This version of the page http://www.kostopilpost.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-21. The original page over time could change.
Головна - "Віче Костопільшини" Костопіль, Рівне: новини, оголошення, реклама

  • Головна
  • Новини
  • RSS
  • Контакти
  • Партнери
Ви тут:  Головна
Головна
Великий учитель з малого села
04.07.2009
Костопіль

Кажуть, щоб життя прожити недаремно, треба посадити дерево, спорудити будинок та виростити дітей. Леонід ГРИЦЮК із села Олександрівка на своєму життєвому шляху встиг зробити набагато більше.  Народився Леонід Арсенович сімдесят років тому в селі Малі Селища (нині територія військового полігона). Доля розпорядилася так, що селянський син, який змалку пізнав ціну нелегкої хліборобської праці, обрав фах вчителя. Відтоді вибраній професії він вірно служить не одне десятиріччя. Вихованці талановитого і мудрого педагога працюють сьогодні в багатьох галузях народного господарства та навчаються у престижних вузах України.

Детальніше...
 
Медичні працівники відсвяткували своє професійне свято
02.07.2009
Свято

Всі професії важливі і потрібні, та є такі, що змушують забути про власні потреби та бажання на користь інших. Професія медика належить саме до таких, адже незважаючи ні на що, в будь-яку пору доби, в будень і свято вони готові прийти на допомогу кожному, хто її потребує. Вони постійно ведуть боротьбу за наше здоров’я та життя, подекуди нехтуючи своїм власним.

Детальніше...
 
Звітували директори шкіл
26.06.2009
Костопільський р-н

Пролунав останній дзвоник у ЗНЗ району, який сповістив про завершення навчального року. Про свою діяльність за 2008-2009 рік звітували директори шкіл міста та району. 19 червня разом з методистами райметодкабінету Вікторією Таргоній і Оксаною Регезою побував і кореспондент газети «Віче Костопільщини» у Жалинській та Яполотській школах.

Детальніше...
 
У селі, де верби в’ються…
26.06.2009
Берестовець

Село Берестовець
вабить людей своєю неповторною красою. Особлива чарівність тут спостерігається весняної та літньої пори. У цей час навколишні поля та луки буяють різнобарв’ям квітів і трав, а у синьооких водоймах сумирно полощуть свої віти зеленолисті верби.


Детальніше...
 
У Звіздівці лунали повстанські пісні
22.06.2009
Звіздівка

Звіздівська сільська рада - край, де свято бережуть українські народні звичаї, материнську мову та повстанську пісню. Ще на зорі встановлення нашої незалежності завідуючі корчинським та ставецьким клубами Надія Верешко й Ольга Середа з колективами «Джерельце» та «Горина» одними з перших в області почали прославляти героїв, які поклали своє життя за волю України.

Детальніше...
 
Додаткові статті:
  • Український повстанець Лейба Добровський?
  • Вшанували обдарованих дітей Костопільщини
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 7 з 65
Головна
Новини
RSS
Контакти
Партнери

Новини (Архів)

Новини 2008
Новини 2009
Костопіль
Карта сайту

Рекламні посилання:

Видео Каратэ статьи Каратэ WKF Для трениров и спортсменов

Вы хотите заказать дом из клееного бруса под Лиссабоном. Готовы Вам помочь.;Продажа сетевого оборудования кабельный лоток от Эвантер.;Кресла для персонала. Итальянские кабинеты. Офисная мебель
проемы