This version of the page http://www.kreschatic.kiev.ua/print/art/1190319466.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-02. The original page over time could change.
Хрещатик - Київська мунiципальна газета

Для тих, хто тілько вчиться курити
Маргарита Січкар та Віола Кім навчили етикету куріння сигар своїх друзів

У середу в сигарному домі Pleasure cafe зібрались представники шоу-бізнесу, аби за допомогою виставки фотографій Андрія Шелдунова згадати, як їм курилось тут під його об'єктивом рік тому. Для початківців відкрили сигарну школу, директором котрої обрали Марго Січкар. Розважала публіку група "Чотири королі".


У середу Pleasure cafe було вщент наповнене зірками шоу-бізнесу, які утопали в білому диму сигар. Всі вони прийшли згадати, які сигари курили рік тому. Допомогла їм це зробити фотовиставка Андрія Шелдунова, який відзняв із сигарами гостей вечірки минулого року. Аби відсвяткувати зустріч опісля цілого року, організатори вечірки на один вечір влаштували сигарну школу, директором якої призначили Марго Січкар, а завучем із навчальної роботи — Віолу Кім. Щоправда, був і уявний завгосп, на якого списали брак коньяку для гостей вечора, завеликий натовп і вибіркову присутність запрошених. Щоб якось розважити розслаблену публіку, ведуча вечірки, яка своїми окулярами та строгим костюмом мала нагадувати злу вчительку, лізла до гостей із запитаннями про хьюмідори, гільйотини та інше сигарне приладдя. Найжвавішими виявилися хлопці з гурту “Чотири королі”, і навіть їхнє запізнення не завадило їм частіше за інших виходити на сцену, але не для того, щоб поспівати. Вони з радістю вражали своїми знаннями про батьківщину сигар, кричачи на весь зал: “Куба, Куба!”. Із ними конкурував директор видання “Папараці” Валід Арфуш, якого визнали найкращим знавцем сигарного етикету. “Авіатори” Ігор Воєвуцький та Андрій Сторож виявилися скромнішими — весь вечір вони розважали чарівну ведучу “Світських хронік” Марисю Горобець, лише іноді чемно відволікаючись, аби відповісти на запитання набридливої “вчительки”. Повеселитися прийшли також Гарік Кричевський та EL Кравчук у косусі, якої моднику довелося позбавитися, щоб йому нарешті дали спокій фотографи. До курильного класу записався і Олександр Пікалов із “95 кварталу”, який усамітнився з друзями за столиком у куточку. Лише одного разу його збудили своїми інструментами барабанщиці у піонерських краватках та міні-спідницях.



Наталя МОДЕНОВА “Хрещатик”

© Редакцiя газети "Хрещатик".
У разi використання матерiалiв сайту, посилання на www.kreschatic.kiev.ua обов'язкове.