Системы ЛІГА:ЗАКОН CD-справочники Digital Daily Пресс-центр Практикумы
Реклама Контакты Рассылки по e-mail Карта портала RSS-экспорт
Интернет-конференция

Главная страница | О Пресс-Центре | События | Интернет-конференции | Фотогалерея | Заявка

1 апреля 2009 г., 12:00

Интернет-конференция
Сергея Притулы

телеведущего, актера народного скетч-шоу "Файна Юкрайна" "
Популярный актер скетч-шоу "Файна Юкрайна" затронет такие темы:
- День смеха. Традиции украинского юмора. Актуальные тенденции и будущее.
- Первое украинское скетч-шоу "Файна Юкрайна". Новый сезон, новые герои, производственный процесс, курьезы на съемочной площадке, выпуск dvd со скетчами, история создания.
- Как работается с Андреем Молочным? Почему именно с ним стали делать это шоу? Почему Молочного нет в "Подъеме"?
- Уход С.Притулы из Comedy Club UA.

Сергей Притула родился 22 июня 1981 г. в Збараже Тернопольской области. В 1997 г. занял второе место по защите научных работ в Малой академии наук Украины (МАН). Получил золотую медаль в школе. Открыл новую страницу в общении с женщинами, и, выслушав мамино "Куда тебе в Киев, ты же там пропадешь!", поступил в Тернопольскую академию народного хозяйства. Был активным участником ряда молодежных организаций, вместе с единомышленниками создал неформальные и никем не зарегистрированные союз "Митці" и издательство "Слюна". Параллельно с обучением играл в "КВН", принимал участие в конкурсах художественной самодеятельности.

В 1999 г. начал работать ведущим "Радио Тернополь - 106,1 FM" под эфирным псевдо "Серый". В том же году оплатил курс обучения в одном из лондонских колледжей, сдал экстерном ближайшую сессию. В 2000 г. под песню Братьев Гадюкиных "Бай-бай, милая, бай-бай" пересек украинско-польскую границу, "чтобы почти на год зависнуть в стране, где слово Дэвида Бекхэма весит больше, чем слово премьер-министра". Разочаровавшись в обучении, в тех колледжах, где с потолков на головы студентам падала штукатурка, а уровень преподавания был ниже, чем ожидалось, нашел утешение в работе. Прошел разные этапы: от строителя и грузчика, до официанта и помощника повара. Вернувшись в Тернополь, занимал должность студенческого декана своего института. Снова начал работать на "Радио Тернополь". В 2002 г. возглавил студенческую забастовку в вузе, защитил диплом и остался работать в альма-матер на должности директора центра молодежных инициатив, учился в магистратуре. Активно занимался промо-акциями, организацией концертов, гастролировал с командами "КВН" по Украине.

В 2004 году прошел кастинг на должность ведущего программы "Было ваше - стало наше" и появился в эфире одного из общенациональных каналов. В ноябре 2005 г. начал работать в эфире столичной радиостанции "Musіc Радио", пополнив ряды тех, кто в Киев "понаехал". В 2006 году стал резидентом популярного юмористического телепроекта "Comedy Club UA" (под именем Сергей Притула Тернопольский Серый). Позже дебютировал в театральной постановке, стал автором колонки в журнале "Профиль", снялся в скетч-шоу "Файна Юкрайна" (в паре с другим резидентом "Comedy Club UA" - Андреем Молочным) и стал вести утреннюю программу "Подъем" на "Новом канале".

Сергей Притула женат (с 2007 г.), воспитывает сына.

Хотите пообщаться с С.Притулой и узнать больше о популярном юмористе и телеведущем?

Дорогі читачі! Ще раз дякую Вам за запитання. Даруйте, якщо не зміг відповісти на всі. Час не гумовий. Маю надію, що продовжимо наше спілкування під час концертів "Файна Юкрайна" на теренах неньки-України. 21-22-23 квітня чекайте нас в Полтаві, Сумах та Харкові. Запрошую усіх і в цей прекрасний день із задоволенням нагадую, що ви живете у найкращій країні на планеті Земля.

Щиро ваш, Сергій Притула!

Итоги онлайн-опроса>>

Фоторепортаж>>


Вопросы:
 

Вы очень хорошо работаете и творите, спасибо большое за хорошее настроение! Успехов вам творческих!
Вика
30.03.09 13:10

С.П. Доброго дня. Спасибі за ваші запитання. Спробуємо відповісти на всі. Але, якщо часу не вистачить - то вибачайте. Розпочнемо.

