This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=29 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-21. The original page over time could change.
У Львові провели секс-опитування: кожного десятого з респондентів начальство погладжує по дупі, проте ніхто не жаліється | Sidirom's Blog

У Львові провели секс-опитування: кожного десятого з респондентів начальство погладжує по дупі, проте ніхто не жаліється

Західноукраїнський правозахисний центр «Жіночі перспективи» став першим і наразі єдиним з усіх вітчизняних правозахисних організацій, який провів дослідження щодо проблем сексуальних домагань на робочому місці з боку керівників і колег по службі, рівних за рангом. Про це повідомив «Кореспондент» з посиланням на «Жіночі перспективи».

Згідно з опитуванням, проведеним в період з січня lо вересень 2005 року серед жінок і чоловіків у віці від 18 до 59 років, що мешкають у Львові та Львівській області, фактично кожний десятий співвітчизник (а це більш як 14% респонденток і близько 4% чоловіків) стикаються на роботі з небажаними неформальними поплескуваннями і погладжуваннями сексуального характеру з боку начальства. Стільки ж – з небажаною сексуальною ініціативою з боку колег, що стоять на одному з ними щаблі в офісній ієрархії.

Прикметно, що в Західній Європі і США суди завалені позовами проти начальників, котрі дуже низько нахилилися над колегою, що сидить за комп’ютером, і співробітниць, що поплескали товариша по службі по плечі, а в Україні мовчать, навіть коли справа доходить до зґвалтування на робочому столі.

Роздрукувати

Рубрика: Робота, Секс, Цікаве

Дізнатись більше про: жінки, Львів, опитування, Секс

  1. 2 Коментарів до цього запису


  2. Опублікував LOG о Mar 15, 2008

    Картинка жжесть)

  3. Опублікував myroslav о Dec 18, 2008

    Раз мовчать, значить все влаштовує, шантажувати такими речима і в Україні прекрасно можна.

Залишити коментар

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

© 2009 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.