This version of the page http://www.oda.ck.ua/index.php?lng=ukr&article=1000 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-07. The original page over time could change.
Черкаська обласна державна адміністрація

ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

www.oda.ck.ua Офіційний портал
 
 
  

Візит Надзвичайного і Повноважного Посла Великої Британії в Україні пана Лі Тернера на Черкащину


26 травня 2009 року Черкащину відвідав з офіційним візитом Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні пан Лі Тернер. Посол провідної європейської держави зустрівся з головою облдержадміністрації Черевком О.В., обговорив питання розвитку двосторонніх відносин, поглиблення культурних зв’язків та виявив захоплення Черкащиною, як мальовничим краєм з багатою історичною спадщиною та розвинутою економікою.

Він підтвердив, що Україною зроблено багато гарних перетворень на шляху входження її до Європейської Союзу, але необхідно зробити ще багато кроків, які б наблизили рівень життя українців до європейських стандартів.

З нагоди відзначення Дня Європи на Україні в Черкаській обласній філармонії відбувся Вечір англійської музики, який відкрив Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні пан Лі Тернер. На концерті прозвучали твори видатних англійських композиторів у виконанні піаніста міжнародного класу Андрія Васькевича та вокалісти Руф Меєрскоф-Джекопсон з Великобританії.




Інформаційна підтримка - відділ інформаційної діяльності та комунікацій із ЗМІ управління у справах преси та інформації Головного управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації


Технічна підтримка - відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації

Черкаська обласна державна адміністрація

18000, м. Черкаси,бульвар Шевченка 185

e-mail: cancelar@oda.ck.ua