This version of the page http://news.if.ua/vlada/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Влада — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото
 Наступна сторінка

Держслужбовці тепер мають освіту та стаж

14 Липня 2009, 8:05
Із загальної кількості державних службовців 84,3% мають повну вищу освіту, 15,0% – неповну та базову вищу, в органах місцевого самоврядування – 61,8% та 37,0%, відповідно. В минулому році 172 державних службовця (2,3% загальної чисельності) та 22 посадові особи місцевого самоврядування (0,7%) здобули вищу освіту. З них рівень магістра в освітній галузі “Державне управління” відповідно 53 та 10 осіб.

ІВАНО-ФРАНКІВЩИНА ДІЛИТЬСЯ ДОСВІДОМ ЗІ СХІДНИМИ РЕГІОНАМИ УКРАЇНИ

10 Липня 2009, 7:50
7-8 липня 2009р. відбувся навчальний візит керівництва Східних областей в Івано-Франківську область в рамках проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який фінансується Європейським союзом (ЄС), співфінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) і діє в Івано-Франківській області з лютого 2008 року. 

Вже цього року ЖЕО можуть зникнути

05 Липня 2009, 12:00
 ЖЕКи  на межі банкрутства. Не допомагають навіть дотації. Міська влада винесла їм останнє «попередження».

     «За ЖЕКами  тягнеться шлейф боргів у розмірі приблизно 26 млн. гривень, - коментує ситуацію начальник житлово-комунального господарства Петро Косюк. – Ці борги зібралися за останні 12 років. Зараз їх погасити не реально, нема чим». 


Микола Палійчук розпочав "екскурсійні" поїздки по районах. Перший - Калуський.

03 Липня 2009, 9:05
Голова  облдержадміністрації Микола Палійчук у середу, 1 липня, здійснив робочу поїздку  на Калущину.  

„Ми зараз прийняли рішення об’їхати всі райони. Голови районних адміністрацій та голови районних рад пропонують нам до розгляду нагальні проблеми районів котрі потрібно вирішити”,- повідомив Микола Палійчук.


Міські чиновники планують розширити межі міста

23 Червня 2009, 10:00
Зокрема, на 42-ій сесії було прийнято рішення про наступне корегування генерального плану Івано-Франківська. Яке майбутнє місцеві депутати пророкують обласному центру? Місто розбудовується, а його генеральний план останній раз корегувався 12 років тому. Відповідно генплан морально застарів і невідповідає сучасним стандартам містобудування, вважає 1-ий заступник міського голови Зіновій Фітель.

Арсеній Яценюк: Так я сиджу у Твіттері

19 Червня 2009, 15:52

Відповідаючи на запитання нашого ресурсу щодо активної агітаційної кампанії за свою кандидатуру у інтернеті, лідер громадської організації "Фронт змін" Арсеній Яценюк відповів, що він користується так званими соціальними мережами, зокрема Twitter-ом.

"Раніше люди відправляли голубів з повідомленнями, а зараз замість смс-сок ми вже пишемо електронні листи" - заявив Яценюк, демонструючи загалу свій мобільний телефон.


Шкварилюк знову прогулює?

19 Червня 2009, 12:26 | Коментарів: 2
Сьогодні у Івано-Франківську у повітрі відчувається напруга - до нас приїхав екс-голова ВРУ Арсеній Яценюк. В даний момент Арсеній Петрович проводить відео-конференцію з телекомпаніями західних областей. А перед прес-центром, де відбувається захід очікує свого "патрона" керівник обласного осередку "Фронту змін" - Володимир Шкварилюк.

Питання молоді на Прикарпатті куруватиме 37-річний чиновник...

18 Червня 2009, 18:01
При облдержадміністрації утворено координаційну раду з питань молодіжної політики, яку очолив заступник голови ОДА Василь Гладій

Її основне завдання – вивчення, аналіз і прогноз соціально- та морально-політичних процесів, що відбуваються у молодіжному середовищі в області, розробка пропозицій щодо фінансування пріоритетних напрямків молодіжної політики та контролю ефективності використання коштів на ці цілі.


Як посварилися депутат і чиновник

18 Червня 2009, 13:20
З червня в області розпочали роботу пришкільні оздоровчі табори. Батьки сприймають їх неоднозначно: одні раді, що є куди дитину подіти, а інші ставляться до цього скептично — кажуть, що до справжнього оздоровлення там ще дуже далеко. Та й вчителі не у захваті від такого відпочинку. Попри це, ще існує версія, що пришкільні табори є непоганим способом заробити гроші або… помститися.

Місто може готуватися до опалювального сезону: Блащука звільнено!

17 Червня 2009, 14:25 | Коментарів: 2

РОЗПОРЯДЖЕННЯ міського голови ВІД 17.06.09р.  № 34/1-С

Про звільнення з роботи Блащука А.А.
 

1. Блащука Арсентія Андрійовича звільнити з посади директора ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" 30.07.2009р. за угодою сторін, п. 1 ст.


 Наступна сторінка