І Вам теж всіляких гараздів!

Сергей, что "Файна Юкрайна" файна - это мы поняли, а когда мы увидим скетч-шоу "Юкрайна не Файна" (в связи с кризисом в стране)?
Натали
26.03.09 13:38

С.П. Наталочко, криза явище тимчасове, а "Юкрайна Файна" стабільно, незважаючи на жодні негаразди. Принаймні я в цьому переконаний.

Здравствуйте, Сергей. Не кажется ли Вам, что "Подъем" - не та программа, где Вы можете проявлять свои способности? Как-то примитивненько выглядит программа. "Файна Юкрайна"- вещь. Мне очень нравились Ваши выступления в Comedy Club. Пишете ли Вы сейчас и где Вас можно услышать?
Спасибо.

Лариса
26.03.09 14:08

С.П. Немає межі для вдосконалення – це буде найдоречніший вислів по відношенню до "Підйому". І я, і мої колеги, наразі не можемо похвалитися великим досвідом роботи саме у прямому ефірі, тож намагаємося якомога більше часу присвячувати підготовці до ефірів. Здається це поступово почало давати результати, принаймні, останніх 2 тижні "Підйом" є лідером серед ранкових програм українського телебачення. Сподіваюсь наша праця вам з часом буде до вподоби.
Щодо виступів у "Comedy Club", то я закінчив кар"єру резидента цієї організації, а разом з тим 27-го березня в Одесі мав прощальний виступ з монологами. Нажаль, у цьому сегменті гумору краще ніж було я себе вже навряд чи міг проявити. Останніх пів-року я взагалі не написав жодного монологу, а робота стендапером по "зірках" , відверто кажучи набридла. А я не звик займатись речами, які мені не до вподоби.

Сергій, Ви молодець, дивлюсь "Файну Юкрайну" і вмираю, хоч це і звичайний плагіат на Нашу Рашу? Бажаю нових творчих задумів і натхнення.
Юрій
26.03.09 15:15

С.П. І Вам всього найкращого! А щодо плагіату... Ви дійсно думаєте про "Нашу Рашу", коли дивитесь "Файну Юкрайну"?

Сергей! Мне кажется, что в программе "Подъем" Вы совместно со своими партнерами показываете все свои недостатки и, прежде всего нехватку интеллекта. Это неудачная попытка скопировать Ивана Угранта, Александра Цекало на одной из передач ТВ России. К сожалению, забыл название. Вас, честно говоря, противно слушать. Вы же не даете друг другу сказать слово. Постоянно ржете и перебиваете друг друга. Причем, тот, кто перебивает, говорит совершенные глупости, на которые остальные реагируют смехом. Барышня, которая с Вами участвует в передаче, часто смущается и видит, эти глупости. Но отреагировать на них не может. Передача глупейшая. Думаю и для Збаражского местного телевидения она не прошла бы. Оставьте на программе одну девушку, и будет лучше. Гном, который участвует в этой программе позор телевидения. Я бы ему не доверил даже " Кушать подано". Еще не люблю Вас в роли Павла Воли. Вы очень слабы еще, чтобы так часто появляться на телеэкране. Вы же умный человек, по крайней мере, за такого себя выдаете. Уверен, что вы никогда не станете настоящим телеведущим. Все что вы делаете пока глупо и наиграно. Вы не естественны у Вас нет таланта. Не мучьте зрителей. Если Вы согласны со мной, то скажите, готовы ли вы уйти с экрана?
Арсен
26.03.09 15:19

С.П. Арсен, Ваше несприйняття мене як медійного персонажа вирішується одним простим рухом – перемиканням кнопки на телевізійному пульті. Я не заставляю Вас слідкувати за своїми потугами в прямому ефірі,але поважаю Вашу думку. Вона має право на життя як і інші. Я чітко розумію, що сподобатись всім це утопія, тож залишу Вас зі своїми міркуваннями, а сам спробую максимально зреалізувати себе на ТБ. Щодо того щоб полишити телекар"єру... Допоки я буду цікавий топ-менеджерам українських телеканалів і допоки програми за моєю участю будуть давати каналам позитивні рейтинги глядацької аудиторії, думаю відповідь на Ваше запитання "НІ".

