This version of the page http://www.h-sport.kiev.ua/index.php?name=News_2008_05_22&op=page4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Гарячі новини | Hotel Sport
25.12.2008
РІЧНИЙ ПЛАН ДЕРЖАВНІХ ЗАКУПИВЕЛЬ НА 2009 рік. Докладніше...

02.12.2008
РІЧНИЙ ПЛАН ДЕРЖАВНІХ ЗАКУПИВЕЛЬ НА 2008 рік. Докладніше...

22.05.2008
ВІДСТОЮВАННЯ ЧЛЕНАМИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ДП «ГОТЕЛЬ «СПОРТ» СВОЇХ ЗАКОННИХ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ Докладніше...

21.05.2008
НАСЛІДКИ ДІЙ МІНІСТЕРСТВА УКРАЇНИ У СПРАВАХ СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТА УДСБЕЗ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ Річній план державніх закупівель на 2009 рік Докладніше...

07.05.2008
РОЛЬ ТА МІСЦЕ УДСБЕЗ МВС УКРАЇНИ В М. КИЄВІ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПЕРЕВІРКИ ЗАКОННОСТІ ДОТРИМАННЯ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Докладніше...

Наступного дня – 08 травня 2008 року ДП «Готель «Спорт» з метою уникнення незаконних дій щодо перереєстрації Готелю «Спорт» повідомив Печерську РДА, Головне міжрегіональне управління статистики, дозвільну систему, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту про протиправне вибуття з володіння оригіналу Статуту працівником УБЕП Стороженко С.А. Були направлені Скарги Міністру внутрішніх справ України, Начальнику ГУ МВС України в м.Києві, Начальнику УБЕП ГУ МВС України в м.Києві, Начальнику департаменту громадської безпеки МВС, в Прокуратуру м.Києва, Президенту України, департаменту внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України МВС. Всі ці звернення і скарги були зареєстровані в канцеляріях вказаних інстанцій до 13.00 години 08 травня 2008 року. На сьогодні, відповідей Готель «Спорт» не отримало.

12 травня 2008 року за словами Заступника міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Драпушко Р.Г. було заявлено про те, що до Статуту ДП «Готель «Спорт» 08 травня 2008 року внесено зміни та доповнення до Статуту, а 12 травня здійснено його перереєстрацію Начальником господарського управління Міністерства Ничом І.І.

Цікавим є те, що при перереєстрації Статуту до органів реєстрації обов’язково подається попередня редакція Статуту підприємства, яка існує лише в 2-х екземплярах (одна в РДА, одна – була незаконно вилучена майором Стороженко С.А.). Яким чином оригінальний екземпляр вилученого міліціянтом Статуту ДП «Готель «Спорт» з’явився в Мінсімямолодьспорту можна лише припустити…

Зі слів самого Міністра Павленко Ю.О., під час акції перед будівлею Міністерства «Статут Готелю повинен бути в 3-х примірниках: один в реєстратора, один на підприємстві, один – в Міністерстві. В міністерстві Статуту ДП «Готель «Спорт» не було до цього часу, і тому були вжиті заходи». В подальшому Павленко Ю.О., мабуть заплутавшись в своїх висловах, наголосив, що вилучений Статут Готелю «Спорт» у нього вкрали… Все це було зафіксовано за допомогою телевізійних камер при зйомках зйомок акції і було трансльовано в новинах.

А 12 травня від Міністерства прийшла делегація на чолі з Заступником міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Драпушко Р.Г., який зачитував нову редакцію Статуту ДП «Готель «Спорт». Згідно внесених змін, управління ДП «Готель «Спорт» фактично переходить в одноособове управління Міністерства України у справах сімї, молоді та спорту в особі Міністра Павленка Ю.О., а частина членів трудового колективу, зокрема керівного складу підприємства втрачає робочі місця. Міністром Павленко вводиться нова посада – перший заступник генерального директора з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, який самостійно має право укладати договори, підписувати накази, в тому числі й трудові, здійснює платежі, виконує повноваження керівника під час відсутності останнього. Існуючому Генеральному директору Готелю «Спорт» запропонована роль «відповідальної особи за ВСІ дії цього заступника з Євро 2012». Вся відповідальність за порушення законодавства, в тому числі, кримінального покладається виключно на Генерального директора ДП «Готелю «Спорт».

При цьому, зі сторони Мінсім’ямолодьспорту абсолютно не були враховані вимоги чинного трудового законодавства України, зокрема в частині підстав для розірвання безстрокового трудового договору та конституційні права працівників підприємства, визначені ст. ст. 43, 48 Конституції України, порушено Господарській кодекс України, здійснюється втручання в діяльність Готелю «Спорт» з боку Мінсімямолодьспорту.

Головна | Номери | Бронювання | Ресторани | Додаткові послуги | Контакти