This version of the page http://ciacy.org.ua/?module=filesdb&id=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-08. The original page over time could change.
Громадський інформаційно-аналітичний Центр для молоді - Друковані видання



 Головна & анонси та новини ◦ Про Центр ◦ Бібліотека
Бібліотека -> Друковані видання
[1] [2]
Права студентів (у 2 частинах), частина 2
Опис: Посібник охоплює питання пільгового проїзду та відряджень, навчання закордоном, вторинної зайнятості, щорічного медичного обстеження студентів, особливостей праці осіб, що здобувають освіту без відриву від виробництва, отримання другої вищої освіти, підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів і працевлаштування випускників вищої школи. Розраховано як на учасників навчально-виховного процесу в вузах, так і на представників органів і установ із питань вищої освіти та по роботі з молоддю, а також зацікавлених організацій громадянського суспільства.
К-ть зкачувань 179
Розмір файлу -
Автор А.В. Коновалов, М.О. Шишкова
Дата 15 червня 2009 12:07:56
Зкачати!
Права студентів (у 2 частинах), частина 1
Опис: Посібник охоплює правове поле студентства як об'єкту освітньої, так і інших політик (молодіжної, соціальної, розвитку громадянського суспільства тощо), надає аналіз установлених порядків щодо організації навчального процесу в вищих навчальних закладах України, оформлення угод на здобуття освіти та плати за неї, мешкання в студентських гуртожитках, стипендіального забезпечення, виконання студентами загального військового обов'язку, а також розглядає питання участі студентської молоді в процесах прийняття рішень на різних рівнях і громадській активності. Розраховано як на учасників навчально-виховного процесу в вузах, так і на представників органів і установ із питань вищої освіти та по роботі з молоддю, а також зацікавлених організацій громадянського суспільства.
К-ть зкачувань 180
Розмір файлу -
Автор А.В. Коновалов, М.О. Шишкова
Дата 15 червня 2009 12:06:31
Зкачати!
Діяльність Народних депутатів - харків'ян у Верховній Раді України в 2008 році
Опис: Видання є віддзеркаленням пленарної та законотворчої діяльності в 2008 році Народних депутатів України, які постійно мешкають у Харкові або тісно пов'язані своєю біографією з містом. Воно надає відомості щодо реєстрації депутатів на всіх пленарних засіданнях, їхнього поіменного голосування з усіх питань порядку денного, виступів і звернень, подання обранцями проектів Законів України і Постанов Верховної Ради України, поправок до законопроектів.
Буде в нагоді організаціям громадянського суспільства, зокрема, засобам масової інформації, аналітичним центрам, які відслідковують політичну активність Народних депутатів і займаються розвитком парламентаризму в Україні. Розраховано, передусім, на виборців - теперішніх і майбутніх.
К-ть зкачувань 159
Розмір файлу -
Автор Коновалов А.В.
Дата 06 квітня 2009 11:38:33
Зкачати!
Місцеві програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді: Досвід 2008
Опис: Видання представляє обласні та міські цільові програми та заходи з реалізації державної молодіжної політики, що сприяють вирішенню регіональних і місцевих проблем молоді з боку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, та може використовуватися для розробки нових і вдосконалення існуючих соціальних програм.

Розраховано на депутатів обласних, районних і міських рад, співробітників підрозділів місцевих органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування (державних адміністрацій, виконкомів), а також інших установ, що працюють із молоддю, представників організацій громадянського суспільства, зокрема, молодіжних громадських організацій, науковців і дослідників, а також небайдужу молодь.