Доброго дня, Сергію Дмитровичу! Щиро вітаю Вас із Вашим професійним святом - Днем гумору! Бажаю невпинного творчого зростання і натхнення! Скажіть, як Ви ставитесь до того, що останнім часом Ви набули шаленої популярності серед дописувачок інтернет-форумів, які восхваляють Вас як свого кумира, створюють фан-клуби і т.ін. Як Ваша дружина сприймає таке ставлення до Вас поціновувачок Вашої творчості?
Ольга
26.03.09 15:24

С.П. Моя дружина точнісінько так само позитивно ставиться до моїх успіхів, як і я до її. Якщо сприймати появу вищезгаданих фан-клубів і т.д., як складову успіху, то думаю, відповідь на питання лежить на поверхні. Тим більше, що існування цих складових ніяк не впливає на гармонію наших стосунків. Чого і Вам бажаю.

Шановний Сергію! До Вас два запитання:
Ви збираєтесь знімати цілий фільм про Ваших персонажів "Файна Юкрайна" Анжелу Петрівну та Ілону Давидівну. Не хочете добавити туди нових цікавих персонажів, наприклад з Секретаріату Президента або з кочегарки КМДА? Друге питання - де можна отримати гонорар за ідею?

Циля Зингельшухер
26.03.09 15:34

С.П. Гонорар заберіть у Секретаріаті Президента. Ви будете не першим хто там "підгодовується" :)
А щодо фільму, то наразі така ідея не лежить у найближчих перспективах. Хоча, в рамках проекту "Файна Юкрайна" ми готуємо спецвипуск присвячений цим двом героїням. Але вони не будуть першими – в середині травня ми готуємо двохсерійну подорож Марічки і Антона до Єгипту.

Добрий день!
Скажіть, Сергію, може вже пора Вашим героям "Файна Юкрайна" офісним менеджерам Андрію та Сергію в кафе вдарить гумором по фінансовій кризі?
Ти більше, що один из них- працівник "консалтінгової фірми" ;-)

Степан Галябарда
26.03.09 15:38

С.П. Та вони, чесно кажучи, час від часу про це жартують, але я не вважаю, що вищезгадана тема повинна надмірно мусолитись у наших скетчах. Особливо в часи, коли про "кризу" кричать зі всіх випусків новин, зі шпальт газет та Інтернет-сайтів. Спробуємо говорити про речі віддалені від негативу.

Что касается Вашего проекта на НК "Подъем" - могу сказать, что все-это ужасно! Низкопробно, бескультурно и периферийно! Вам надо повышать свой культурный уровень.
Ольга
26.03.09 15:41

С.П. Шо? Га? Ага, харашо! Вибачте, зірвався :), можна більше аргументації, а то я теж можу сказати, що ім’я Ольга це банально :)

Притула - ти шо вже не резидент Камеді-клаба? Якщо так - то чому?
Рома
26.03.09 15:51

С.П. Друзі, я вже пояснив усе у прес релізі. Можу повторити:
1. Сім"я. Сину завтра півроку, а його татусь може тижнями розриватись між телеефірами, зйомками у „Файна Юкрайна”, вечірками в „Арені”,корпоративами в Єгипті і Анталії,концертами в Ужгороді і Дніпропетровську. Я хочу бачити як росте мій малюк. Всіх грошей не заробиш, та й для дружини приоритетніша моя особиста присутність вдома, аніж гроші, які я заробляю.

2. НЕ можна одним задом сидіти на кількох стільцях. Певний період часу це вдавалось, але зараз ціна „халтури” на тому чи іншому фронті надто дорого обходиться. А я звик працювати на повну викладку. Приоритетними виявились „Підйом” і „Файна Юкрайна”. В цих проектах я бачу подальшу перспективу свого розвитку.

3. Як креатино-творча складова Камеді я „виписався”. Це означає, що глядачеві в контексті саме такого гумору я вже нічого нового запропонувати не можу. Я зреалізував себе як моноложник, вичерпався як людина, що представляє „зірок” і „розкрутив” спільно з Андрієм Молочним наш „сучасний український театр” до рівня „Файна Юкрайна”. Що я можу ще зпропонувати глядачеві? Нажаль, наразі нічого! „Бродити” у власному соку і триматися за бренд „Comedy Club” руками і ногами не бачу сенсу. Краще вчасно піти ніж „загнутися” від власної безпорадності. Нехай прийдуть інші. Прилив свіжої крові в структуру Камеді буде корисний. Дуже хотів би, щоб туди підтягнулись молоді україномовні резиденти.
Наразі все. Тему закрили.

