This version of the page http://www.potatohouse.biz/partners.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-14. The original page over time could change.
Картопляна Хата. Сеть ресторанов быстрого обслуживания

















ГОЛОВНА








ПРО НАС








КАРТОПЛЯНА ХАТА INCORPORATED








PRO ХАРЧУВАННЯ








ЩОБ БЛИСНУТИ ЕРУДИЦІЄЮ








ПАРТНЕРИ








КРЕАТИВZONE








ЛИСТІВКИ ВІД POTATO HOUSE








СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ








КОМПАНІЯ "FAST FOOD SYSTEMS"








UA RU








ПАРТНЕРИ

 

IDS Group є лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Холдинг IDS Group було створено наприкінці 2004 року внаслідок об'єднання найпотужніших українських виробників мінеральних вод та їх дистрибуторів: Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС») і ВАТ «Нова».

Об’єднана компанія виробляє і просуває на ринок збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах нашої держави («Миргородська», «Моршинська», «Старий Миргород», «Сорочинська»), також є ексклюзивним імпортером грузинського «Боржомі» в Україні.

Веб-сайт: http://www.ids.com.ua





Кока-Кола

Заснована у 1886 році, Компанія "Кока-Кола" на сьогоднішній день є світовим лідером у виробництві та розповсюдженні безалкогольних концентратів та сиропів, яка за час свого існування випускала понад 300 різних видів напоїв. Головний офіс Компанії знаходиться у Атланті, США, крім того місцеві представництва Кока-Коли діють у більш, ніж двадцяти країнах світу.





  Sandora
Ми співробітничаємо з компанією Sandora - постачальником якісних й найулюбленіших нашими відвідувачами соків. Sandora - сік №1 в Україні.




Славутич

Більшість ресторанів нашої мережі пропонує своїм відвідувачам пиво «Славутич». Адже це пиво — радість спілкування старих добрих друзів й виконання самих таємних мріянь





Кімбо

Італійська фірма «Кафе до Бразил» виготовляє чудову каву «Кимбо» і є абсолютним лідером з виробництва кави як у Італії, так й за її межами







     
   


Кожен, хто попадає сюди, повинен усвідомлювати, що входить саме в храм — тільки під відкритим небом. Приголомшлива панорама міст і фортець над долиною Урубамби перевершує всі уявлення про справу рук людських.
Детальніше



Опитування «Картопляної Хати»

Яке блюдо саме вдале в «Картопляной Хаті»?



Гратен


Бурітос з м'ясом


Ребра "Барбекю"


Чілі-Кон-Карне


Свій варіант


Оп-ля, картопля!
В английском городе Оффенбурге стоит памятник, на котором написано: "Сэр Фрэнсис Дрэйк, распространивший в Европе употребление картофеля".




© 2000–2008 Торгова марка «Картопляна Хата»
Компанія «Системи швидкого харчування»
Мережа ресторанів «Піца Челентано»
Дисконтний клуб «EgoЇсти»

Всього відвідувачів: 13585
Відвідувачів сьогодні: 79