This version of the page http://www.ugor.com.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-10. The original page over time could change.
Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм" |
головна
 напишіть нам      замовити брошури 01034 м.Київ вул.Рейтарська 31/16   Тел. (044) 279-0173, 279-0064

Формула 1 + Hungaroring Fest

У кожній країні проведення етапу кубку світу з авто перегонів «Формула 1» - саме по собі свято. Угорщина ж цього року вирішила доповнити цю подію відповідним фестивалем, назвавши його Hungaroring Fest. Фестиваль відбудеться одночасно із змаганнями, з 23 по 26 липня у Будайській фортеці Будапешта. Почнеться він із вуличного параду, для якого, серед іншого, у фортечному районі облаштовують 3-кілометрову звивисту трасу. Тут колишній пілот команд Red Bull та McLaren Девід Култхард продемонструє свою «зіркову» техніку водіння. Hungaroring Fest запропонує ще чимало розваг, виставок, конкурсів, а за перебігом подій на змаганнях гості фестивалю зможуть спостерігати на двох величезних екранах.

А ми вже зараз пропонуємо Вам пограти тут

Міжнародний фест-марафон в Угорщині продовжить Balaton Sound

Їде також зворотній відлік ще одного фестивалю агенції з організації культурних подій Sziget - Balaton Sound, який за два роки існування став головною музичною подією літа на озері Балатон. Фестиваль пройде у селищі Замарді на південному узбережжі Балатону з 9 по 12 липня, але вже зараз фани бронюють готелі та кемпінги навіть на північному узбережжі! Це й не дивно, адже у минулому році тут побувало 80 тисяч гостей, і цьогорічний склад виконавців забезпечить не меншу кількість фанів. Balaton Sound вабить, перш за все, прихильників легкої клубної музики, але прихильники інших стилів теж не сумуватимуть. Отже, у програмі фестивалю: GROOVE ARMADA, UNDERWORLD, KRAFTWERK, MOBY, а також купа класних угорських гуртів та ді-джеїв.
Познайомтеся з Balaton Sound докладніше

Міжнародний фест-марафон в Угорщині – вже скоро

За 50 днів до відкриття фестивалю VOLT на його сайті вже є докладна програма 6 сцен. VOLT - «молодший брат» знаменитого будапештського фестивалю Sziget - щорічно проходить біля міста Шопрон, на кордоні з Австрією. Цього року з 1 по 4 липня тут виступить ціле міжнародне «сузір’я»: Franz Ferdinand, Limp Bizkit, Freestylers, Marilyn Manson, Che Sudaka, а на додачу – цікаві угорські, насамперед, рок-гурти.
Програма та докладна інформація

Хортобадь - колиска угорських традицій

У конкурсі Європейської комісії місцем в Угорщині, де найкраще зберігають традиції, визнано Хортобадьський степ. «Зачарований край» чабанів є найбільшим трав’яним степом Центральної Європи та національним парком, що оголошений частиною Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тут розводять коней, тут пасуться реліктові воли та вівці «рацка», а тутешній трактир біля кам’яного мосту пропонує місцеві страви з біо-продуктів. Із багатовіковими традиціями можна ознайомитися під час свят. Ось деякі з них:
30 травня: Свято чабанів, Змагання з приготування гуляшу та конкурс танцю
31 травня – 1 червня: Свято чабанів, Кінні дні у Хортобаді
19-20 вересня: змагання вівчарок угорських порід
3 жовтня: ярмарок-продаж корів угорської сірої породи
17-18 жовтня: змагання мисливських собак породи віжла
більше про Хортобадь

Чому саме Hotel Caramell****?

