This version of the page http://www.senyk.poltava.ua/sites.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Сайти, що вже створені чи розробляються зараз у веб-майстерні Сеника Миколи (Полтава, Україна)
 
Сеник Микола
Сайти
А які ж то сайти? 

Тут Ви можете побачити сайти, що створенні мною, чи з моєю участю. Важливо відмітити, що зараз веб-майстерня не виготовляє комерційі сайти, а моя творча енергія спрямована лише на власні проекти. Поряд з посиланнями на URL сайта розташовується його коротка характеристика: зміст, направленість, технічні особливості реалізації та обсяг виконаної роботи тощо.

Щоб одразу не переобтяжувати Вас технічними подробицями та деталями конкретної реалізації Web-сайту, ця інформація розташована на наступній сторінці, потрапити на яку можна, якщо клацнути на піктографічному зображенні сайту.

Іноді у цей розділ потрапляє інформація про сайти, що знаходяться у стані проектування. Отже Ви можете стати свідками становлення ще не існуючого Internet-проекту. До того ж, під час створення Web-ресурсу від Вас, шановний користувач, я з радістю вислухаю будь-які пропозиції та поради по зовнішньому вигляду та інформаційному наповненню сайту.

Отже зараз у цьому розділі представлені сайти:

Комерційні (старі розробки)

Некомерційні

Якщо Ви вирішили створити власний сайт, або замовити сайт стороньому розробнику, запрошую Вас до сайт-калькулятора, який допоможе приблизно визначити вартість розробки.

Комерційні сайти 
ТОВ "Фірма Алкер"
Призначення сайту:На сайті іде мова про сучасні інформаційні технології, що дозволяють зменшити вартість обслуговування комп'ютерних систем
Типова роль:Промо-сайт
Стан проекту:Підтримка
Web:alker.com.ua
 
ЗАТ "Теплоконтроль"
Призначення сайту:ЗАТ "Теплоконтроль" - це торгівельна організація, що спеціалізується на постачанні компрессорного обладнання та електротехнічної продукції. Основне призначення сайту познайомити потенційних клієнтів з широким ассортиментом продукції.
Типова роль:Корпоративний сайт
Стан проекту:Тестування, оптимізація
Web:www.teplo.poltava.ua
 
ТОВ "Алкер"
Призначення сайту:ТОВ "Алкер" - це фірма, що займається комплексним постачанням компрессорного обладнання та електротехнічної продукції. Основне призначення сайту познайомити потенційних клієнтів з широким ассортиментом продукції, що пропонується зі складу у м. Полтава
Типова роль:Корпоративний сайт
Стан проекту:Підтримка
Web:www.alker.pl.ua
 
Туристична агенція "Євро-Тур"
Призначення сайту:Інформація у туристичному бізнесі має не тільки сезонну вартість, а ще й властивість швидко змінюватись. Сайт створений для клієнтів компанії, які бажають дізнатись про те: де, як і головне за скільки можна відпочити
Типова роль:Корпоративний сайт
Стан проекту:Підтримку припинено з 01.07.2004 р.
Web:www.eurotour.com.ua
 
ТОВ "Спецпромтех"
Призначення сайту:Типовий сайт-візитка з інформацією про фірму, продукцію та ціни (прайс-листи)
Типова роль:Сайт-візитка
Стан проекту:Розробку зупинено
Web:...
 
ЗАТ "Електроприлад" - офіційний сайт
Призначення сайту:Інформування клієнтів компанії про асортимент продукції та засоби ефективної співпраці
Типова роль:Корпоративний сайт
Стан проекту:Підтримка
Web:www.elektro.poltava.ua
 
Некомерційні Web ресурси 
Сервер привітань, побажань та поздоровлень
Призначення сайту: Сервер містить текстові поздоровлення, побажання та привітання українською мовою для різних державних свят та особистих святкових подій. Є механізм управління сайтом та система голосування з визначенням рейтингів.
Типова роль:Тематичний веб-ресурс
Стан проекту:Сайт не підтримується, тому що знайшов нового власника
Web:vitau.org.ua
Веб-майстерня Сеника Миколи
Призначення сайту: Ресурс має декілька розділів: сайти, що створені у веб-майстерні, інформаційні проекти, каталог корисних посилань, статті на комп'ютерну тематику, приколи, опитування тощо. Але деякі з них ще у стані початкової розробки. На сайті функціонує лічильна система зі статистичним аналізом відвідувачів.
Типова роль:Портал, але у майбутньому :)
Стан проекту:Перманентна модернізація
Web:www.senyk.poltava.ua

Реклама: