This version of the page http://rozmai.com.ua/tele.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-28. The original page over time could change.
Медіа Центр "Розмай"
         
   
Медіа Центр РОЗМАЙ
 
 
   
   
ПОШУК :
Untitled Document

ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Медіа центр Розмай має власну відео студію та команду продюсерів, режисерів, сценаристів, операторів та монтажерів з досвідом роботи в кіно та телебаченні. Студія укомплектована цифровим знімальним та монтажним обладнанням, що дозволяє водночас вести зйомки декількох об'єктів або багатокамерну зйомку.
Студія МЦ Розмай також працює як дубляжна студія , виробляючи українські версії іноземних кіно та телевізійних фільмів і програм, та іномовні версії українських відео творів (англійська, французька, німецька, італійська, іспанська, португальська мови).

За час свого існування Медіа центр, працюючи як продакшн-студія, створив наступні основні відео фільми та програми :
•  Серія роликів соціальної реклами «Ви підете голосувати?» за підтримки Національного Демократичного Інституту та Міжнародного Республіканського Інституту, США (вироблено юридичним попередником Розмаю студією ВІМА, 1997)
•  Документальний 6-серійний телефільм “Червона Рута – 10 років, що потрясли” про історію легендарного фестивалю української пісні «Червона рута» (2000)
•  ТБ шоу в 5 частинах “Жінка під зорями” (спільно з телекомпанією Медіасет , Італія) про знаменитий щорічний показ моди на Іспанських сходах в Римі (2000)
•  Документальний фільм «Полісся: екологія краси» за підтримки Проекту розвитку ООН (2001)
•  Соціально-психологічне ігрове ток-шоу “Наш Острів” у 12 серіях, за підтримки Міжнародного фонду Відродження , програми Матра (Нідерланди) та Канадського фонду (2002)
•  Документальний фільм «Твоє життя – твій вибір» про систему підліткової освіти за програмою Міністерства освіти і науки України /ПРООН/ЮНЕЙДС “Сприяння просвітницькій роботі Рівний - рівному щодо здорового способу життя” (2003)
•  Серія роликів соціальної реклами «Скажи НІ нечесним виборам» про правопорушення на президентських виборах 2004 р. за підтримки Фонду розвитку ЗМІ посольства США та фонду Євразія (2004)
•  Документальний фільм «Cкло Зоря» про флагмана вітчизняної індустрії, провідний завод скловиробів (2005)
•  Багатосерійний документальний фільм «НАТО: свій чи чужий?», створений за підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства оборони України, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та Міжнародного фонду «Відродження».

 
Україна, 01023, Київ, вул. Леоніда Первомайського 9А Тел/факс (380 44) 234 93 64, 234 84 02