This version of the page http://www.kpu-kiev.org.ua/?message_id=2043§ion_id=20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-15. The original page over time could change.
Київський міськком КПУ :: Головна
Пошук
Загроза фашизму
НАТО нам НЕ НАДО!
Політика
Партійне життя
Партійна преса
Актуальне в пресі
Публіцистика
Агітатору-пропагандисту
У районах Києва
Вибори
Комуністичний проект України

















Время “Ч” означает: Украина ждет перемен в пользу трудящихся!

Євген Царьков: 23 лютого в Києві відбудеться завершальна акція “Ющенко-Валіза-Америка!”

23 лютого біля Секретаріату президента відбудеться завершальна акція Всеукраїнського туру громадянської незгоди “Ющенко-валіза-Америка!”, організованого Компартією України. Про це сьогодні заявив народний депутат України, перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков, виступаючи з парламентської трибуни.

Депутат-комуніст нагадав, що ця акція стартувала 10 лютого в Одесі, коли на площі біля будівлі обласної держадміністрації “здійснив посадку літак з червоними зірками на борту”, призначений для президента Ющенка та його сім’ї.

“Основний борт заброньовано для двох пасажирів – президента Ющенка та його дружини Кет... Оскільки гарант, можливо, ще не встиг зібрати речі і дата вильоту – відкрита ми придбали Ющенку авіаквиток з вдкритою датою і звернулися до президента США Обами з проханням працевлаштувати ставленика Буша”, - повідомив Євген Царьков.

Депутат-комуніст оголосив, що акція вже відбулася у східних областях України (Одеса-10.02.2009, Миколаїв-11.02.2009, Херсон-12.02.2009, Сімферополь-13.02.2009, Запоріжжя-14.02.2009, Дніпропетровськ-15.02.2009, Донецьк-16.02.2009, Луганськ-17.02.2009...) і 23 лютого відбудеться така ж акція у Києві, учасники якої передадуть до Секретаріату Ющенка документи щодо народного імпічменту президента. Царьков повідомив, що в усіх містах проведення акції люди "скидалися" на квиток президенту до Америки.

Євген Царьков також повідомив, що 23 лютого комуністи планують вручити Ющенку ганебний орден “За здачу національних інтересів України”.

Після виступу Царькова комуністи-депутати встановили спочатку на трибуну парламенту, а потім на край президентської ложі валізу з написом "Чемодан-Вокзал-Америка", в який почали кидати гроші. З гостьової ложі депутатам було запропоновано агітки з рекламою акції.

Члени групи "За Україну!" намагалися скинути валізу з президентської ложі, проте це їм не вдалося. Компроміс було знайдено, коли депутати-комуністи поставили валізу з написом "Чемодан-Вокзал-Америка" на край гостьової ложі.

Прес-служба Київського МК КПУ

Архів, сортувати за: Нові Відвідувані Коментовані
Головна
Назад
СКП-КПСС
Міжнародний комуністичний рух
Теоретична думка
Соціалістичні ідеї...
ХХI століття. Комуністична фантастика
Архів, найбільш:
Нові
Відвідувані
Коментовані
© Киевский ГК КПУ 2005
Все права защищены. Перепечатка материалов разрешается, только после письменного разрешения автора (e-mail). При перепечатке любого материала с данного сайта видимая ссылка на источник www.kpu-kiev.org.ua и все имена, ссылки авторов обязательны. За точность изложенных фактов ответственность несет автор.