This version of the page http://www.carlsberg.kiev.ua/ukr/taste.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-23. The original page over time could change.
Carlsberg - Вкус - Київ, Україна



  • Пиво
  • Хміль
  • Келих
  • Пивоваріння
  • Корисний продукт
  • On-line замовлення

Пиво

Carlsberg зварений на найчистішій воді з відбірного солоду та запашного хмелю. Але без унікального сорту дріжджів Saccharomyces Carlsbergensis ми б не отримали неповторний смак Carlsberg. Цей сорт дріжджів має власну історію.

До 1883 року у світовому пивоварінні використовувалися «дикі» дріжджі, що спричиняли ферментацію пива, тобто руйнували його. Броварня Carlsberg подарувала світові новий сорт дріжджів Saccharomyces Carlsbergensis, застосування яких вирішило цю проблему. До сьогодні цей сорт дріжджів використовується в усьому світі для пивоваріння, тому, яке б пиво ви не пили, в ньому є частинка Carlsberg.

Хміль

Хміль використовується в процесі пивоваріння, щоб надати пиву характерної легкої гірчинки. Але лише при варінні Carlsberg використовуються необроблена шишка хмелю. Це дозволяє пивній пінці мати характерний виразний смак та бути більш насиченою.

Келих

Carlsberg необхідно пити з келиха, щоб повністю насолодитися його смаком та ароматом. Дегустатори Carlsberg працюють з 14 головними категоріями, 44 підкатегоріями і 100 додатковими нюансами смаку й аромату пива. Адже вам не хотілося б упустити хоч один із них!

Для Carlsberg найбільш підходить пивний келих, що має форму тюльпана. Рівень пива у келиху не має перевищувати верхівки корони, зображеної на ньому. Рекомендована температура пива 5°С.

Пивоваріння

Створення пива Carlsberg – це мистецтво, якому понад 160 років. Carlsberg вариться за унікальною старовинною рецептурою й сучасними технологіями із дотриманням найсуворіших вимог якості на всіх етапах виробництва: від обробки високосортного ячменю до розливу в пляшки.

Докладну інформацію про мистецтво створення всесвітньо відомого пива Carlsberg можна знайти на сайті www.carlsberg.com, у розділі Beer professor.

Корисний продукт

Хочете – вірте, хочете – ні, проте Мюнхенський інститут пива довів, що один літр Carlsberg корисніше в 10 разів, ніж один літр молока. Адже пиво виготовляють із солоду, хмелю, дріжджів і найчистішої води, які приносять організму лише користь.

Вміст мінеральних речовин, вітамінів (В1, В2, РР, В6) і мікроелементів у пиві значний. Вирішуйте самі: один літр Carlsberg містить 20% денної норми вітаміну В2, 32% – вітаміну В6, 25% – вітаміну РР, денну норму цинку, половину денної норми заліза, фтору, міді, кальцію та магнію, а також близько 200 мг біологічно активних речовин. А ще пиво менш калорійне, ніж кока-кола, яблучний сік і більшість фруктових напоїв.

On-line замовлення


Замов Carlsberg, не виходячи з дому


  •   GONZA
    www.gonza.com.ua

  •   МегаМаркет
    www.megamarket.ua

  •   Таврія-В
    www.universam.od.ua

  •   Фуршет (Киев)
    www.furshet.ua

  •   Фуршет (Одесса)
    www.furshet-odessa.com.ua