Сергію, Ви такий різний у різних програмах, які ведете... Десь - веселий, десь - серйозний. Десь знущаєтеся над учасниками, десь поважаєте навіть дітей... А який Ви справжній?
Оксана
26.03.09 16:19

С.П. В комбінації вищепереліченого. А ще я граю на акордеоні :)

Сергію, чи знаєте Ви, що на ТаблоIDі ви маєте найвідданіших своїх фанатів: Анжелу Петрівну, Клер Захаровну, які організували ваш фанклуб?
Л.Ч.
26.03.09 16:21

С.П. Тепер знаю.

Добрий день, Сергiю! Я - цiнувачка Вашого iскромьотного розуму, завжди гуморiстичного настрою и чарівливостi! Так тримати! А питань нема.....
Iрина
26.03.09 16:45

С.П. Як і відповідей...

Что касается Вашего проекта на НК "Подъем" - могу сказать, что все-это клево, ненапряжно и позитивно. Просыпаюсь и с удовольствием вас смотрю, заряда энергии хватает пока не прихожу на работу. Спасибо! Удачи!
Юрий, Киев
26.03.09 16:47

С.П. Дякую. Будемо старатись і надалі.

А мені цікаво, як Притулі з Педаном працюється? Вони якісь дуже різні... Як вдається уживатися?
Оля
26.03.09 16:53

С.П. Олександр Педан є найперспективнішим телеведучим українського телебачення. Він мегавідповідальний і наполегливий чоловік, який по крупицях формує себе як медійну особистість. Для Сашка, як і для мене, це перший досвід роботи в прямому телеефірі, але, на відміну від мене, який зачасту звик працювати більш індивідуально, Саша – командний гравець. За його вміння підлаштування до партнера і "викрут" цього підлаштування у позитивний результат для всієї команди, я знімаю перед ним капелюха. Згадаєте мої слова, через 2 роки телеканали будуть стояти за ним в черзі. Працюю з ним із задоволенням, хоча, що гріха таїти, часом "гриземся", шкода, що вряди-годи це вилазить навіть в прямий ефір.

Уважаемый Сергей! Огромное спасибо за талант, и скажите пожалуйста будет ли выходить программа Comedy Club UA на ТВ?
Amador
26.03.09 17:11

С.П. На жаль, це запитання не в моїй компетенції. Все буде залежати від нового керівника проекту.

Привіт, Сергію! Ти - прикольний! А де ділася програма "Чи розумніший ти за п"ятикласника?". Це перше питання і друге. Ти вже маєш власне житло в Києві? Дякую. Успіху тобі!
Світлана Хмельницький
26.03.09 17:16

С.П. П’ятикласники виросли і перейшли в шостий клас, проект прикрили :). Житлом забезпечений. 2 роки тому придбали з дружиною 1-кімнатну квартиру в Шевченківському районі.

Сергей здравствуйте.
Вы хорошо образованный, достаточно молодой, успешный, патриот с чувством юмора (так, по крайней мере, кажется со стороны). А может в политику? Какой из политических сил симпатизируете?

Дмитрий
26.03.09 17:23

С.П. З політикою так чи інакше йду "нога в ногу" з 1997-го року. Співпрацював з "Молодою Україною", ПРП. Останні кілька років був тісно пов’язаний з УНП, минулого року був у списках цієї партії до Київради. Симпатизую політичним силам котрі довго і послідовно сповідують євроінтеграційний курс нашої держави. Бачу Україну Європейською державою і дуже шкодую, що впродовж останніх 18 років Незалежності жоден Президент чи Уряд не спромоглись закріпити цей курс, а навпаки, закріпили нас в статусі буферної зони між Європою та Росією. Політика завжди мені була цікава і я себе там в майбутньому бачу.

Наразі позапартійний.

Сергійку, розкажи смішний, свіжий анекдот!
Надійка
26.03.09 17:29

С.П. Пробачте, але я не Трахтенберґ.

Как Вам удается совмещать столько направлений своей работы: быть телеведущим, юмористом, сниматься в различных телевизионных проектах? А личная жизнь от этого не страдает?
Арина Мандаринова
26.03.09 17:46

С.П. Коли ми почали жити разом із Юлею, я одразу по-чесному виклав усі свої недоліки на поверхню (що не виклав, вона виявила з часом сама :)). Одним з них це був брак вільного часу. В Тернополі я одночасно працював на 5-ти роботах і бували періоди по півтора-два тижні, коли з майбутньою дружиною я бачився виключно після опівночі, коли приходив додому спати. Тож той стан речей, котрий мав місце у Києві (а минулого року в мене було 4 телевізійних, 2 радіо проекти, мобільний контент, публіцистика та концертно-корпоративна діяльність), не був дружині в новину. Юля завжди з розумінням ставилась до моїх кар"єрних планів і до моєї зайнятості. Народження сина внесло певні корективи і зараз я намагаюсь кількість перетворити в якість. В сім’ї все спокійно.

