This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=2126 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-30. The original page over time could change.
Мінрегіонбуд України. Офіційний сайт.


 укр

 рос

 анг
Міністерство регіонального розвитку
та будівництва України
Мінрегіонбуд України
офіційний сайт
www.minregionbud.gov.ua
Про внесення змін до Порядку уповноваження установ та організацій на проведення експертизи суб‘єктів будівельної діяльності щодо їх можливості (неможливості) виконувати роботи згідно з поданим переліком робіт 19.05.2009

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта
(згідно з статтею 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності")

Назва проекту регуляторного акта:

Проект наказу Мінрегіонбуду "Про внесення змін до Порядку уповноваження установ та організацій на проведення експертизи суб'єктів будівельної діяльності щодо їх можливості (неможливості) виконувати роботи згідно з поданим переліком робіт"

Стислий зміст проекту:

Проект наказу передбачає внесення змін до Порядку уповноваження установ та організацій на проведення експертизи суб'єктів будівельної діяльності щодо їх можливості (неможливості) виконувати роботи згідно з поданим переліком робіт, затвердженого наказом Мінрегіонбуду від 18.11.2008 № 516, та має наметі забезпечення налагодження ефективної системи уповноваження установ та організацій на проведення вказаної експертизи.

Адреса розробника проекту та інших органів, до яких надсилаються зауваження та пропозиції:

  • 01025, м. Київ-25, вул. Велика Житомирська, 9, Мінрегіонбуд;
  • 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, Держкомпідприємництво.

Спосіб оприлюднення:

Проект наказу Мінрегіонбуду та аналіз регуляторного впливу вказаного проекту оприлюднюється через офіційний сайт Мінрегіонбуду: http://www.minregionbud.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту наказу Мінрегіонбуду та аналізу регуляторного впливу цього проекту.

Заступник Міністра Д.В. Ісаєнко

* * *



Одержати документи:

  • Про внесення змін до Порядку уповноваження установ та організацій на проведення експертизи суб‘єктів будівельної діяльності щодо їх можливості (неможливості) виконувати роботи згідно з поданим переліком робіт. Наказ Мінрегіонбуду від 13.03.2009 №102 (56.5 Kбайт)
  • АНАЛІЗ регуляторного впливу проекту наказу Міністерства регіонального розвитку та будівництва України «Про внесення змін до Порядку уповноваження установ та організацій на проведення експертизи суб’єктів будівельної діяльності щодо їх можливості (неможливості) виконувати роботи згідно з поданим переліком робіт» (53.5 Kбайт)
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта (згідно з статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності») (33.5 Kбайт)

При використанні матеріалів сайту
посилання на www.minregionbud.gov.ua обов'язкове.

© Державний Науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві (ДНДІАСБ), Київ, 2007-2009
Служба технічної підтримки сайту:
iass@ndiasb.kiev.ua.