This version of the page http://fc.comfort-invest.com/?id=34 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-24. The original page over time could change.
Фінансова Компанія "Комфорт-Інвест" :: Новини
  Про компанію Новини Проекти Контакти  
Забудовникам
Довірителям
Інвесторам
Законодавство
Документи
Новобудови (ФФБ) «Городчани» «Агромікс-Котедж» «Березняки» «Лідо» «Мілютенко-Житло» «Благодатне» «Фідекс»
Кредитування
Партнери
Корисні лінки

Новини компанії

10 серпня 2007
Стан реалізації проекту по будівництву Забудовником ТОВ «МАРС» житлового будинку з офісними приміщеннями на вулиці Мілютенка, 29 у Деснянському районі міста Києва.
Детальніше


 

15/10 2008

Новини

07 квітня 2009

Звернення до довірителів ФФБ «ГОРОДЧАНИ»
Детальніше>>



16 березня 2009

Вирішення проблеми фінансування об’єктів будівництва

Ведуться переговори стосовно вирішення найближчим часом питання подальшого фінансування об’єктів будівництва за програмами «Городчани», «Благодатне», «Мілютенко-Житло», «Березняківська», «Лідо». З цією метою вже попередньо укладені відповідні Угоди про співробітництво та організацію взаємовідносин з ТОВ Фінансова компанія «РОСУКРІНВЕСТ».


02 березня 2009

Стан судового розгляду питання подовження договору оренди земельної ділянки по вул. Мілютенко, 29

Будівельні роботи по вул. Мілютенко, 29 на сьогодні не ведуться внаслідок відмови КМДА у продовженні договору оренди будівельного майданчику по зазначеній адресі з ТОВ «Марс», який є забудовником цього об’єкту. Починаючи з першої половини 2007 року й до цього часу триває судовий розгляд спору, який виникнув внаслідок безпідставних і непродуманих дій відповідальних органів місцевої влади. На жаль, касаційні інстанції вдруге повертають справу на новий розгляд до суду першої інстанції. Остання така постанова була винесена Вищим господарським судом України 27 січня 2009 року. Касаційна скарга на цю постанову вже подана Забудовником до Верховного суду України.


14 жовтня 2008 року

 14 жовтня 2008 року відбулося засідання постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури під головуванням Євлаха О. Ю., в присутності керівників забудовника (ТОВ «МАРС»), управителя ФФБ «Мілютенко-Житло» - Фінансової компанії «Комфорт-Інвест» та представників ініціативної групи довірителів на якій обговорювалося питання подовження Договору оренди земельної ділянки для подальшого будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом по вул. Мілютенка, 29 в Деснянському районі м. Києва.

Комісія Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури прийняла рішення, створити комісію по розгляду питання подовження Договору оренди земельної ділянки для подальшого будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом по вул. Мілютенка, 29 в Деснянському районі м. Києва і на протязі 14 днів підготувати проект рішення Київської міської ради по даному питанню.


6 жовтня 2008 року

6 жовтня 2008 року відбулася зустріч керівників забудовника (ТОВ «МАРС»), управителя ФФБ «Мілютенко-Житло» - Фінансової компанії «Комфорт-Інвест» та представників ініціативної групи довірителів з головою постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Євлахом О. Ю., на якій обговорювалися питання подальшого будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом по вул. Мілютенка, 29 в Деснянському районі м. Києва. Дійшли згоди, що питання подальшого будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом по вул. Мілютенка, 29 в Деснянському районі м. Києва буде винесене на розгляд на найближче засідання постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури.


10 вересня 2008 року

В зв’язку з рішенням Виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 22.04.08. № 170 про затвердження Акту державної приймальної комісії про введення в експлуатацію 48-ми квартирного житлового будинку по вул. І. Франка, 1-А та житлового будинку на 6 котеджів по вул. І. Франка, 1-Б в м. Ужгороді (Забудовник КПЗГ «Агромікс») і закриттям фонду.


24 червня 2008 року

На будівельному майданчику будівництва житлових будинків, господарських будівель та споруд в смт. Чорноморське Комінтернівського району Одеської області забудовником ТОВ «Лідо» виконані роботи по підготовці території площі забудови (І черги), монтажу 33 фундаментів із фундаментних блоків та залізобетонних монолітних поясів. Виконано 300 м. п. монолітних залізобетонних фундаментів для спорудження паркану огорожи котеджного містечка та 150 м. п. паркану із керамічної цегли. На 25 – ти житлових будинках продовжуються роботи по улаштуванню стін із цегли, а по 17-ти із них здійснюється цегляна кладка другого поверху та фронтонів. На 3-х будинках встановлюються дерев’яні конструкції для улаштування покрівлі. Будівельно-монтажні роботи по спорудженні житлових будинків, господарських будівель та споруд в смт. Чорноморське виконуються згідно затвердженого графіка виконання робіт на 2007 – 2010 роки, з хорошою якістю робіт.
Дивитись фото >>

