This version of the page http://www.ktc.com.ua/miniats.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-31. The original page over time could change.
КомТехСервiс - ми пропонуємо найкраще!
Реєстрація на сайті
Логін:
Пароль:
Забули пароль?

Пошук по cайту


Розширений пошук

Каталог продукції

Акції

При придбанні DVD-RW приводу оптичний диск Ви отримуєте в подарунок!
детальніше

Послуга PBXpress


PBXpress - IP PBX з можливістю запису телефоних розмов

Що таке PBXpress?

Якщо телефона система в вашій організації базується на традиційній офісній міні-АТС (PBX - Private Branch Exchange), яка використовує телефоні лінії старого типу, то PBXpress може запропонувати широкий діапазон продуктів, які розширять вашу корпоративну телефону інфраструктуру, а також значно знизять капітальні та операційні витрати. Продукти PBXpress є найновішими досягеннями в області телефонії, що базуються на технології VoIP - IP PBX. Рішення на основі PBXpress, що пропонуються, забезпечують реальне об'єднання даних і телефоніх в єдину мережеву структуру.

Нижче наведені деякі з багатьох переваг, які забезпечуються при переході від стандартної телефоної інфраструктури до структури на основі PBXpress и VoIP:

Зменшення операційних витрат

Вартість дзвінків суттєво зменшується у випадку передачі і прийому телефоного трафіку між офісами з використанням VoIP технології. PBXpress буде використовувати надійне VoIP з'єднання, якщо воно буде доступно, або автоматично перемикне телефоне з'єднання на звичайну (ТфОП) телефону лінію.

Більшість операційних витрат по стандартним телефоним системам вимагають втручання IT менеджерів або технічного персоналу, коли співробітники переміщуються всередині організації. У випадку PBXpress VoIP мережі кожний користувач негайно розпізнається по телефоному пристрою (VoIP терміналу) або за його реєстрацією в мережі.

Мінімальний ризик за інвестиціями

Мінімальні інвестиціії, що необхідні для старту, оскільки PBXpress VoIP технології досяжні в вашій існуючій корпоративній мережі передачі даних. Для початку ваша компанія може інвестувати в PBXpress та тільки в декілька SIP телефоних пристроїв. Наступні розширення телефоної системи дуже легкі, лише додаються SIP телефоні пристрої (наприклад, IP телефони) в вашу існуючу локальну мережу.

Зменшення пуско-налагоджувальних витрат

Запропоновані моделі PBXpress є найбільш конкурентноздатними за ціною серед представлених на ринку, крім того, вони відрізняються простотою підключення додаткового обладнання, як в складі PBXpress, так і зовнішніх VoIP пристроїв и не вимагають виклик спеціалістів та технічного персоналу. Лише 3 (три) кабельних з'єднання необхідні для більшості типів установки. Конфігурація програмного забезпечення виконується засобами корпоративної Intranet мережі і це також проста процедура, що не вимагає виклику спеціалістів. Вирішення цих простих питань суттєво знижує витрати на встановлення, модифікацію та обслуговування в порівнянні зі стандартними (ТфОП) телефоними системами на основі офісних міні-АТС.

Збільшення продуктивності праці співробітників і контроль телефоного трафіку.

Переваги розширення телефоних можливостей користувача, які з'являються з застосуванням PBXpress, збільшують ефективність співробітників, так як існує можливість запису і архівування телефоних розмов на вбудовану систему, що полегшує контроль над телефоним трафіком.

Гнучкість та розширення.

Для модифікації і розширення стандартних телефоних систем (міні-АТС) був необхідний обов'язковий візит технічного спеціаліста в офіс для виконання кабельних робіт або заміни обладнання. PBXpress базується на програмному забезпеченні і тому модифікація може виконуватися віддалено через Інтернет.

Функціональні можливості PBXpress:
  • Множинне VoIP і ТфОП резервування у випадку недосяжності з'єднання.
  • Екстрений виклик 911 через звичайну телефону лінію (ТфОП).
  • Архітектура динамічної кластеризації з саморегульованою топологією та самонастроюванням.
  • WEB-консоль оператора для візуального керування викликами.
  • Легко масштабується: можливе встановлення необхідної кількості FXO або T1/E1 портів.
  • Безпечна робота з використанням Firewall/NAT.
  • Використовує SIP телефони або SIP адаптери з автоматичним визначенням і налагодженням.
  • Розширені можливості по запису та архівуванню розмов.
  • Автоматичне зберігання записаних розмов на CD і DVD.

Додаткові функції PBXpress:
  • Протоколювання Голос/Дані.
  • Caller ID з анотацією виклика для визначення вхідних та вихідних номерів.
  • Протоколювання всіх вхідних і вихідних викликів.
  • Міжобласні і міжнародні виклики з використанням VoIP.
  • Резервування викликів типа VoIP-VoIP та VoIP-ТфОП.
  • Просте функціонування за допомогою LCD-кнопки.
  • PBXpress не потребує підключення до визначеного VoIP провайдера або використання спеціального мережевого обладнання.
  • ACD черги.
  • Музика в режимі очикування.
  • RADIUS авторизація.
  • Конфігурування Збереження/Відновлення з/на CD або DVD носія.

Курси валют

готівка
безготівка
USD
8.12
8.50

Курс на: 30.07.2009 19:18

Відображати ціни в:
грн. грн. б/г USD

Он-Лайн допомога

Прайс-листи

Пропонуємо послугу

Телефоні технології
IP ATC PBXpress

Комп'ютерна допомога PC HELP

Ремонт ноутбуків

Реклама