This version of the page http://www.rise.ua/news65.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-31. The original page over time could change.
ЗАТ "РАЙЗ" - Завжди на крок попереду!
ПОГОДА
www.gismeteo.ua
ЕКОЛОГІЯ


МЕДІА-ЦЕНТР






ПАРТНЕРИ






НОВИНИ
01.12.2008 - Результат першого туру зимового футбольного турніру 2008-2009

Вчора, 30 листопада 2008 року стартував 1 тур Зимового Футбольного Турніру,  в якому приймає участь і наша команда. Нагадаємо, що це другий турнір для нашої команди. Перший для нас турнір був свого роду випробуванням власних сил з іншими командами та дав нам гарні можливості для матчів-спарингів. По результатам першого турніру наша команда зайняла 5 місце в групі, що, на самому ділі, не відображало справжній стан речей. Але це вже все позаду і думки наших гравців були лише вже в новому турнірі. Нашим першим екзаменатором в новому турнірі була команда телеканалу 1+1. Раніше ми з ними ще не зустрічалися на майданчику, тому і не мали достатньо інформації про суперника. Гра розпочалася дуже жваво, та перша наша атака стала гольовою. Не встигло табло почати відлік, як вже на 21 секунді Андрій Борщевський, легко, але дуже ефектно забив гол, дезорінтувавши кіпера суперника. Мабуть цей гол дещо розслабив наших гравців та став для нас свого роду холодним душем.

Адже протягом 10 хвилин наші суперники забили 5 м'ячів і на табло нерадісний рахунок 1-5. Зібравшись силами наша команда ринула вперед та протягом 9 хвилин скоротила рахунок до 5-4. Під час перерви команда 1+1 внесла корективи, особливо намагалася зосередитися на обороні власних воріт та грі на контратаках. Одна з контратак завершилася голом в наші ворота. Після цього гра пішла м'яч в м'яч і часом виникала така думка, що матч завершиться перемогою команди 1+1.


Особливу подяку слід сказати і нашому голкіперу Сергію Гуріну, який у надвіповідальні моменти не раз рятував наші ворота від неминучого голу. На наше щастя, при рахунку 7-5 на користь суперників, наша команда змогла зібратися та за 1.5 хвилини до кінця зрівняти рахунок. Справжнім героє гри став Пижук Володимир, який за 10 секунд до сирени у дуже складній боротьбі та з гострого кута забив переможного м'яча. Та тим самим встановив кінцевий рахунок гри 8-7 на нашу користь.


За команду "Райз" голи забивали:
1) Пижук Володимир - 3
2) Ніжинський Владислав - 2
3) Борщевський Андрій - 1
4) Сидорчук Андрій - 1
5) Срібний Владислав - 1

Повернутися назад
АКТУАЛЬНО