This version of the page http://www.ukrnationalism.org.ua/guestbook/?calendar=200807 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Гостьова - Націоналістичний портал
Книга для Вас: Максим Орлик (Дмитро Мирон), "Ідея і Чин України"
Книга для Вас: Олександр Оглоблин, "Українсько-московська угода 1654"
Книга для Вас: ред. Володимир Сергійчук, "Відновлення Української держави в 1941 році. Нові документи і матеріали"


Геополітика
Росія починає стратегічний розвал зсередини. Перші - мордва

Суспільство
"В обхід України"

Ідеологія
Пошук третьої категорії

Суспільство
Міжнародні демократичні норми мовного питання

Суспільство
Малоросійство

Суспільство
2009: дати, про які варто пам’ятати

Історія
ОУН: Історична довідка

Ідеологія
Націоналізм і демолібералізм: два погляди на людину і суспільство

Історія
Народжені в помсті

Матеріали
Місія Церкви в подоланні кризи ідентичності

Суспільство
Вічний ідеал, а змінний - Провід

Суспільство
Мистецтво володіти

Вишкіл
Таборове літо МНК

Ідеологія
Ідеологічні постанови ХІІ ВЗ ОУН

Постать
Лицар Дмитро Мирон – „Орлик”

Історія
Інтелігент = терорист: відгомін справи „УВО” на Запоріжжі

Сусіди
Хто врятує Москву від кризи?

Гостьова


Ім’я:
E-mail:
Повідомлення:
Введіть код, зображений на малюнку:


песеццц
США могут оказаться в состоянии дефолта через 2 месяца
Дата публикации: 08-08-2009
Министр финансов США Тимоти Гайтнер направил в конгресс официальный запрос на увеличение законодательного предела федерального долга Соединенных Штатов сверх действующего - в 12,1 трлн долл. По прогнозам Т.Гайтнера, госдолг США может упереться в "потолок" уже в середине октября 2009г.
"Необходимо, чтобы конгресс принял соответствующий акт до того, как будет достигнут установленный предел (госдолга), - это позволит гражданам и инвесторам в США и во всем мире сохранить уверенность в том, что Америка никогда не изменяет своим обязательствам", - приводит агентство Reuters цитату из письма Т.Гайтнера лидеру сенатского большинства Гарри Рейду.
В послании министра финансов не указывается конкретный новый предел федерального долга, предпочтительный для администрации.
Напомним, что, по оценкам конгресса, дефицит федерального бюджета США в текущем фискальном году достигнет 1,8 трлн долл. На сегодняшний день общий объем национального долга США составляет почти 11,7 трлн долл.
В случае если "потолок" госдолга будет достигнут, правительство Соединенных Штатов впервые может оказаться в состоянии технического дефолта по своим обязательствам. Конгрессу, по всей видимости, придется пойти навстречу Минфину, поскольку невыплата средств держателям гособлигаций нанесет сильнейший удар по кредитному рейтингу Америки.



08.08.2009 / 23:57


Чаян-это женский прибор для мастурбации
!
08.08.2009 / 23:46


партизан
махно передай своему роме-тоесть себе-что он как и ты-полное американо-црушное дерьмо!раз он тоесть ты такой умный и так задницу за америку рвёшь-так чего ж ты до сих пор в хохляндии сидишь-а махно?или уже не в хохляндии?а сидишь и строчишь свою парашу в цру-в вашингтоне?чмо!какими вы упашки вонючими предателями и дешовками былли во время войны;как вы жопу всем лизали кто больше заплатит-такими вы и сдохните-скорей бы а то дышать уже от вас нечем!
08.08.2009 / 23:22


партизан
о-быдлятник зашевелился!ну полный дурдом у упашек-махно сам себе пишет и сам себе отвечает!махно дебил а то непонятно что никакого ромы с аэродрома нет и в помине!ты-псиг долбанный-у вас же обострение только весной и осенью!а щас-только август-рановато ещё!
08.08.2009 / 23:15


Відео: ЄВРЕЙ ЯЦЕНЮК зібрав у Закарпатті наркодилерів і контрабандистів
http://groups.google.com/group/sum-press/browse_thread/thread/79f4dfeb035a88ee
08.08.2009 / 20:40


