This version of the page http://www.ooooonline.com/templates_terms_of_use.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-13. The original page over time could change.
Умови використання DLE-шаблонів » Офіційний представник CMS DataLife Engine в Україні


 
     
       
Головна Сторінка   Реєстрація На Сайті   Правила Сайту   Зворотній Зв'язок   RSS 2.0
 
 
CMS DataLife Engine - Актуальний Реліз - 8.2  
   
 
Ви не авторизовані!
логін :  
пароль :  
   
Головна сторінка » Умови використання DLE-шаблонів
Умови використання DLE-шаблонів
 
Угода

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ
Ви повинні ретельно вивчити наступні правила і умови, оскільки купівля або використання шаблонів (продуктів) має на увазі, що Ви читали цю Угоду і прийняли її до уваги.

2. УГОДА
Наш веб-сайт надає Вам право на використання шаблонів дизайнерських рішень для створення сайтів, а також інакших розробок, що надаються через наш сайт незалежними постачальниками.

a) ОБМЕЖЕНЕ ВИКОРИСТАННЯ
Кожен окремий продукт Ви можете використовувати на єдиному веб-сайті, що належить Вам або Вашому клієнтові. Ви повинні ще раз придбати право на використання шаблону для інакшого проекту з тим ж дизайном.

б) МОДИФІКАЦІЇ
Ви можете робити будь-яку необхідну модифікацію наших продуктів, щоб привести їх у відповідність з Вашими вимогами.

в) НЕПРАВОМІРНЕ ВИКОРИСТАННЯ
Ви не можете розміщувати будь-який з наших продуктів, змінених або незмінених, на дискеті, компакт-диску, веб-сайті або перепродувати їх без попередньої письмової згоди Адміністрації OoooonLine.com.

Ви не можете розміщувати будь-який з наших продуктів, змінених або незмінених, на веб-сайті, що використовує нелегальну копію CMS DataLife Engine.

г) ПРИВЛАСНЕННЯ
Ви не можете підписувати або передавати право на використання шаблону будь-кому ще без попередньої письмової згоди Адміністрації OoooonLine.com.

д) ВЛАСНІСТЬ

Ви можете:

Створити веб-сайт, використовуючи придбаний шаблон, модифікувати його в межах одного сайту з одним доменним ім'ям.

Ви не можете:

- Продавати шаблони або перепродувати їх.
- Претендувати на інтелектуальні і / або виняткові права на будь-який з наших продуктів, при цьому не має значення, був продукт модифікований чи ні. Всі інтелектуальні і авторські права на розповсюджувані з нашого сайту продукти належать ресурсу OoooonLine.com.
- Створювати більш ніж один проект, використовуючи відповідний шаблон (Вам слід придбати цей ж шаблон ще раз, якщо Ви збираєтеся створити ще один проект, що використовує такий ж дизайн).
Придбання того або інакшого дизайнерського рішення не спричиняє за собою передачу авторських прав на це рішення.

Наші продукти надаються "як є" без гарантій як документованих, так і тих, що маються на увазі. Ніхто з наших співробітників не несе юридичної відповідальності за пошкодження, включаючи непрямі, спеціальні, непередбачені або інакші втрати, що виникають з використання або нездатності використовувати наші шаблони (продукти).

Адміністрація OoooonLine.com зберігає за собою право змінювати поточну Угоду без попереднього повідомлення.
 
 


 
 
  Швидкий доступ до розділів сайту
 
  'Сетка металлическая: сетка рабица' • Охрана и мониторинг транспорта - маячок. Beltranssat: система GPS навигации. • Гагры санаторий