостям


новости:

30.12.2008 10:23:05
C Новым Годом и Рождеством!
Дорогие друзья! Коллектив информационного портала Start.Crimea.Ua и студии FXwds от всего сердца поздравляет Вас с наступающим Новым Год...
подробнее →

05.09.2008 21:56:13
Началась актуализации регистрационных данных в крымских доменах.
С 1 сентября 2008 года началась процедура актуализации регистрационных данных для доменов типа "имя.CRIMEA.UA" и "имя.SEBASTOPOL.UA"....
подробнее →

27.02.2008 18:25:19
Imena.UA – первый украинский регистратор, аккредитованный ICANN
Компания Imena.UA стала первым украинским регистратором, аккредитованным международной корпорацией по распределению доменов ICANN и полу...
подробнее →

все новости →



голосование:

Вебсайт для "нашей" компании это:
Способ прорекламировать компанию.
Работа с клиентами.
Опора в бизнесе.
Он просто есть.
А разве он нужен ?


Результаты