Махно.
Дуже приемно бачити на гостьовiй добру людину.вас Роман Степанович. Дуже вiрно сказано. Щоб ви знали чаян вiн же партизан-вiн же який щс чупа-чупс. цей 4аян навi стилю листа не змiнюе. Вiн ЛОХ!
08.08.2009 / 18:40


horvatia@ukr.net
Може, ви і погані, та я за вами дуже скучила;найбільше сподобалася праця Є.Маланюка. Стаття "Вічний ідеал, а змінний - Провід" викликає невдоволення. Пантеон...якщо герої не загинули. Ну, от самі розумієте кумедність пошуків автора. Ну, не до низового членства зачислята той пантеон вічно живих, правда ж:)))) Це нагадує сучасних християн, які бувають на виборах. Кумедність ситуації у тім, що в них цар на всі часи і народи, а вони все "шукають нових "акторів". Мдя, театр? Добре, що мені він уже просто набрид, а шукачі - особливо.)
08.08.2009 / 18:12


роман степанович
Якби американці знали, що розроблена ними атомна зброя попаде в руки дикунів-москалів, то не розробляли б її. Якби американці знали, що розроблений ними Інтернет попаде в руки мавпи на дереві під назвою "партизан", то не дарували би світові цю наукову розробку. Сучасний жлоб (тільки поцікався в Енциклопедії що воно таке) замавши мобільний телефон та Інтернет, вже помилково причисляє себе до цивілізованих людей. А відносно мови, то моєю Ф.Прокопович почав вчити москалів грамоті, бо ті не мали своїх вчителів, тому й силою перевезли Києво-могилянку з викладачами та бібліотекою до Москви. Але "партизану" з пальми це невідомо, він думає, що на його "общепонятном языке" з матюками єгипетські фараони ромовляли.
08.08.2009 / 17:16


4аян
Украинствующие -это прослойка селюков с мовой(польским суржиком)возомнившая себя нацией.
08.08.2009 / 16:13


партизан
я так понял что это опять пидор-махно резвиться но если это правда какой то новенький у вас тут-рома то -слушай рома с аэродрома-из киева судя по твоему коду телефона если не брешешь как все вы упашные выродки-я тебе не пан!все твои паны сидели во время войны в германии а сейчас в америки в цру-не удивлюсь если и ты и твоя книженция оттуда же!таких как вы-выродков на вашем так сказать"цивилизованном"западе не только терпеть не могут но и просто презирают-вы ж со своим ющенко как обезьяна с гранатой-то этого придурка црушника-саакашвили потдерживаите с его тупым налётом на южную осетию!то газу россии тырите и воообще-полное дерьмо как и ваш сегодняшний упашно-фашистский строй с ненавистью ко всем кроме своих хоэяев-америкосов!так что рома мой тебе совет-книжку эту себе в задницу засунь-ходи-перди и радуйся-пока мы-партизаны за вас-гнид всерьёз не взялись!!!и ты-чушок следующий раз будь добр по русски мне писать-я на вашей мове не балакаю и понимаю через слово и если честно-понимать не хочу!
08.08.2009 / 16:03


  1   2   3   4 

Підпишись
Юля проти Мазепи

Українська книга
Хрестоматія українського націоналізму

Українська книга
Троянський кінь: «П’ята колона» в Україні

Українська книга
Дмитро Донцов. Геть від Москви!

Українська книга
Книга актуальна, як ніколи

Націоналізм у світі
Irish Republican Army



Бібліотека
Дмитро Донцов: НЕЗРИМІ СКРИЖАЛІ КОБЗАРЯ



Сайт підтримується Молодіжним Націоналістичним Конгресом

«Липень 2008»
ПНВТСРЧТПТСБНД
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



RSS
Новини
Публікації
Iнтерв'ю

Наша кнопка:


Отримати код

Партнери сайту


Лічильники:

Новини redtram:

Завантаження ...

© 2004 - 2008 Націоналістичний Портал. Використання матеріалів за умови посилання http:// www.ukrnationalism.org.ua

Головна  |  Новини  |  Публікації  |  Інтерв'ю  |  Бібліотека  |  Націоналістичний рух  |  Контакти
Лінки  |  Гостьова  |  Форум
Поштові розсилки
Copyright © 2004–2009 «Націоналістичний Портал»
Сайт зроблено в студії дизайну «Айкен»