This version of the page http://www.slavutich.ua/new.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-12. The original page over time could change.
Новый Славутич-Славутич




2007 рік став важливим для всіх шанувальників пива найкращих друзів, бо саме в цьому році відбулося повне оновлення бренду "Славутич". Змінився дизайн етикетки, кришки, змінився, навіть, смак "Славутич. Світле", яке тепер вариться за новою сучасною рецептурою.

Але які б зміни не відбувалися з нашим улюбленим пивом, воно завжди відповідатиме найвищим стандартам якості, буде легко питись і швидко освіжати.

Як і раніше, "Славутич" є достатнім приводом для зустрічі у теплій компанії найкращих друзів, щоб посидіти за келихом улюбленого пива та насолодитися душевною бесідою з тими, хто розуміє Вас з півслова. Отже, коли є "Славутич", Вам не потрібно шукати інший привід для зустрічі!


















Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей