This version of the page http://www.ukrjurist.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-27. The original page over time could change.
Український Юрист
         
         
#6 червень
2009 року






СИЛЬНА ВЛАДА

   Для того щоб судова влада стала сильною, вона повинна бути непохитною у відношенні до сильних і рівною у відношенні до всіх.
   Я прагну, щоб кожен із нас відчував силу судової влади, силу, побудовану на засадах поваги до її представників та мудрості, яку вони випромінюють.
   Коли я йду до суду, я хочу бачити незалежність судової влади. Хочу виходити з суду та відчувати, що бачив мудрість.
   Більшість із нас, юристів, вважає професію судді найшанованішою. Майже кожен юрист має бажання ділитися своїм досвідом та допомагати судовій гілці ставати владою. Розуміння цього має бути запорукою зустрічного бажання бути відкритими і такими, що покликані до досягнення спільної мети створення насправді незалежної судової влади.

Система для «чайників»
   У важкі часи багато компаній намагаються нарешті зробити те, що раніше відкладалося на післязавтра. Здебільшого це, звичайно, стосується тих, які не хочуть втрачати кадри, але й не можуть забезпечити їм достатньо роботи. Якщо раніше на всі невпорядковані моменти та помірний безлад можна було заплющувати очі, виправдовуючи їх непоганим прибутком, то сьогодні керівництво почало жорсткіше ставитися до організації роботи в колективах. З’явилися вказівки з боку маркетингових відділів нарешті підготув... »»»

судова практика
   Після настання кризи судова практика, на відміну від багатьох інших напрямків роботи юридичних фірм, не зазнала істотних зменшень в обсягах робіт. Утім, судова галузь має доволі великий пласт проблем, які не розв’язувалися роками, а тому дуже гостро проявилися у період кризи... »»»

Південне сходження
   Упродовж трьох тижнів одинадцять команд юридичних компаній та юридичних департаментів підприємств і організацій виборювали титул п’ятого володаря кубка газети «Юридическая практика» з міні-футболу.
   Волею жереба всі учасники були розподілені на дві групи. За результатами попередніх матчів визначалися півфіналісти та команди, які сперечалися за нижчі місця. У групі А серед шести команд беззаперечним лідером виявився традиційний учасник минулорічних турнірів команда «Адвокат-Захист», яка виграла в... »»»

Судова влада: махінації
   Судова влада — це особливий, але самостійний учасник політичного життя держави, який активно впливає на правову систему України та організацію, розвиток і стабільність. На жаль, сьогодні політичні, економічні та соціальні процеси в Україні є каталізатором негативного впливу на судову владу в Україні, що знищує незалежність суддів.
   Державно-владний політикум усіма силами використовує третю гілку влади як інструмент для досягнення своїх цілей. При цьому мають місце намагання формувати політику су... »»»

     
   
розробка KLM group Всi права захищенi. Українский Юрист
   
 
  
доставка цветов. payday loans. Покупайте сувениры для компании