This version of the page http://www.ukraine-nato.gov.ua/nato/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-04. The original page over time could change.
НАТО - Новини


Довідник НАТО

 

 

 


 

Наші партнери


Новини


2009-08-04 Т.в.о. Міністра закордонних справ України Володимир Хандогій надіслав Генеральному секретарю НАТО Андерсу Фогу Расмуссену листа у зв’язку з початком його діяльності на цій посаді

В.Хандогій запевнив нового Генерального секретаря НАТО у незмінності курсу України на досягнення критеріїв членства в Альянсі в рамках реалізації першої Річної національної програми Україна-НАТО.

детальніше 

2009-08-04 У Брюсселі відбудеться перше засідання Ради Північноатлантичного альянсу під головуванням нового Генерального секретаря НАТО

Сьогодні в Брюсселі відбудеться перше засідання Ради Північноатлантичного альянсу під головуванням нового Генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена.


 

детальніше 

2009-08-04 Новопризначений Генеральний секретар НАТО дав свою першу прес-конференцію і визначив головні пріоритети діяльності НАТО на найближчий час

1 серпня 2009 р. колишній прем'єр-міністр Данії Андерс Фог Расмуссен приступив до виконання обов'язків Генерального секретаря Північноатлантичного альянсу, змінивши на цій посаді Яапа де Хооп Схеффера. А.Ф.Расмуссен став 12 генеральним секретарем НАТО.

детальніше 

2009-08-04 Ефективні форми співробітництва між військово-морськими силами України та США обговорюватимуться в ході візиту командувача Військово-Морських Сил ЗС України адмірал Ігоря Тенюх до командування ВМС США в Європі

До Італійської Республіки з візитом прибула українська військова делегація на чолі з командувачем Військово-Морських Сил Збройних Сил України адміралом Ігорем Тенюхом.

детальніше 

2009-08-04 Начальник Генерального штабу ЗС України генерал армії України Сергій Кириченко: “Існуючі добрі стосунки між Збройними Силами України і Угорської Республіки й надалі розвиватимуться на принципах відкритості, довіри та взаємної поваги”

У Києві відбулася зустріч начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Сергія Кириченка з аташе з питань оборони при Посольстві Угорської Республіки в Україні підполковником Андрашем Борчоком, у якого закінчився термін перебування на посаді, та його новопризначеним наступником полковником Шандором Юхасом.

детальніше 

Архів

 

 

 

 

Фотогалерея
Корисні посилання

 

 


 
Розробник: ЗАТ "Софтлайн"©  МЗС України