This version of the page http://www.pvu.gov.ua/control/uk/index (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-10. The original page over time could change.
Державна прикордонна служба України

Пошук
Розширений пошук
Реєстрація
Логін
Пароль
  Увійти
  Реєстрація








Головні події
Ряди прикордонників поповнилися 307 молодими лейтенантами 26 червня 2009
Сьогодні, 26 червня, у Хмельницькому відбувся черговий випуск офіцерів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. В урочистостях з нагоди отримання випускниками академії перших офіцерських звань та дипломів вузу взяли участь керівники Держприкордонслужби, представники місцевих органів влади, викладачі академії, курсанти, батьки, журналісти, громадськість міста.
Прикордонне відомство підбило підсумки своєї діяльності у першому півріччі 2009 року 25 червня 2009
У Києві завершилося засідання Колегії Державної прикордонної служби України, яка підвела підсумки діяльності відомства у І півріччі 2009 року. У засіданні Колегії взяли участь керівники Державної прикордонної служби України, начальники регіональних управлінь та органів охорони державного кордону. Також на засіданні був присутній народний депутат України голова підкомітету з питань воєнної безпеки та оборони Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони генерал армії України Олександр Кузьмук.

Новини
Прикордонники затримали трьох "нічних метеликів" 26 червня 2009
Канал торгівлі людьми виявили прикордонники у Харківській області. Учора близько десятої години вечора, отримавши попередню оперативну інформацію про можливе переправлення до Росії "живого товару", наряд пункту пропуску "Козача Лопань" висадив з вагона трьох пасажирок потяга "Бердянськ-Москва".
Українець "завантажився " російським наркотиком та прямував додому 26 червня 2009
Учора на Луганщині за 20 метрів від українсько-російського кордону наряд відділу прикордонної служби "Краснодон" затримав громадянина України. Сталося це близько 10-ї години вечора. 44-річний чоловік сподівався пронести в Україну з Росії цілий набір наркотиків.
Росіянки не отримають літнього взуття 26 червня 2009
Вантажний автомобіль УАЗ, забитий літніми жіночими босоніжками-"в'єтнамками", затримали учора, 25 червня, співробітники відділу Середина Буда Сумського прикордонного загону. Вантажівку, що намагалася виїхати з території України затримали в Середино-Будському районі неподалік села Порохонь за декілька метрів від кордону.
В Україну нелегально ввезли міні-зоопарк 25 червня 2009
12 екзотичних тварин, серед яких папуги, мавпи та навіть алігатори виявили позавчора в аеропорту Львова прикордонники та співробітники митниці. Під час оформлення пасажирів чартерного авіарейсу, який прибув в Україну з Африки, прикордонні службові собаки зреагували на речі, що знаходилися в одному із секторів.
Українець "завантажився " російським наркотиком та прямував додому 25 червня 2009
Учора на Луганщині за 20 метрів від українсько-російського кордону наряд відділу прикордонної служби "Краснодон" затримав громадянина України. Сталося це близько 10-ї години вечора. 44-річний чоловік сподівався пронести в Україну з Росії цілий набір наркотиків.
Анонси подій
Державна прикордонна служба застерігає потенційних нелегальних мігрантів та їх переправників

Основні правила перетинання державного кордону дітьми - громадянами України

Порядок перетинання державного кордону громадянами України



Адміністрація Державної прикордонної служби України висловлює подяку Секретаріату Сьодеркопінгського процесу за допомогу в підготовці англійської версії сайту

Розробник: ЗАТ "Cофтлайн" (Україна)