На будівельному майданчику будівництва 5–ти поверхового житлового будинку по вул. Пасічній, 39-А в м. Львові, забудовником ТОВ фірма «Фідекс» закінчуються роботи по улаштуванню цегляних стін мансардного поверху. Продовжуються роботи по штукатурці внутрішніх стін та перегородок, а також розпочаті роботи по улаштуванню покрівлі та встановленні вікон. На об’єкті будівельні роботи виконуються згідно затвердженого графіка виконання робіт, з хорошою якістю.
Дивитись фото >>


12 червня 2008 року

Рішенням Виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 22.04.08. № 170 затверджений Акт державної приймальної комісії про введення в експлуатацію 48-ми квартирного житлового будинку по вул. І. Франка, 1-А та житлового будинку на 6 котеджів по вул. І. Франка, 1-Б в м. Ужгороді. Забудовник КПЗГ «Агромікс».


28 березня 2008 року

Шевченківське районне управління внутрішніх справ м. Києва, листом від 28.03.08. № 59/вх 4148, повідомило, що на основі заяви ТОВ «Фінансова компанія «Комфорт-Інвест», 19 лютого 2008 року прокуратурою Шевченківського району м. Києва порушена кримінальна справа № 60 – 2638 за фактом вчинення злочину попереднім керівництвом ТОВ «НСЛ», передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України. На сьогоднішній день заява ТОВ «Фінансова компанія «Комфорт-Інвест», про факт вчинення злочину попереднім керівництвом ТОВ «МАРС», знаходяться в Деснянській прокуратурі м. Києва, але до теперішнього часу залишається без розгляду.


18 лютого 2008 року

Будівництво об’єктів малоповерхової забудови в с. Требухів Броварського району Київської області.

На будівельному майданчику продовжуються роботи по улаштуванню під’їзної автодороги, зняттю та складуванню родючого слою грунту, вирубці дерев та кущів, завезенню грунту для підняття території будівельного майданчика в середньому на 1 метр та встановленню огорожі першої черги будівництва. Забудовник ДП «Конверсененергопром».
Дивитись фото >>


Будівництво 5 – ти поверхового житлового будинку на вул. Пасічній, 39-А в м. Львові.

Виконані роботи по улаштуванні цегляних стін і перекритів 5 – ти поверхів будинку. Забудовник ТОВ Фірма «Фідекс».p>
Дивитись фото >>


Будівництво об’єктів малоповерхової забудови в с.м.т. Чорноморське Комінтернівського району Одеської області.
Затверджений Генеральний план забудови першої черги будівництва об’єктів малоповерхової забудови. Продовжуються роботи по розробці робочих креслень житлових будинків. Виконані роботи по підготовці будівельного майданчика. Змонтовані 20 фундаментів із бетонних блоків для житлових будинків та улаштовані ростверки по фундаментах. Розпочаті роботи по улаштуванню стін із цегли 6 – ти будинків. Виконуються роботи по улаштуванню монолітних залізобетонних фундаментів для паркану із цегли (виконано 250 м.п.), а також розпочаті роботи по кладці цегляного паркану (виконано 40 м.п.). Забудовник ТОВ «ЛІДО».
Дивитись фото >>


Будівництво 5 – ти поверхового житлового будинку на вул. Загорській, 51 в м. Ужгород. Забудовником КПЗГ «Агромікс» планується до 29.02.08. введення в експлуатацію 5 – ти поверхового житлового будинку та групи індивідуальних житлових будинків на вул. Загорській, 51 в м. Ужгороді. Дивитись фото >>

29 листопада

Будівництво житлових будинків на вул. Генерала Юнаківа, 9 в м. Львові.

Рішенням Виконкому Львівської міської ради від 23.11.07 затверджено акт Державної приймальної комісії про введення в експлуатацію будинків 1, 4, 5 /згідно генплану/ на вул. Генерала Юнаківа, 9. Забудовником цього проекту виступала Інвестиційна Компанія «Комфорт-Інвест».


Будівництво об’єктів малоповерхової забудови в с. Требухів Броварського району Київської області.

Виконані проектні роботи по огорожі території, свердловинам, під’їздній дорозі, тимчасовому електропостачанню будівельного майданчика та топозйомка території забудови. На будівельному майданчику виконані роботи по улаштуванню тимчасової дороги, вирубані дерева та кущі, тривають роботи по прокладці електромереж, вертикальному плануванні території та встановленню огорожі першої черги будівництва. Забудовник ДП «Конверсененергопром».


Будівництво 5 – ти поверхового житлового будинку на вул. Пасічній, 39-А в м. Львові.

Виконані роботи по улаштуванні цегляних стін і перекритів 3 – х поверхів будинку. Забудовник ТОВ Фірма «Фідекс».


Будівництво об’єктів малоповерхової забудови в с.м.т. Чорноморське Комінтернівського району Одеської області.

Затверджений Генеральний план забудови першої черги будівництва об’єктів малоповерхової забудови. Виконуються роботи по підготовці будівельного майданчика для будівництва об’єктів.


