This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=135 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-12. The original page over time could change.
Sidirom’s Blog » Blog Archive » Шановні батьки призовника

Featured Posts

Шановні батьки призовника

Posted on : 04-10-2008 | By : Sid | In : офлайн

9


Фотографію узято з: perly.ru

Ось таку повісточку отримав я, безтурбнотно ідучи додому з ліцею, причому людина яка мені його передала дуже іронічно посміхалася . Прийдеться здавати документи, а далі як карта ляже: заберуть не заберуть… Здивувало, що на повістці багатенько помилок (та що там багатенько, кожне третє слово).

Comments (9)

Не боїсь – прорвемось

А чому тобі прислали повістку якщо ти навчаєшься? Якщо ти навчаєшься на денній формі, то неси цю бумажку до спец. відділа у навчальному закладі (чи спитай у деканаті куди нести) та нехай їм дадуть прочухана. Мені пам’ятаю така приходила поки я був на п’яотому курсі – ці чудили на букву М на рік від мене відчепилися після того як полковник з спец. відділу їм зателефонував та на єдиній зрозумілий їми мові (матерній) розповів, що я ще досі навчаюсь.

А про помилки… В мене десь є постанова про відмову у відкритті карної справи (у дівчини сумочку вкрали якісь покідьки) так там у російській мові 2-3 помилки на 2 слова. Жах.

Та киньте хоч скріншоти )

Я ще навчаюся у школі в 11 класі .
Про помилки: Тато військовослужбовець пізніше кину скрін як солдат пояснювальну записку писав

А де сам текст повістки з помилками ?
Якщо навчаєшся у 11 класі, то про яку повістку може йти мова, а після школи можна (треба) в універ йти, хоча і не вчать там нічого толкового.

Чекаю доки відремонтують сканер, хочу скинути оригінал
Вчать толково всюди, просто не всі ми це усвідомлюємо)

Ну і діла. Це ж в 11 класі по воєнкоматам ще ходить, купу документів збирати.

не раз вже про таке чув…

Write a comment

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Before you submit form:
Human test by Not Captcha
<