«Тому, що відпочити Ви можете будь-де. У нас – народитесь заново» - так говорить про себе перший в Угорщині холістичний лікувальний та велнес-готель Hotel Caramell****, що знаходиться на курорті Бюкфюрдо у Західній Угорщині. Що це означає? Що готель збудований та оформлений за принципами Фен Шуй – і це забезпечує комфортну, дружню атмосферу. Що тут пропонують понад 60 традиційних та особливих видів процедур, заснованих на природних методах лікування, а також холістичні та езотеричні послуги. Що тутешній персонал ставиться до Вас також дружньо, природно та із щирою повагою. Тож познайомтеся й Ви із особливим світом готелю a Hotel Caramell**** та знайдіть гармонію з собою та з усім, що Вас оточує
Докладніше про готель

Акції у найбільшому аквапарку Центральної Європи Aquaworld

Будапештський аквапарк Aquaworld також готовий до літнього сезону. 1 травня починають роботу літні басейни, спортивні та дитячі майданчики. А вже з 27 квітня діють знижки у 20% на всі вхідні квитки, вечірній пільговий квиток можна придбати по буднях вже о 16.30, а сауни взагалі стали безкоштовними – партеся досхочу! Акція триватиме до 15 червня


Познайомтеся із цим чарівним місцем ближче

Подовжений графік роботи та яскраві програми у будапештських купальнях

1 травня, із початком роботи відкритих басейнів у купальнях «Геллирт» та «Дагай», починається літній сезон у будапештських купальнях-пляжах. Решта купалень приєднуватиметься поступово, протягом травня. В середньому вхідні квитки подорожчають на 200 форинтів (1 долар ). Найдорожчим буде пляж «Палатінус» на острові Маргіт - по буднях 2100 Фт, у вихідні 2400 Фт, а найдешевшим – «Пюнкошдфюрдо» (1200 та 1400 Фт). Одна з новинок цього літа – подовжений графік: щодня до 20.00, у вихідні купальня «Геллирт» працюватиме до 23.00, «Сечені» – до 22.00. По буднях після 17 години квитки можна придбати вдвічі дешевше. Сімейні квитки відмінено (часто «сім’ї утворювалися просто біля каси), зате запровадили більше пільг для дітей. Розширюється палітра розваг та спортивних програм: скрізь буде пляжне радіо та ігрові будиночки, у купальні «Геллирт» йтиме вистава, написана спеціально для цього місця, популярне водне Cinetrip на літо переїде з купальні «Рудаш» до купальні «Сечені». 90-річний «Палатінус» запропонує спортивні змагання з пляжного баскетболу, гандболу та водного поло. АТ «Будапештські лікувальні купальні» планує принаймні зберегти торішній рівень відвідуваності: у 2008 році будапештські пляжі прийняли на 25% більше відпочивальників, перш за все, за рахунок впровадження знижок.
Більше про купальні Будапешта

Нові пропозиції готелю MenDan

Чотиризірковий готель MenDan знаходиться на курорті Залакарош поблизу Балатону. У 2008 році він був відзначений як найквітучіший велне-готель Угорщини. Крім розмаїття квітів, Вас неодмінно потішить чудовий спа-центр, зручні номери та відмінна кухня. Сам Залакарош - наймолодший курорт Угорщини - славиться дуже гарячою цілющою водою із великим вмістом фтору та прекрасною купальнею з усілякими водними розвагами. З Будапештом, а також Любляною та Грацом це містечко зв'язане зручним автобаном.
Весняно-літні акції готелю тут

Велнес та активний відпочинок у Північній Угорщині

Сучасний та затишний готель Magita у всесвітньо відомому винному регіоні Токай пропонує ознайомитися з чудовою природою та багатими традиціями краю, доповнивши активний відпочинок приємними велнес-програмами.
Велнес-пропозиція у файлі для скачування

Готель Magita запрошує у знаменитий регіон Токай

Сучасний та затишний готель Magita у всесвітньо відомому винному регіоні Токай пропонує скуштувати цих вин, ознайомитися з чудовою природою та багатими традиціями краю, провести корпоративний захід, доповнивши його приємними велнес-програмами.
Пропозицію Винного туру скачати тут

Наступні 10 новин

Головна | Новини | Календар | Туризм | Контакт

2005-2009 (с) Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм"
2005-2009 (с) Створення сайту від "Карпати-Дизайн"