25 жовтня

В квітні 2007 року введений в експлуатацію 9-ти поверховий житловий будинок на вул. Пасічній, 38 в м Івано-Франківську.
В жовтні 2007 року працює державна приймальна комісія по вводу в експлуатацію 9-ти поверхового житлового будинку на вул. Юнаківа, 9 в м. Львові та 5-ти поверхового житлового будинку на вул. Загорській, 51 в м. Ужгороді.

04 вересня

Загальних зборів Довірителів Фонду фінансування будівництва виду А за програмою «Мілютенко-Житло»

Детальніше >>


Звернення доверітелів щодо будівництва житлового будинку по вул. Мілютенка, 29 в м. Києві

Ми, довірителі Фонду фінансування будівництва (ФФБ) виду А за програмою «Мілютенко-Житло» (забудовник ТОВ «МАРС», управитель ФФБ ТОВ «Фінансова компанія «Комфорт-Інвест») звертаємося до Вас з приводу ситуації, яка склалася навколо будівництва житлового будинку по вул. Мілютенка, 29 в Деснянському районі м. Києва та сподіваємося на позитивне вирішення нашого ’’болючого’’ питання.

Детальніше >>


10 серпня

Стан реалізації проекту по будівництву Забудовником ТОВ «МАРС» житлового будинку з офісними приміщеннями на вулиці Мілютенка, 29 у Деснянському районі міста Києва.

Згідно Рішення Київської міської ради від 23.10.2003р. №121-18/994 ТОВ «МАРС» (далі – Забудовник) було виділено в оренду терміном на 3 роки земельну ділянку для цільового використання, а саме: для будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом на вул. Мілютенка, 29 у Деснянському районі м. Києва. На підставі вищенаведеного рішення було укладено Договір оренди земельної ділянки від 24.05.2004р. (державну реєстрацію Договору та прийом-передачу земельної ділянки було проведено 22.06.2004р.)

Детальніше >>


13 березня

ТОВ «Фінансова компанія «Комфорт-Інвест» створила Фонд фінансуваня будівництва виду А за програмою «АГРОМІКС-КОТЕДЖ» зметою будівництва групи індивідуальних житлових будинків, розташованих за адресою вул. Загорська, 51, м. Ужгород, а також житлового будинку на 48 квартир (з паркінгом) таторгово-офісними приміщеннями на вул. Загорській, 51, м. Ужгород.Генпідрядником (Забудовником) позазначених об’єктах є Комунальне підприємство зеленого господарства «Агромікс» (м. Ужгород).


28 березня

ТОВ «Фінансовакомпанія «Комфорт-Інвест» в Держфінпослуг отримала дозвіл на право здійсненняемісії сертифікатів фонду операцій з нерухомістю.

ТОВ «Фінансовакомпанія «Комфорт-Інвест» стала учасником Асоціації професійних учасниківфінансових ринків Української інвестиційної спілки.

Заступник Генерального директораФК «Комфорт - Інвест», Ігор Дехно, приймає участь в програмі на «ДіловомуКаналі» присвяченій будівництву котеджних містечок.


19 травня

ТОВ «Фінансовою компанією «Комфорт - Інвест»створено  Фонд фінансування будівництвавиду А за програмою «СПЕЦБУД 0901» з метою будівництва групи житловихбудинків (з паркінгом, господарськими приміщеннями) та торгово-офіснимиприміщеннями по вул. Виноградній (Гетьмана Мазепи, 175а), м. Івано-Франківськ. Генпідрядником (Забудовником) по зазначених об’єктах виступає ВАТ «Спеціалізоване автомобільне транспортне підприємство 0901» (м. Івано-Франківськ).


31 травня

ТОВ «Фінансовою компанією «Комфорт - Інвест» створено Фонд фінансуваня будівництвавиду А за програмою «БЕРЕЗНЯКИ» з метою будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом по вул.Березняківській, 4-а у Дніпровському районі м. Києва. Генпідрядником (Забудовником) по зазначеному об’єкту виступає ТОВ «НСЛ» (м. Київ).

Створено Фонд фінансуваннябудівництва за програмою «Солонка –котедж»: група спарених котеджів длязовнішніх клієнтів.

ТОВ «Фінансова компанія «Комфорт-Інвест» створено фонд фінансуваннябудівництва виду А за програмою «МІЛЮТЕНКО-ЖИТЛО- житловий двадцяти трьохповерховий будинок з офісними приміщеннями на вулиці Мілютенка, 29 у Деснянському районі м. Києва, будівництво якого здійснює Забудовник ТОВ «МАРС», введення об’єкта в експлуатацію планується на IV квартал 2008 року.



ПОШУК ПО САЙТУ

КУРСИ ВАЛЮТ

ЛІЧИЛЬНИКИ

РЕКЛАМА

Copyright © 2007
Фінансова Компанія «Комфорт-Інвест»
Всі права застережені.
fc@comfort-invest.com