This version of the page http://www.malev.com.ua/index.php?action=news_det&id=48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-10. The original page over time could change.
Malév Hungarian Airlines | Малев Венгерские Авиалинии. Новости и события:Першокласний сервіс компанії Malév

Online questionnaire / Анкета

События :: Першокласний сервіс компанії Malév

Першокласний сервіс компанії Malév
23 Сентябрь 2005

 

Згідно з дослідженням, проведеним нідерландським Інтернет-порталом з подорожей, коли йдеться про комфорт, сервіс на борту та харчове обслуговування, нідерландці віддають перевагу східноєвропейським та азіатським авіалініям.

 

Нідерландська щоденна газета „Елґімін Деґблад” (the Algemeen Dagblad) щойно опублікувала статтю під заголовком „Східноєвропейські авіалінії пропонують кращий сервіс” (“The East European airlines are offering better services ”), посилаючись на результати дослідження. Опитування було проведене за двома категоріями, розподіляючи польоти на короткі (до 3000 км) та довгі дистанції. У категорії довгі польоти на довгі дистанції авіалінії Сінгапуру здобули найбільшу кількість очок: 8,2.

 

Згідно з дослідженням, у категорії польоти на короткі дистанції угорська авіакомпанія Malév займає перше місце із 7,5 очками. Значимість цього результату підтверджується тим, що кожна європейська авіалінія здійснює польоти до Амстердама, отже цей вибір якнайширше відображає думку європейців. Транспортна мережа компанії Malév складається головним чином з коротких рейсів (95%) у межах 3000 кілометрів.

 

Рейтинг показує, що нідерландські мандрівники високо цінують компанію Malév, коли йдеться про ввічливість, високий стандарт та безпеку послуг угорських національних авіаліній. Визнання компанії за межами країни підтверджує якість її роботи. Лише рік тому компанія Malév здобула нагороду „Авіакомпанія Року” від угорських аґентств подорожей та експертів з туризму.

 

Наймолодший парк Боїнгів у Європі

 

Завдяки значним змінам у парку, компанія Malév наразі має у розпорядженні наймолодший парк Боїнгів серед авіаліній з повним комплексом обслуговування в Європі. Літаки повністю відповідають вимогам сучасності. Декілька інновацій забезпечують комфорт та розваги пасажирів на борту. Боїнги нового покоління, що мають шкіряні сидіння з достатнім місцем для ніг (більшим за середньоєвропейське), вітають пасажирів в обох класах, бізнес та економ. Авіапарк нового покоління В737, що у складі 18 літаків, обслуговуватиме клієнтів компанії Malév на високому рівні тривалий час.

 

<< Назад
   
Закрытая зона

GO
забыли свой пароль?
зарегистрироваться


Пишите нам

Адрес офиса в Киеве:
01004, г. Киев
ул. Пушкинская 45/2
офис 22
тел.:   490 7342
факс.: 490 5975
(код +38 044)


Адрес офиса в Одессе:
65054, г. Одесса
Международный аэропорт "Одесса"
тел.: 749 54 75
факс.: 762 3636
(код +38 048)

Сайт разработан компанией Pimentos
© 2005 - 2007, "MALEV".
Все права защищены.
 
 
 
На главную На главную Контакты Добавить в избранное