This version of the page http://www.library.edu-ua.net/id/308/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-15. The original page over time could change.
Бібліотека імені В.О.Сухомлинського :: Систематична картотека статей з періодичних видань
Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В.О. Сухомлинського
Головна Про бібліотеку Система каталогів і карто... Систематична картотека ст...
логін: пароль:
СИСТЕМАТИЧНА КАРТОТЕКА СТАТЕЙ З ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
пошук:
Untitled document

Заснована у 2000 році.

Хронологічне охоплення документів – з 1998 р. Систематична картотека статей є складовою частиною "Системи каталогів і картотек Державної на­уково-педагогічної бібліотеки України ім. В.О. Сухомлинського".

Призначена як для читачів, так і для службового  користу­вання.Містить бібліографічні записи статей і рецензій, опублікованих у періодичних виданнях: журналах, газетах, бюлетенях, календарях українською та російською мовами з багатьох галузей знань з поглибленим відображенням матеріалів психолого-педагогічного напряму та суміжних дисциплін з різним хронологічним охопленням.

Організується й ведеться за Універсальною десятковою класифікацією відділом наукової інформаційно-бібліографічної діяльності, розстановка карток у межах кожного ділення картотеки – за зворотною хронологією.Включення карток у картотеку відбувається щоденно.Розміщується в залі каталогів головного приміщення Бібліотеки (вул. М. Берлинського, 9).

Допоміжний апарат: Абетково-предметний покажчик до СКС.

Адреса:
вул. М. Берлинського, 9
тел. 467-22-14
dnpb@i.ua
Розроблено в:
tebenko.com