This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=2135 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-30. The original page over time could change.
Мінрегіонбуд України. Офіційний сайт.


 укр

 рос

 анг
Міністерство регіонального розвитку
та будівництва України
Мінрегіонбуд України
офіційний сайт
www.minregionbud.gov.ua
Засідання Організаційного комітету з підготовки та відзначення 225-річчя міста Сімферополя. 22.05.2009

22 травня 2009 року в приміщенні Мінрегіонбуду відбулося робоче засідання Організаційного комітету з підготовки та відзначення 225-річчя міста Сімферополя.
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. №1470-р затверджено план заходів та склад Організаційного комітету з підготовки до відзначення у 2009 році 225-річчя заснування м. Сімферополя, до якого увійшли керівники центральних органів виконавчої влади, громадські діячі, представники керівництва Автономної Республіки Крим.
Відкрив та вів засідання Куйбіда Василь Степанович - голова Оргкомітету, Міністр регіонального розвитку та будівництва України.
Як зауважив Міністр В. Куйбіда, необхідність вирішення нагальних питань, які стосуються заходів з підготовки до відзначення,
225 річниці заснування м. Сімферополя спонукає нас невідкладно обговорити проблеми, зробити необхідні висновки і прийняти рішення, які нададуть нашим спільним зусиллям відповідного динамізму і сприятимуть безумовному виконанню намічених заходів.
В ході обговорення виступили заступник голови оргкомітету, Сімферопольський міський голова Бабенко Г.О., директор Департаменту матеріально-технічного забезпечення Міністерства з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Бабуніч І.Ю., заступник Міністра фінансів Автономної Республіки Крим Грудницький Г.Д., інші члени оргкомітету. Відмічено значну роботу проведену органами та посадовими особами місцевого самоврядування, колективами підприємств, установ, організацій міста Сімферополя. Намічено шляхи реалізації ряду невідкладних заходів за участі Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, інших органів виконавчої влади.
За результатами роботи оргкомітету прийнято рішення клопотати перед Кабінетом Міністрів України при внесенні змін до Державного бюджету України передбачити кошти для виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1470-р «Про підготовку до відзначення у 2009 році 225-річчя заснування м.Сімферополя»

Прес-служба Мінрегіонбуду

При використанні матеріалів сайту
посилання на www.minregionbud.gov.ua обов'язкове.

© Державний Науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві (ДНДІАСБ), Київ, 2007-2009
Служба технічної підтримки сайту:
iass@ndiasb.kiev.ua.