This version of the page http://free.ukrprog.com.ua/programms.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-31. The original page over time could change.
FREE.UKRPROG.COM.UA - Програми














Програми

             [1-5] [6-10] [11-15] [16-20] [21-24] [наст]

Таблиця множення v... for XP.

   Програма призначена для вивчення дітьми таблиці множення. І якщо вам вже пора приступити до її вивчення, то можете скористатись програмою "Таблиця множення v... for XP", яка, без сумніву, вам в цьому допоможе.
Зображення і музика взяті з ігор "Гаррі Поттер і Філософський камінь" і "Гаррі Поттер і Таємна кімната".
Програма зовсім не строга і виконана в вигляді невеликої гри, в якій ви зможете заробляти карточки з зображеннями відомих чарівників і чарівниць, тому, процес вивчення таблиці множення не буде здаватись вам нудним і стомливим. Коли Ви стомитесь і вирішите закрити програму, то гра автоматично збереже всі дані, якщо ви встигли отримати хоча б одну карточку.
Так як програма виконана в вигляді гри, то в ній існують і певні правила:
- при перевірці знань, перевірка відповідей починається з множення на 2, потім перевіряеться множенне на 3, 4 і т.д. до 9. Якщо ви продовжуєте збережну гру, то перевірка відповідей починається з тої колонки множення, на якій ви зупинились в минулий раз і далі, по порядку до 9. За кожну колонку з правильними відповідями ви будете отримувати чарівну карточку.
- в грі на час, вам дається 10 секунд для того, щоб дати відповідь. Для отримання карточки вам потрібно дать 10 правильних відповідей, але, якщо ви не встигли відповісти або дали неправильну відповідь, то прийдеться додати ще одну правильну, якщо дали дві неправильних відповіді, то додати дві правильних и т.д.
- всі, раніше набрані вами при перевірці знань, карточки будуть видалені з книги, при відкриванні таблиці множення. Карточки засновників Хогвартса, отримані в грі на час, залишаються в вашій книзі до ти, поки ви не почнете нову гру, при відкрванні таблиці они не видаляються.
   Автор програми Матвєєв Алєксєй. Сайт програми http://matveevaleksey.narod.ru.
Велика подяка автору за згоду перекласти програму. Переклав програму на українську мову Матвіїв Роман. Сайт www.ukrprog.com.ua

 

  Об`єм 4500 КБ. Розповсюдження - free.

 

Завантажити файл Tablica.exe .

Переклад для програми "Таблиця множення".

   Запустіть файл і вкажіть каталог з програмою. Або після розпакування, замініть папку "text" в директорії програми.
Приємного навчання.

 

  Об`єм 60 КБ. Розповсюдження - free.

Завантажити файл Tablica_ua.exe .

Week32.

   Програма визначення дня тижня довільного року нашої ери.
Мова програми - українська, англійська.
   Автор програми Степаненко Валерій.

 

  Об`єм 5 КБ. Розповсюдження - free.

Завантажити файл week32.zip .

Клавіатурний тренажер.

   Українська версія клавіатурного тренажера Stamina

   Сайт програми stamina.org.ua.

 

  Об`єм 1453 КБ. Розповсюдження - free.

Завантажити файл StaminaSetup_Ukr.exe .

MyPlayer.

   MyPlayer - це не “ще один WinAMP”.
Це відтворювач, в якому автор зібрав тільки потрібні функції. Деякі ідеї я взяв з WinAMP’а (наприклад, загальна побудова інтерфейсу), деякі - з XMPlay (продовження відтворення файлу з того ж місця, на якому програму було закрито), та інше. Програма може повністю керуватися з клавіатури, без використання мишки.
   Все це у поєднанні з прекрасною бібліотекою BASS та компонентами AlphaControls дозволило створити легку та просту програму, що має лише необхідні функції і нічого більше. Не вірите? Спробуйте! На моєму комп’ютері вже давно немає WinAMP’у. А у вас?
Завантажити повну версію програми можна тут
Завантажити полегшену версію програми можна тут
Увага: якщо у Вас встановлено попередню версію, для оновлення достатньо встановити новішу полегшену версію, не видаляючи старої.
Завантажити оболонки програми можете тут

Автор програми Міша Падалка
Сайт розробника програми kitten.uah.name

 

  Розповсюдження - free.

             [1-5] [6-10] [11-15] [16-20] [21-24] [наст]

Українська Банерна Мережа

Counter
ukrprog
1642212295