This version of the page http://www.ugor.com.ua/termals-3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм" |
головна
 напишіть нам      замовити брошури 01034 м.Київ вул.Рейтарська 31/16   Тел. (044) 279-0173, 279-0064

НАЙВАЖЛИВІШІ КУРОРТИ УГОРЩИНИ

1. БудапештЗагальна інформація про термальні джерела
2. Північна угорщина
3. Алфельд
4. Панонія - задунайський край
5. Регіон озера Балатон

Алфельд

Хайдусобосло
Адреса купальні:
4200 Hajduszoboszlo, Szent Istvan park 1-3.

Вода курорту Хайдусобосло - одна з найбільш ефективних в Угорщині, її застосовують при більш як 40 захворюваннях. Лікувальна купальня з прекрасно обладнаним фізіотерапевтичним відділенням, пляж, човнове озеро, а також величезний Аквапарк і окремий критий плавальний басейн займають 30 гектарів у центрі міста.

Натрієво-хлоридна, гідрокарбонатна термальна вода курорту відрізняється високим змістом брому, йоду, фтору, метаборної та метакремнієвої кислоти. Ефективна при хронічних захворюваннях опорно-рухового апарату та периферичної нервової системи; хронічні дерматологічні захворювання (екзема, псоріаз); остеопорозах усіх видів; безплідді, а також для посттравматичної реабілітації. Аквапарк має 6 трас, що виходять з 12-метрової стартової вежі, 4-доріжкову гігантську гірку, 2 види "камікадзе", гігантську гвинтову гірку, "чорну діру" й "божевільну ріку"; гірки "велика діра", "твістер", "Ніагара", 3 розважальних басейни, у т.ч. дитячий.

Комплекс працює цілий рік; пляжні басейни й Аквапарк - з 1 травня по 30 вересня

Дебрецен
Адреса купальні: H-4032 Debrecen Nagyerdei Park 1.

За 230 км на схід від Будапешту розташований Дебрецен, який є науковим, мистецьким та релігійним центром. Купальний комплекс розташовано у мальовничій частині міста, в парку "Надьерде".
Лужна хлоридная гідрокарбонатна вода, із вмістом йоду, брому, кальцію, магнезії і метаборної кислоти (температура 63 °C), за складом та лікувальним ефектом схожа з водою курорту Хайдусобосло, застосовується при хронічних дегенеративних захворюваннях опорно-рухового апарату, атеросклерозі. Комплекс складається з критого приміщення купальні, пляжу з термальними і звичайними басейнами та критого "середземноморского" аквапарку Aquaticum.

Працює цілий рік; пляжні басейни - із травня по жовтень


Дюла
Фортечна лікувальна купальня - Gyulai Varfurdo - Gyogyfurdo
Адреса купальні: 5700 Gyula, Varkert u. 2.

Фортечна купальня знаходиться в курортному містечку Дюла, у південно-східній частині країни, за 220 км від Будапешта. Займає 8,5 гектарів заповідного стародавнього парку колишнього замку графа Алмаши. Лужна гідрокарбонатна хлоридна вода з температурою 72 градусів застосовується при захворюваннях опорно-рухового апарату, периферичної нервової системи, шлунково-кишкового тракту, запальних гінекологічних захворювання, для реабілітації після травм (особливо спортивних).

Комплекс працює цілий рік; має велнес-центр з різноманітними лікувальними та розважальними басейнами, який щосуботи відкрито до 23.00.

Читати далі про регіон Панонія

 

Головна | Новини | Календар | Туризм | Контакт

2005-2009 (с) Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм"
2005-2009 (с) Створення сайту від "Карпати-Дизайн"