This version of the page http://free.ukrprog.com.ua/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-30. The original page over time could change.
FREE.UKRPROG.COM.UA - Україномовне програмне забезпечення, книги. Про нас














Про нас.

   Доброго ранку! Щиро вітаємо усіх відвідувачів нашого сайту!

  Цей сайт є підрозділом сайту www.ukrprog.com.ua. Україномовне програмне забезпечення, книги, аудіокниги поштою.

  Наша мета - створення та розповсюдження україномовного програмного забезпечення під різні операційні системи. Тобто програм, в яких меню, тексти, розмова в основному ведеться українською мовою. Нажаль зараз є велика проблема у популяризації українського софту. Дуже мало програм для навчання дітей та підлітків. Можливе представлення іншомовного програмного продукту, якщо воно дійсно того заслуговує.

  Ознайомитися і безкоштовно завантажити з програмами можна на сторінці Програми, зі скриптами в розділі Скрипти, зі книгами в розділі E-books. Де Ви знайдете їхній опис і посилання. Якщо Ви хочете дізнаватись про новини, які будуть з`являтися у нас, можете підписатися на розсилку новин у розділі Розсилка новин.

   Якщо у Вас є цікаві програми українською мовою пропонуйте.

  З побажаннями, ідеями та пропозиціями просимо писати нам використавши форму для відправлення повідомлення, яка наведена в розділі Контакти.

 


Українська Банерна Мережа

Counter
ukrprog
16407835