This version of the page http://www.petition.org.ua/?action=news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-14. The original page over time could change.
Петиції Онлайн
Реклама

щитовидная железа | стоимость блок хаус | phentermine with no prescription | База данных компаний Казани | Командировка? Снять квартиру в Киеве - комфортно и дешево! | Дизайнерское бюро "Арт-Ателье" - это дизайн интерьера проект офисов | Нужна гостиница? Квартиры посуточно Киев - то что нужно! | | купить ссылку

Президенту відправлено петицію щодо расистських нападів
Петицію "Щодо расистських нападів у місті Києві" сьогодні було відправлено Президенту України Віктору Ющенку. Конверти містять підписи більш ніж 1700 громадян, роздруковані на 36 аркушах.
Про відповідь ми обов'язково повідомимо на сторінці "Новини" сайту "Петиції Онлайн". Дякуємо ініціаторам петиції та усім, хто її підтримав!

2008-08-04 17:13:30

Петиція про резонансні ДТП відправлена Генпрокурору та міністру
4 серня 2008 року очільнику МВС Ю. Луценку та генпрокурору О.Медведьку рекомендованими листами відправлено петицію з приводу розслідування резонансних ДТП за участю Калиновського, Петросяна, Полтавця та інших схожих випадків.
Конверти містять роздруковані підписи більш ніж 2700 громадян, що підтримали звернення. Про відповідь чиновників ми обов'язково повідомимо. Дякуємо ініціаторам та підписантам петиції!

2008-08-04 17:05:51

Іллічівська міськрада зреагувала на електронну петицію
До адміністрації сайту надійшов електронний лист від відділу культури Іллічівської міськради, в якому міститься відповідь на петицію "Зупинити культурне лихо в Іллічівську". Текст відповіді відзначається розлогістю та непредметністю. Втім, в кінці листа чиновники пообіцяли, що міська влада не має наміру ігнорувати потреби творчих колективів та обов'язково врахує їхні інтереси при перебудові міського Палацу культури. Текст відповіді розміщено на цій сторінці.
Адміністрація сайту "Петиції Онлайн" дякує співробітникам Іллічівської міськради за те, що знайшли час та можливість зреагувати на електронну петицію громадян.

Довідка: Петицію "Зупинити культурне лихо в Іллічівську" було опубліковано 21 листопада 2007 року. За місяць під нею підписалося 127 громадян.

2007-12-22 21:54:44

Українці вимагають покарання "говерлянських вандалів"
Петицію, звернену до Міністра юстиції України та Міністра внутрішніх справ України з вимогою заборонити Союз євразійської молоді в Україні та порушити кримінальну справу за фактом наруги над державними символами, підписали більш як три тисячі українців протягом тижня.

За тиждень з моменту її пубілкації, петицію підписало 3279 людей, і кількість підписів продовжує зростати.

"Підписання цієї петиції стало можливістю для тисяч українців продемонструвати свою солідарність щодо дій ЄСМ. Ця петиція вийшла на друге місце за популярністю за весь час інування нашого сайту" - стверджує представник інтернет-ресурсу "Петиції Онлайн" Віктор Загреба.

"Ми не здивовані такою кількістю згодних із нами людей… Така солідарність ще раз доводить: Україна – не "псевдодержава" як стверджують представники СЄМ – а повноцінний учасник світової політичної арени з чітко сформованим демократичним шляхом розвитку…", - заявив представник МГО "Галицька Ініціатива" Тарас Приведа.

2007-10-31 13:25:24

Звернення щодо Далай Лами пішло поштою
Сьогодні адміністрація "Петицій Онлайн" відіслала три рекомендовані листи до Посла Китайської народної республіки в Україні товариша Чжоу Лі, Міністра закордонних справ України пана Арсенія Яценюка та Президента НаУКМА пана В'ячеслава Брюховецького.

В конвертах міститься роздрукована на папері петиція "Щодо спроб цензури мистецьких заходів в Украні посольством КНР", разом зі списком 317 громадян, що її підписали. Доповнює це супровідний лист від "Петицій Онлайн" такого змісту:

Цим листом повідомляємо Вас, що на Вашу адресу надійшла петиція „Щодо спроб цензури мистецьких заходів в Україні посольством КНР”. Петицію було опубліковано на Інтернет-сайті www.petition.org.ua, де станом на 21 серпня 2007 року її підписало 317 осіб.
Зважаючи на велику кількість підписів та керуючись Законом України про звернення громадян, просимо Вас розглянути петицію по суті та дати відповідь у встановлений законом термін.
Текст петиції та список осіб, що її підписали, додаємо (9 аркушів).


Про надходження офіційних відповідей на це звернення ми обов'язково повідомимо. Дякуємо кожному із 317 небайдужих громадян, хто підписав цю петицію! А хто цього ще не зробив - запрошуємо зробити.

2007-08-21 17:17:07

Ще дві петиції надійшли адресатам
Відправлено дві свіжі петиції - французському телеканалу France24 "Позначити Київ на карті Європи", яка на цей день назбирала 71 підписів та звернення користувачів одеського веб-проекту bt.briz.ua до його власників, під яким підписалося 25 одеситів.
Інформацію про відповіді на ці петиції буде неодмінно опубліковано.

2007-08-09 13:23:25

Справа Зеленяка закінчилася штрафом у 4500 доларів
Совєтський райсуд міста Новосибірська визнав Тараса Зеленяка (героя петиції "О свободе интернета в России") винним та засудив до сплати штрафу в сумі 130 тисяч рублів (близько 4500 доларів США).
Як повідомляє "Кореспондент", підсудного визнано винним у порушенні статті 282 Кримінального кодексу РФ (розпалювання міжнаціональної ворожнечі).
Судовий процес над Т.Зеленяком розпочався в вересні 2006 року. А в листопаді 2006 р. сайт "Петиції Онлайн" отримав від Уповноваженого з прав людини у Російській Федерації офіційну відповідь на петицію, в якій повідомлялося, що справа Тараса Зеленяка була взята на контроль.
Ми схильні вважати, що петиція, разом з іншими проявами громадської думки, вплинула на те, що суд обрав Зеленяку міру покарання, не пов'язану з позбавленням волі.

2007-07-16 13:25:43

Сільський вчитель з Росії поплатився за неліцензійний Windows
Вчора в Росії відбулося судове засідання у справі, якій присвячена петиція "В поддержку учителя Александа Поносова". На суді розглядалося звинувачення директора сільської школи у використанні в його школі неліцензійного програмного забезпеченення корпорації MicroSoft.
Суд засудив Олександра Поносова до штрафу в сумі 5000 рублів (приблизно 1000 грн). Сам звинувачений своєї провини не визнає, а суд вважає посміховиськом. Його думки можна прочитати на його персональному блозі в LiveJournal.

2007-05-08 12:50:54


2007-05-08 12:50:44

До Харкова надіслано петицію з 544 підписами
Петицію "За збереження пам'ятнику воїнам УПА в Харкові", під якою зібрано 544 підписи, сьогодні відправлено адресатам. Адміністратори сайту "Петиції Онлайн" надіслали її електронною поштою до адміністрацій мера Харкова Добкіна та обласного голови Авакова.
В супроводжувальному листі ми попросили шановних державних службовців відповісти на петицію по суті. Почекаємо відповіді.

2007-05-04 15:25:46

(с) Всі матеріали цього сайту - "копілефт". Їхнє розповсюдження в електронному та друкованому вигляді заохочується. Однак, при відтворенні матеріалів просимо зазначати джерело - "Петиції", та/або адресу - www.petition.org.ua.