This version of the page http://www.nadra.com.ua/ukr/news/2008-09 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-13. The original page over time could change.
Надра — Новини < Новини
Новини

Новини

Тут Ви можете ознайомитися зі свіжими новинами Надра Банку.

Архів

2009
2008  »
  • січень
  • лютий
  • березень
  • квітень
  • травень
  • червень
  • липень
  • серпень
  • вересень
  • жовтень
  • листопад
  • грудень

29.09.2008

НАДРА БАНК створює службу технічної підтримки користувачів Service Desk на рішенні ІВМ

23 вересня 2008 року НАДРА БАНК, корпорація ІВМ (NYSE: IBM), ТОВ “Ей Ай БІС” офіційно оголосили про успішне завершення проекту з побудови системи технічної підтримки користувачів (Service Desk) НАДРА БАНКУ на Технологічному форумі ІВМ у Києві.

26.09.2008

У НАДРА БАНКУ відбулася зустріч членів Організаційного комітету Глобального Договору ООН

19 вересня 2008 року в НАДРА БАНКУ відбулося засідання Організаційного комітету Глобального Договору ООН, в ході якого учасники обговорили подальші плани розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні, проведення спільних соціальних та екологічних програм.

26.09.2008

У НАДРА БАНКУ стартувала акція за депозитами

З 24 вересня поточного року в НАДРА БАНКУ діє нова акційна пропозиція за депозитами “Для моєї родини”. Всі клієнти отримають бонус у розмірі 2% при відкритті депозиту в гривнях, доларах США і євро на термін від 3-х до 12-ти місяців. Таким чином, клієнти можуть отримати 18,5% річних у гривнях і 12% — у доларах США і євро.

26.09.2008

НАДРА БАНК збільшив ставку за Прибутковим рахунком — новою послугою для малого та середнього бізнесу

У вересні поточного року НАДРА БАНК запропонував підприємцям нове унікальне рішення — Прибутковий рахунок. Із 1 жовтня 2008 року діє спеціальна пропозиція: клієнти малого та середнього бізнесу, скориставшись Прибутковим рахунком, отримають високі відсотки — 14% річних у гривні й 10% — у доларах США і євро.

25.09.2008

НАДРА БАНК підтримав конкурс дитячого малюнка “Visa: Олімпійські фантазії”

В Україні підбиті підсумки міжнародного конкурсу дитячого малюнка “Visa: Олімпійські фантазії”, який проводився з нагоди літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні. Організаторами конкурсу, який проводився в нашій державі уже втретє, стала міжнародна платіжна система Visa Inc., топ-спонсор Олімпійських ігор, спільно з українськими банками. Активну участь у конкурсі взяв НАДРА БАНК. Кливода Ігор та Карпець Олександра стали лауреатами конкурсу “Visa: Олімпійські фантазії” від НАДРА БАНКУ.

24.09.2008

Відбувся фінал П’ятого щорічного всеукраїнського конкурсу НАДРА БАНКУ на кращий бізнес-проект “Сходи до успіху”

23 вересня 2008 року відбувся фінал П’ятого щорічного всеукраїнського конкурсу на кращий бізнес-проект “Сходи до успіху”. Конкурс проходив за підтримки Міністерства промислової політики, Українського союзу промисловців і підприємців, Торгово-промислової палати України. До складу журі входили представники НАДРА БАНКУ.

22.09.2008

НАДРА БАНК запровадив нову унікальну послугу для малого та середнього бізнесу — Прибутковий рахунок

З 15 вересня поточного року НАДРА БАНК пропонує представникам малого та середнього бізнесу нове унікальне рішення — Прибутковий рахунок. Ця послуга поєднує в собі гнучкість поточного рахунку та дохідність депозиту — завдяки Прибутковому рахунку підприємці мають можливість отримувати додатковий прибуток і одночасно вільно користуватися своїми грошима.

19.09.2008

НАДРА БАНК і Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ” подарували медичне устаткування Сумській обласній дитячій лікарні

19 вересня цього року в рамках всеукраїнської благодійної програми “Здорові діти у щасливій країні” НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ” передали Сумській обласній дитячій клінічній лікарні чотири монітори інтенсивного спостереження за станом пацієнтів “Мітар”, інфузомат, а також комплект витратних матеріалів до цього устаткування.

18.09.2008

НАДРА БАНК сприяє працевлаштуванню молодих спеціалістів

НАДРА БАНК сприяє талановитим молодим людям на шляху до їх професійного зростання, тому працевлаштування молодих спеціалістів є невід’ємною частиною корпоративної соціальної відповідальності банку.

17.09.2008

НАДРА БАНК підбив підсумки всеукраїнського конкурсу фотографій “Найщиріша усмішка”

НАДРА БАНК підвів підсумки всеукраїнського конкурсу фотографій “Найщиріша усмішка”, який відбувався з 21 травня до 15 серпня поточного року в рамках проекту банку “Культура та якість сервісу”. Учасниками цього конкурсу могли стати усі бажаючі українці.