Увага. Об'єм запакованого файлу складає 33,7 Мб
К-ть зкачувань 468
Розмір файлу -
Автор Коновалов А.В., Шишкова М.О.
Дата 02 березня 2009 12:50:18
Зкачати!
Права студентів у м. Харкові як основа боротьби з корупцією: теоретичні та практичні аспекти
Опис: Посібник охоплює правове поле студентства як об'єкту освітньої, так і інших політик (молодіжної, розвитку громадянського суспільства, соціальної тощо), надає аналіз установлених порядків щодо організації навчального процесу в вищих навчальних закладах України, оформлення угод на здобуття освіти та плати за неї, мешкання в студентських гуртожитках, стипендіального забезпечення, виконання студентами загального військового обов'язку, а також розглядає питання участі студентської молоді в процесах прийняття рішень на різних рівнях і громадській активності. Розраховано як на учасників навчально-виховного процесу в вузах, так і на представників органів і установ із питань вищої освіти та по роботі з молоддю, а також зацікавлених організацій громадянського суспільства.
К-ть зкачувань 822
Розмір файлу 623559
Автор Коновалов А.В., Шишкова М.О.
Дата 02 липня 2008 09:08:46
Зкачати!
Студентський паспорт м. Харкова: Довідник для громадсько-активного студента
Опис: Довідник охоплює докладні відомості щодо діючих нормативно-правових актів у галузях вищої освіти, соціального становлення та розвитку молоді, а також надає перелік гуманітарних і соціальних можливостей на різних рівнях. Розраховано на небайдужих молодих людей, що ведуть боротьбу за власні права, а також на співробітників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування й установ з гуманітарних і соціальних питань, організацій громадянського суспільства.
К-ть зкачувань 1441
Розмір файлу 3091269
Автор Коновалов А.В.
Дата 10 лютого 2008 13:20:44
Зкачати!
Довідник нормативно-правових актів державної молодіжної політики
Опис: В довіднику систематизовано та надано основні нормативно-правові акти державної молодіжної політики в Україні, зокрема, щодо сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, соціальної роботи з дітьми та молоддю, діяльності молодіжних громадські організації, а також головні програми по роботі з молоддю в Харківському регіоні. Розраховано на службовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, співробітників закладів, що працюють із молоддю, представників молодіжних громадських організацій, фахівців з політики відносно молоді та молодіжного руху, молодих людей.
К-ть зкачувань 1150
Розмір файлу 902662
Автор Коновалов А.В., Шишкова М.О.
Дата 10 лютого 2008 13:19:11
Зкачати!
Молодіжна політика в м. Харкові
Опис: У виданні надані засади, принципи та шляхи реалізації державної молодіжної політики в м. Харкові, представлені поради для молодих людей у громадській сфері. Розраховано на представників молодіжних громадських організацій, співробітників органів державної влади та місцевого самоврядування, закладів освіти, а також широкі кола учнівської та студентської молоді, якій не байдужі власне соціальне становлення та розвиток.
К-ть зкачувань 885
Розмір файлу 4094415
Автор Коновалов А.В., Шишкова М.О., Таран Д.О., Козар О.П.
Дата 10 лютого 2008 13:18:07
Зкачати!
ТвоЄ право на працю: молоді все про працю
Опис: Видання охоплює всі основні питання праці та зайнятості в Україні, зокрема, щодо неповнолітніх, студентів і молодих фахівців.
К-ть зкачувань 843
Розмір файлу 1071525
Автор Коновалов А.В., Шишкова М.О.
Дата 10 лютого 2008 13:17:01
Зкачати!
Соціальні рольові та ділові ігри для дітей і молоді
Опис: Даний збірник є зібранням різних наукових і популярних праць про рольові та соціальні ігри, де можна знайти теоретичні роботи по ролях, що люди грають в житті, вплив цих ролей на зміну поводження. Крім цього розглянута проблема впливу ігор-маніпулювань на людину та способи захисту від них. Окремо відображені подружні ігри, аналіз яких допоможе молодим сім'ям поліпшити свої відносини.
К-ть зкачувань 1106
Розмір файлу 4260836
Автор Таран Д.О., Козар О.П., Коновалов А.В., Шишкова М.О.
Дата 10 лютого 2008 13:15:48
Зкачати!

Останні надходження до бібліотеки

Права студентів (у 2 частинах), частина 2


Права студентів (у 2 частинах), частина 1


Діяльність Народних депутатів - харків'ян у Верховній Раді України в 2008 році


Місцеві програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді


Права студентів у м. Харкові як основа боротьби з корупцією: теоретичні та практичні аспекти


Студентський паспорт м. Харкова: Довідник для громадсько-активного студента


Довідник нормативно-правових актів державної молодіжної політики


Молодіжна політика в м. Харкові
Остання інформація Центру
Честь як закон
Кодекс честі допоможе українським вузам інтегруватися в європейську систему вищої освіти
Після травневих вузи складуть розцінки за "хвости"
Молодь України дізнається про 84 місцеві програми для неї
Оголошено дванадцять ворогів Інтернету
Запрошення до створення "Молодіжного паспорту м. Харкова"
Вкрадені слова
Запрошення на Школу для студентів Харківської та Кіровоградської областей "Встановлення Кодексів честі в вузах Центральної та Східної України: роль студентства"
Введення Кодексу честі в українських вузах зменшить рівень корупції
Yandex: 80% засобів масової інформації російськомовного Інтернету копіюють чужі новини
Згенеровано ReloadCMS 1.2.7
© 2004-2009 Громадський інформаційно-аналітичний Центр для молоді