Сергей, в эфире программы "Правда" канала TVi (дату не помню, но это было после того, как небезызвестный Совет вынес определение в адрес "Камеди-клаб Украина" и программы "Файна Юкрайна") Вы заявили, что "Вечерний квартал" полностью проплачен. Учитывая, что стебутся ребята над всеми - не могли бы Вы озвучить, кем именно проплачен "Квартал"?
Если бы Вы озвучили это - лично я расценил бы Ваш поступок, как вполне мужской.

Сергей
26.03.09 18:30

С.П. Пропоную пану Сергію ще раз переглянути запис цієї програми в інтернеті і пересвідчитись, що подібної заяви не було. Натомість, я відстоював позиції студії „Квартал 95”, представників якої вважаю одними з найяскравіших діячів новітньої гумористичної України. Сегмент програми де згадувалось про „Квартал”, стосувався статті пана Олега Вергеліса у виданнях „Главред” та інтернетвиданні „Телекритика” (стаття „Замуровали демони”), де саме пан Вергеліс назвав гумор „95-го кварталу” холуйським. Моє щире обурення таким заявам було оприлюднене як і на сайті Телекритики у статті „Не мішки носити”, так і у програмі „Правда” на TVi. Пропоную Вам ще раз у цьому пересвідчитись і запам"ятати мою просту позицію. Я ніколи не засуджую і не критикую в негативному світлі людей, які заробляють на життя такою нелегкою працею, як смішити людей!
Будь-ласка, проштудіюйте вищезгадані статті і ефір, сподіваюсь і ви і ті хто подумав на мене „криво” пересвідчаться у щирості і правоті вищесказаного.

А я не хочу задавать вопрос, просто хочу выразить благодарность. Спасибо за то, что каждое утро поднимаете настроение всей стране и, в частности, мне. Так держать. Спасибо
P.S З блондинками шоу было просто cool. Серега ты лучший!!!!!!

СашКо
26.03.09 20:44

С.П. Дякую Вам.

Серьожка (вибач за москальский акцент), по-перше, ти дуже талановита людина і то навіть не обговорюється!!!
По-друге, зважаючи на останні події, а саме - твоє прощання з КК УА, коли я буду мати нагоду знову побачити тебе у Дніпропетровську? :))

Віка :)
26.03.09 22:03

С.П. В Дніпрі бував часто, але у зв’язку з завершенням кар’єри резидента Камеді зорієнтувати в перспективах найближчих відвідин Дніпропетровська, наразі, не маю змоги. Можливо це буде корпоративна історія, можливо приїдемо з концертом "Файна Юкрайна". В будь-якому разі, Дніпропетровськ увагою обділений не буде, це місто в моєму житті багато важить і з ним пов’язано багато позитивних спогадів.

Серега, уважаю, ты - конкретный пацан. Я смотрю твою передачу утром, так настроение поднимает... Скажи, почему у нас так слабо развито кино, потому что нет хороших актеров, таких как в Голливуде, или потому что нет денег? Мне кажется, даже если бездарным актерам дать деньги, они не снимут хороший фильм. Это доказывает "Обитаемый остров" Бондарчука, денег навалом, а актеры - отстой. Ни Клинта Иствуда, ни Жан Клода Ван Дамма на худой конец. Братыку, оттачивай мастерство, Украине нужны свои Клинты Иствуды.
Саша
26.03.09 22:35

С.П. Саша, хороших акторів в цій державі достатньо. Інше питання це зацікавленість наших можновладців (читай чиновників) у становленні українського кіно на ноги. Проблема настільки об’ємна, що цього інтерв’ю не вистачить, щоб все прояснити. Якщо пояснити все "на хлопський розум", то деяким дядям і тьотям вигідніше віддавати наш прокати Голівуду та Росії, аніж прийняти закони, котрі направлять фінанси у вітчизняне кіно. Вам не здається дивним, що за 18 років незалежності у нас не було жодного українського фільму, котрий був би успішним у прокаті? Хтось непогано лобіює інтереси тих людей, котрі нашпигували наші кінотеатри різним кіно – і хорошим і лайном.