15.09.2008

НАДРА БАНК передав кошти постраждалим від паводка в Західній Україні

НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ” у першій половині вересня поточного року передав допомогу сім’ям, які постраждали влітку цього року від стихійного лиха в західних регіонах України.

12.09.2008

З початку року НАДРА БАНК видав аграріям кредити на суму понад 80 млн гривень

За період з 01.01.08 р. до 01.09.08 р. НАДРА БАНК в рамках кредитної програми “АгроУніверсал” видав понад 700 кредитів. Загальна сума позик представників малого та середнього бізнесу, які працюють в агросфері, склала більше ніж 80 млн гривень.

12.09.2008

З початку року НАДРА БАНК видав для представників малого та середнього бізнесу кредити на придбання комерційної нерухомості на суму більш ніж 70 млн гривень

З початку року НАДРА БАНК для представників малого та середнього бізнесу видав кредити на купівлю комерційної нерухомості на суму понад 70 млн гривень.

12.09.2008

З початку року НАДРА БАНК видав кредитів на придбання комерційного автотранспорту на суму понад 150 млн гривень

За перших вісім місяців поточного року НАДРА БАНК видав понад 1250 кредитів на купівлю комерційного автотранспорту на суму понад 150 млн гривень.

11.09.2008

НАДРА БАНК — лідер серед українських банків за рівнем довіри клієнтів

НАДРА БАНК — лідер серед провідних українських банків за рівнем довіри клієнтів, а також за вигідністю депозитних пропозицій. Згідно з результатами рейтингів, презентованих незалежною компанією PRAVDA Research, у липні поточного року НАДРА БАНК посів перше місце у рейтингу довіри клієнтів до банківських установ. Також експертами встановлено, що за вигідністю умов депозиту цей продукт НАДРА БАНКУ — найкращий серед Топ-10 надійних банків.

11.09.2008

Ужгородське відділення НАДРА БАНКУ переоформлено в новому стилі

8 вересня поточного року в Ужгороді відбулася урочиста презентація відділення НАДРА БАНКУ, переоформленого в новому стилі, що розташоване за адресою: вул. Слов’янська, 13. Площадка працює за логікою ефективної взаємодії із клієнтами, демонструючи відкритість і доступність банку кожному відвідувачу.

11.09.2008

НАДРА БАНК — лідер у торгівлі муніципальними облігаціями

НАДРА БАНК за підсумками серпня поточного року став лідером у торгівлі муніципальними облігаціями на фондовій біржі ПФТС — такі результати щомісячного рейтингу, складеного біржею. Обсяг торгів банку в період з 01 до 31 серпня 2008 р. становив 23 млн гривень.

08.09.2008

НАДРА БАНК розширює мережу своїх відділень у Вінниці

4 вересня поточного року відбулася урочиста презентація нового відділення НАДРА БАНКУ в місті Вінниця, розташованого за адресою: вул. Островського, 69. Відділення банку оформлене в новому стилі й працює за логікою ефективної взаємодії з клієнтами, демонструючи відкритість і доступність банку для кожного відвідувача.

05.09.2008

В рамках нової соціальної програми НАДРА БАНК подарував Одесі дитячий майданчик

2 вересня поточного року НАДРА БАНК до Дня міста Одеси подарував її маленьким жителям дитячий майданчик. Його відкриття стало першим кроком банку в реалізації нової соціальної програми “НАДРА — хороший сусід”.

04.09.2008

У новому Навчальному центрі НАДРА БАНКУ пройшли курс навчання близько 1000 співробітників

З початку поточного року в рамках масштабного ребрендингу НАДРА БАНК відкрив Навчальний центр, курс навчання в якому вже пройшли близько 1000 співробітників. Була створена спеціальна навчальна програма, в рамках якої організовані групи для менеджерів по операціях — касирів, менеджерів по роботі з фізичними особами, менеджерів по роботі з малим бізнесом, менеджерів залів, а також начальників відділень, рівень підготовки яких має відповідати загальному рівню ребрендингу.

04.09.2008

НАДРА БАНК отримав черговий транш субординованого боргу у розмірі 14,6 млн доларів США

1 серпня 2008 р. НАДРА БАНК підписав додаткову угоду на суму 14,6 млн доларів США до кредитного договору про залучення субординованого боргу від європейських професійних інвесторів у розмірі 46 млн доларів США, що був підписаний у квітні 2008 р.

03.09.2008

НАДРА БАНК — абсолютний лідер серед українських банків за приростом депозитного портфеля фізичних осіб за липень 2008 року

За даними АУБ, НАДРА БАНК за підсумками липня 2008 року посів перше місце серед українських банків за приростом обсягу залучених коштів від фізичних осіб. За липень поточного року депозитний портфель фізосіб у банку збільшився на суму понад 430 млн гривень і на 1 серпня склав майже 10 млрд гривень.

01.09.2008

НАДРА БАНК переоформив 250 відділень у новому стилі

НАДРА БАНК переоформив у рамках повномасштабного ребрендингу 250 відділень, які розміщені в усіх регіонах України. Тільки з початку поточного року банк відкрив 150 відділень у новому форматі.