This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3515 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-08. The original page over time could change.
Хто обирає Jaguar? Зіркова історія бренду. / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

Хто обирає Jaguar? Зіркова історія бренду.

Автомобілі бренду Jaguar вже друге сторіччя поспіль є взірцем автомобільного стилю для більшості цінителів та знавців автокласики. Ось чому серед володарів автомобілів Jaguar найбільша кількість знаменитостей, зірок кіно та шоу-бізнесу, спортсменів, музикантів, політиків та інших впливових персон. Важливо відмітити, що у більшості випадків Jaguar купують не для того, щоб їздити на ньому із водієм, а щоб самому насолоджуватися управлінням «звіром». Більшість британських прем’єр-міністрів надавали перевагу їзді на Jaguar. Наприклад, колишній прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер пересувався лише на Jaguar XJ Long Weel Base. А цього лютого пан Блер спантеличив увесь Лондон, коли проїхавсь по Британській столиці на новенькому Jaguar XF. Прем’єра автомобіля на той момент ще не відбулася, і його було надано екс-прем’єр-міністру для того, щоб згодом отримати від нього думку про переваги та недоліки новинки. Це був, мабуть, найперший британський екземпляр цієї моделі. Авто вартістю 110 тис доларів темно-зеленого кольору було припарковано біля його будинку в центрі Лондона.
Серед володарів Jaguar – найбільша кількість коронованих осіб та представників старовинних аристократичних династій. Любов до бренду передається їм у спадщину разом зі самок та вихованням. У Великій Британії королева Єлизавета II їздить на Jaguar XJ 6.
Грецький король Костянтин віддавав перевагу спортивному Jaguar E-type. Ви можете задати питання: «Навіщо королю спортивне авто? Він має рухатися повільно та статечно», - проте джентльмени нікуди не поспішають, вони просто надають перевагу швидкій їзді.
Особливу любов до свого Jaguar XK 140 почував принц датський Джордж. На Jaguar Mark I їздила звивистими дорогами принцеса Монако Грейс, що до заміжжя із князем Реньє була голлівудською зіркою Грейс Келлі.
Мабуть, любов до бренду Jaguar прийшла до майбутньої принцеси Грейс ще в Америці, де Jaguar були та залишаються найпопулярнішими автомобілями у зірок. На Jaguar XK 120 Alloy Roadster їздив Хемфрі Богарт, на такій самій машині їздили Кларк Гейбл та Рендольф Скотт; Тоні Кьортіс – великий прихильник автомобілів – володів Jaguar E-Type.
Серед інших голлівудських кінозірок першої величини та великих цінителів англійського бренду можна назвати Елізабет Тейлор, Вана Джонсона та багатьох інших. З поміж сучасних представників Голівуду особливою любов’ю до автомобілів Jaguar виділяються Ніколас Кейдж - Jaguar D-Type та Самюель Джексон - Jaguar XJR .
Проте Jaguar завжди був сам кінозіркою! Він знявся у величезній кількості фільмів. Його партнерами по зйомочному майданчику були: Жан-Поль Бельмондо, Марлон Брандо, Роджер Мур та інші. Правда, у кіно у Jaguar було не дуже багато амплуа, проте які: чи-то роль невтомного спортсмена, чи-то роль респектабельного пана, що віддає перевагу класичному стилю!
Поруч із світом кіно завжди стояли світ моди та світ музики, в котрих також було та залишається чимало прихильників автомобілів Jaguar. Молодий Рой Орбісон колесив Америкою на своєму відкритому Jaguar E-Type білого кольору, роздивляючись на вулиці красунь. Можливо, саме в цій машині його відвідала прекрасна муза, що підказала мотив нев’янучої композиції "Pretty woman". Френк Сінатра свого часу їздив на автомобілі Jaguar J40 1986 року випуску, а також мав Jaguar XJS 1989 року. До речі, серед інших володарів легендарного Jaguar XJS можна також назвати гітариста групи Iron Maiden Адріана Сміта. Друг знаменитої Кейт Мосс, соліст групи Babyshambles, відомий скандаліст Піт Доерті нещодавно придбав 8-й за рахунком Jaguar. Ним став XJS 1986 року випуску.
Джордж Харрісон, відомий учасник групи Beatles, також їздив на Ягуарі, котрий придбав «з рук» і котрий був його найбільшою гордістю та найдорожчою покупкою до тих пір, поки група не почала бути знаменитою. До любителів Jaguar відносить себе і Нік Мейсон з групи Pink Floyd – пісні котрої, не дивлячись на їх експериментаторський та бунтарський дух, вважаються музикою для багатих людей. Співак Стінг, ще у ролі шкільного вчителя, мріяв про Jaguar; а пізніше, ставши знаменитим, він реалізував свою мрію з новим S-type, котрий до речі, зняв у декількох своїх кліпах. У кліпі на пісню "Desert Rose" Стінг сидить на задньому сидінні свого автомобілю, проте в житті він все-таки віддає перевагу сидіти на місті водія!
Великим прихильником Jaguar є інший англійський музикант - Елтон Джон, по сумісництву один із набільш відомих колекціонерів автомобілів. У колекції Елтона Джона є Jaguar XJ 220 та Jaguar E-Type.
Світова фігура у такому музичному напрямі як хіп-хоп, репер Тупак Шакур, також свого часу їздив на Jaguar XJS. Його було продано на всесвітньому аукціоні ebay за 40 тис. доларів. Це був раритетний автомобіль 1995 року випуску, що пройшов усього 16.000 миль.
Сучасна зірка футболу - Майкл Оуен - член команди Ньюкасл Юнайтед, володіє автомобілем Jaguar XK.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д