This version of the page http://www.livs.lviv.ua/?link=struktura&kaf=tdp (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-05. The original page over time could change.
***Львівський державний університет внутрішніх справ***
 
 
 



Коротко про нас

      Львівський державний університет внутрішніх справ один із провідних вищих навчальних закладів освіти МВС України.
За десятки років з нашого навчального закладу вийшло понад двадцять тисяч кваліфікованих правоохоронців, кращі з яких посідають відповідальні посади в Адміністрації Президента, в апараті Міністерства внутрішніх справ України, Служби Безпеки України, у центральному апараті Служби карного розшуку, обласних управліннях МВС України, у відомчих вищих навчальних закладах, чимало серед них видатних вчених, організаторів вітчизняної науки і освіти.

        Оснвне завдання Львівського державного університету внутрішніх справ - забезпечення кваліфікованими юристами органів внутрішніх справ Західного регіону України, для яких університет і здійснює комплексну підготовку спеціалістів, котрі скеровуються на роботу в підрозділи боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції та слідства.
Львівський державний університет внутрішніх справ - базовий вищий навчальний заклад МВС України у Західному регіоні держави. Університет ліцензований зі спеціальності "Правознавство" за IV рівнем акредитації, готує фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст", "магістр". Відбувається підготовка фахівців за напрямами "Менеджмент організацій", "Фінанси", "Облік і аудит", "Психологія", "Практична психологія".
Студенти, які навчаються на платних засадах, мають можливість проходити військову підготовку, після закінчення якої їм присвоюється звання "лейтенант запасу".
Навчальний процес у Львівському державному університеті внутрішніх справ організовано відповідно до вимог Державної Національної програми "Освіта (Україна ХХІ століття)", законів України "Про освіту", "Про вищу освіту", нормативних документів Міністерства освіти і науки Українита МВС України.
Його виконання забезпечують 7 факультетів (економічної безпеки, кримінальної міліції, з підготовки слідчих, юридичний, економічний, психології, заочного та дистанційного навчання працівників ОВС) та 26 кафедр.
В університеті впроваджено кредитно-модульну систему, яка функціонує на основі розробленого і затвердженого Положення про цю систему. Вона заохочує курсантів і студентів до постійної праці над вивченням навчальних предметів, випрацьовує у них самостійність, дисциплінованість, цілеспрямованість.
Науково-педагогічні працівники університету, серед яких 33 доктори наук і 178 кандидатів наук, здійснюють наукові дослідження з проблем впровадження в життя положень Конституції України, вдосконалення судочинства, діяльності органів місцевого самоврядування, зміцнення законності і правопорядку, боротьби з економічною і організованою злочинністю, удосконалення системи підготовки кадрів для органів внутрішніх справ. Результати наукових досліджень впроваджуються в практику діяльності правоохоронних органів та навчальний процес. Університет в останні роки значно активізував проведення наукових заходів: конференцій, семінарів, "круглих столів" та інших форм обміну науковою інформацією, поширення передового досвіду. Протягом 2003-2008 років проведено 151 науково-практичний захід, в тому числі 64 науково-практичні конференції, 46 наукових семінарів, 41 круглий стіл. .
Редакційно-видавнича діяльність (не враховуючи публікацій наукових статей, доповідей та повідомлень) характеризується за 2003-2008 роки власними виданнями: 40 монографій, 9 підручників, 132 посібників, з них 31 (8 підручників і 23 посібники) з грифом Міністерства освіти і науки України. Університет має свої фахові періодичні видання: "Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія юридична", "Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна", "Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія психологічна", газета "Юрист". Впровадження результатів наукових досліджень у навчальний процес сприяє підготовці фахівців високого рівня.
В університеті формуються наукові школи з кримінального права (професор Грищук В.К., професор Навроцький В.О.), філософії права (професор Сливка С.С.), адміністративного права (професор Остапенко О.І.). Створено і діють дві спеціалізовані Ради по захисту кандидатських дисертацій.
Львівський державний університет внутрішніх справ має значну матеріальну базу у м. Львові та с. Верещиця Яворівського району Львівської області (навчально-тренувальний центр "Верещиця", розташований на площі 23 га, де створена автономна інфраструктура, що повністю забезпечує організацію навчання і проживання курсантів та слухачів). Умови навчання і виховання в університеті, створені з врахування сучасних вимог, сприяють формуванню кваліфікованих фахівців-юристів, офіцерів міліції, здатних забезпечити правовий захист громадян України.
В університеті є чотири бібліотеки, чотири спортивних багатопрофільних комплекси, чотири комплекси курсантського та студентського харчування, шість комп'ютерних класів, "Інтернет-клас", діє Музей історії університету, який має звання "Народний музей".
Університет проводить шефську роботу у Львівській правничій гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов та є співзасновником Галицького правничого ліцею, який функціонує на базі університету.
Національна безпека України як цілісна система захисту інтересів особи, суспільства і держави об'єктивно вимагає покращення діяльності органів внутрішніх справ, кадрового забезпечення їх спеціалістами з юридичною та економічною освітою, які вміло та кваліфіковано здійснювали б підтримання громадського порядку, захист прав та свобод громадян. Саме на це спрямовує свою діяльність Львівський державний університет внутрішніх справ.

Якщо ТИ
хочеш стати правоохоронцем нової генерації
поступай
у Львівський державний університет внутрішніх справ

Інформація про ВНЗ (Інформаційний пакет, кредитно-модульна система)



Архів
2008 рік
2009 рік
 
(№1)
(№2)
(№3)
(№4)
(№1)
(№2)
(№3)
(№4)
(№5)
(№6)
(№7)
(№8)
(№9)
(№10)
(№11)
(№12)
(№13)
(№14)
(№15)
(№16)
(№17)
(№18)
(№19)
(№20)
(№21)
 

Науковий вісник


Архів

(серія юридична)

(серія психологічна)

Випуск 1 Львів, 2008р.
Випуск 2 Львів, 2008р.
Випуск 1 Львів, 2007р.
Випуск 2 Львів, 2007р.
Випуск 3 Львів, 2007р.
Випуск 1 Львів, 2006р.
Випуск 2 Львів, 2006р.
Випуск 3 Львів, 2006р.

Випуск 1 Львів, 2008р.
Випуск 1 Львів, 2007р.

До відома авторів щодо публікації у "Науковому віснику Львівського державного університету внутрішніх справ"

Пам'ятні дати

Серпень 2009

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Copyright ©.Designed by Department of information technologies of Lviv state univercity of interrnal affairs
   ICQ#: 315145674