Мало носити на піджаках синьо-жовтий прапор, треба ще й любити цю країну. А кіно, між іншим – це один з важливих інструментів у вихованні патріотичного суспільства. Допоки в певних кабінетах цього не усвідомлять, ми й далі будемо дивитися "шедеври", де українцям будуть розряджати пістолет в живіт, примовляючи: ”Вы мне еще за Севастополь ответите, суки!".

Сергій (продюсер Валентин), коли ти вже почнеш поважати Василя? Він так старається...
=)

Вячеслав
26.03.09 23:00

С.П. Продюсер не зобов’язаний поважати підопічного виконавця, точнісінько так само, як продавець не зобов’язаний поважати ковбасу, яку він продає заради свого матеріального зиску.

Дорогой Серьожа Притула. Мені дуже цікаво, які почуття (а можливо і вчинки) викликають у вас люди геть позбавлені почуття гумору? Що ви робите, коли такі люди починають вашу діяльність "аналізіровать"?
КлєрЗахаровна
26.03.09 23:02

С.П. Не парюсь.

Дорогий Сергій!!! А пригадайте останній жарт, який вас розсмішив до сліз і викликав захоплення, чий це був жарт?
КлєрЗахаровна
26.03.09 23:06

С.П. На жаль, він нецензурний, тож даруйте.

Шановний пан Сергій! Вам вже казали який ви гарний, талановитий і т.п. проте я помітив ще одну деталь Вашої тонкої, патріотично налаштованої, ліричної душі. Я побачив у Вас талант, великий талант поета (чого коштує лише "Падає, падає, падає сніг"- чудесна пісня, а яке виконання! Просто хіт!). Так ось питання: - Чи пишете ви вірші, чи не хотіли б співати своїх пісень не лише в "Підйомі" а й на широкі маси, тим паче що Гару Вам вже обіцяв організувати концерт у Квебеці? Сподіваюсь після світового турне Ви повернетеся до неньки України й відбахаєте ТАКИЙ концерт у Жмеринці на вокзалі з закликом "Вагонам-біотуалети", що стидатися в Україні залишиться лише за депутатів...Респект та ува (тобто поаважуха) Вам! Натхнення та добра, і...не ходіть по іншим країнам, бо у нас і реклама найкраща!!! P.S.- Поливайте Валеру Олегівну...
Денис Мурза-Коленченко
27.03.09 01:21

С.П. Дядько Денис не позбавлений почуття гумору, як і вищезгаданий Гару. Хороший дядько, доречі... Боюсь, що на момент нашого спілкування Валєра Олегівна спочине в Бозі, бо Фреймут вже виймала землю з горшика.

У меня скорее не вопрос, а благодарность.
Сергей ты первый юморист или актёр, как тебе будет удобнее, который говорит на украинском языке и меня это не раздражает. Так держать :-)

Артур
27.03.09 08:27

С.П. Артур, абстрагуйтесь від мовного аспекту. Ловіть суть.

Як Ви оцінюєте шанси Світлани Лободи перемогти на Євробаченні-2009?

27.03.09 12:06

С.П. Лобода...хороша, чертовка! Мені по-барабану, як вона дійшла до того рівня, на якому є зараз, але вона варта якщо не перемоги на Є-2009 (що для українки в Москві зрівня фантастики), то принаймні чільного місця. Принаймні, я побився об заклад, що в 7-ку вона ввійде.

        Следующие >



Новости по теме
26.03.09   1 апреля состоится Интернет-конференция Сергея Притулы, популярного юмориста и телеведущего
22.08.08   Резиденты "Comedy Club UA" снимают новое скетч-шоу "Файна Юкрайна" (ФОТО)
27.03.08   "Comedy Club" начал съемки нового сезона
Анонсы Пресс-центра
30 июля состоится пресс-конференция Василия Грицака, народного депутата Украины на тему: "Антигосударственная деятельность замминистра Кабинета Министров Украины Сергея Чеботаря по разрушению паспортной системы Украины"
 

Интернет-конференции
28.07.09Леонид Черновецкий
20.07.09Ярослав Колесник и Александр Мельник
17.07.09Иосиф Винский
07.07.09Владимир Галицкий

Контакты
Адрес: Киев, ул. Шамрыло, 23
Тел./факс: +38 044 593 16 37
press@liga.net  
Карта проезда