This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news3992 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-07. The original page over time could change.
Джентльмени заводять мотори. Це Porsche. / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс Кузовні роботи



 
Новини

Джентльмени заводять мотори. Це Porsche.

«Порше Центр Київ» (компанія «Віннер Автомотів») виступив партнером регулярного засідання Київського сигарного клубу, що пройшло 11 квітня у ресторані «Бельведер».

Як відомо, рік тому автомобільний салон «Порше Центр Київ» розпочав серію тест-драйвів для провідних бізнесменів, діячів культури та політики м. Києва. Цього року компанія із задоволенням прийняла запрошення стати партнером Київського Сигарного клубу, заснованого у Києві ще 1907 року. Члени цього клубу, а саме – 64 представники української ділової еліти та інтелігенції, є продовжувачами традицій, що склалися у київському товаристві ще на початку 20 сторіччя.

Любов до сигар та автомобілів, неформальна затишна атмосфера панували у ресторані у сонячний ранок суботи. За сигарами члени клубу дивилися фільми про моделі Porsche та слухали Генерального менеджера «Порше Центр Київ» Сергія Корольова, котрий захоплююче розповідав про найцікавіші епізоди з історії розвитку як самого бренду, так і декількох його провідних моделей. Чим займався у свої ранні роки Фердинанд Порше, яким чином заснував свою компанію, який зв’язок між Porsche та Volkswagen, яка історія походження легендарного 911 Carrera – та ще про багато інших цікавих моментів з історії Porsche почули члени Сигарного клубу. Задавши усі питання, що давно вже цікавили, продивившись фільми,  можна було зробити лише один висновок: за більш, ніж 50 років історії компанія Porsche досягла так багато, що сьогодні це значно більше, ніж пізнаваний бренд. Porsche – це захоплення і ціла філософія… пізнати яку, тобто перейти від теоретичних занять до практичних, і було одразу запропоновано усім гостям цього ранку.

Як відомо, бренд Porsche є уособленням спортивного керування та образу мислення. Тому усім гостям було запропоновано тест-драйв найяскравіших представників Porsche. На найкращій оглядовій площадці міста Києва на гостей вже очікували красені-Porsche. Тут було представлено справжній родстер Porsche Boxster, авто зі своєю унікальною енергію та іскрою натхнення. Джерелом цієї енергії якраз є легкий двигун з центральним розташуванням – ознака справжнього родстера. Найбільшою популярністю під час тест-драйву користувалося унікальне авто Porsche 911 Carrera S із двигуном,  потужністю 355 к.с. Авто зі своїм особливим потенціалом, що має просте і точне визначення: вдосконалювати все, що є важливим. І нарешті, тест-драйв не міг обійтися без Porsche Cayenne. На заході був представлений Porsche Cayenne S – авто, що одночасно втілює елегантність та унікальні спортивні динамічні характеристики – літера S у назві моделі оригінально означає powerful sporting. До речі, серед гостей Сигарного клубу у той день була співачка Асія Ахат, котра вже більше 4-х років залишається відданою своєму супутнику на дорозі - Porsche Cayenne S. Співачка не приховувала свого захвату від авто та поділилася із усіма гостями своїм досвідом володіння Porsche. Асія дуже полюбляє бути за кермом свого Porsche та майже не користується послугами водія. А обрала вона це авто через відмінні ходові якості та розкішний салон.

Ознайомлюючись із правилами та маршрутом тест-драйву, гості залишали ресторан та виривалися назустріч тінистим алеям правого берегу Дніпра, де можна було випробувати та відчути фантастичну керованість автомобілів Porsche. Так, протягом дня центральними алеями міста учасники засідання відчували унікальну активну силу Porsche, втілену у спортивне керування та образ мислення. Усі без винятку цікавилися багатьма нюансами про автомобілі у професійних консультантів-інструкторів «Порше Центр Київ», котрі надавали вичерпну інформацію як по технічній частині автомобілів, так і по стилю та навичкам спортивного водіння.

По закінченню хвилюючого тест-драйву усі учасники отримали сертифікат про проходження тест-драйву автомобілів Porsche – у цей день кожен з учасників приніс додому частку автомобілю Porsche у серці та став ближче до так званого міфу Porsche – поєднання емоційної та раціональної привабливості.

Автомобільний салон «Порше Центр Київ» (компанія «Віннер Автомотів») продовжуватиме і надалі знайомити своїх потенційних клієнтів із автомобілями Porsche та зі спадщиною Porsche, що так вдало поєднується із сучасністю.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д