Умови конкурсу на створення об’єктів для Парку сучасного мистецтва на території Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини

13 вересня 2007 року Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000» оголосив початок багаторівневого конкурсу на створення об’єктів для Парку сучасного мистецтва, що буде розташовано на території Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини – Дитячої лікарні майбутнього.

Створення стаціонарної експозиції актуального мистецтва на території лікарні матиме не тільки значення професійно-художнього характеру, але й сприятиме популяризації сучасних видів мистецтва. Існування такого парку з можливістю огляду його великою кількістю відвідувачів закладу впливатиме на естетичний розвиток вітчизняного «споживача» мистецтва та на адекватне сприйняття актуальних видів мистецтв широкою громадськістю.

Поряд із загальним мистецьким та суспільним призначенням парк Дитячої лікарні майбутнього виконуватиме і локальне психоемоційне завдання – створення позитивного середовища, в оточенні якого відбуватимуться складні медико-лікувальні процеси. Наявність такого середовища сприятиме покращенню психологічного стану маленьких пацієнтів та їхніх батьків, відволікатиме від думок про хворобу, надихатиме на змалювання радісних перспектив власного майбутнього.

Учасниками конкурсу можуть стати художники, скульптори, дизайнери, архітектори або студенти відповідних художніх закладів, а також мистецькі спілки та об’єднання, небайдужі до стану сучасного мистецтва, одержимі потребою творчого самовиразу, переповнені блискучими, оригінальними, надзвичайними ідеями та готові до конструктивної взаємодії.

Конкурсний відбір проектів проводитиметься спеціальною Експертною комісією в три етапи. Право визначення складу комісії залишається за організатором конкурсу.

Перший етап передбачає надання проектів у вигляді ідеї і не вимагає її обов’язкового втілення в матеріалі. Метою цього етапу є виявлення талановитих творчих особистостей з вільним, самобутнім мисленням. Тому до проектів не буде висунуто будь-яких технічних умов та обмежень. Підсумки першого етапу були підведені 1 березня 2008 року.

Учасники другого етапу подають проект з детальним описом та ілюстративним матеріалом, а також орієнтовним кошторисом.

Під час третього етапу конкурсанти матимуть можливість захистити остаточний варіант свого проекту перед компетентною аудиторією. За підсумками обговорення Експертна комісія визначить та затвердить певну кількість проектів, які отримають фінансування на їхнє втілення у матеріалі на території Дитячої лікарні майбутнього.

Просимо вчасно подавати інформацію для участі у конкурсі за адресою:

01070 Київ, вул. Боричів Тік, 22-А, МБФ «Україна 3000», проект «Парк ДЛМ»

e-mail: tatyana@ukraine3000.org.ua

Контактна особа: Тетяна Журавська

Детальні умови конкурсу (  357 КБ)

Додаток 1 (  32 КБ)

Додаток 2 (  40 КБ)

Додаток 3 (  17 КБ)

Додаток 4 (  74 КБ)


Версія для друку


15 Липня 2009 13:28
Бібліотеки і навчальні заклади Київщини отримали комплекти альбомів Національного художнього музею України
Захід організований Національним художнім музеєм України та Київською обласною державною адміністрацією за сприяння Фонду «Україна 3000». »»

13 Липня 2009 18:22
Катерина Ющенко візьме участь в акції безкоштовної передачі альбомів Національного художнього музею України до бібліотек і навчальних закладів Київщини
Цією акцією Національний художній музей України разом із партнерами та меценатами продовжує проект з безкоштовної передачі до бібліотек і навчальних закладів України комплектів мистецьких альбомів, які популяризують колекцію музею. »»

13 Липня 2009 12:00
Катерина Ющенко зустрілася з губернатором штату Род-Айленд Дональдом Карч’єрі

8 Липня 2009 16:04
На земельній ділянці «Дитячої лікарні майбутнього» піротехніки МНС виявили три протитанкові міни часів війни

3 Липня 2009 15:27
У Києві відбулася презентація виставки в рамках проекту «Старобільські візерунки»

30 Червня 2009 14:40
Катерина Ющенко нагороджена медаллю Папи Римського Pro ecclesia et pontifice

24 Червня 2009 16:34
Фонд «Україна 3000» привітав колектив Київського музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків з 90-річним ювілеєм

21 Червня 2009 16:24
Колектив Фонду «Україна 3000» вітає всіх медиків України з Днем медичного працівника

18 Червня 2009 20:46
Катерина Ющенко побувала на прем’єрі в Чернівецькому музично-драматичному театрі імені О.Кобилянської

18 Червня 2009 17:26
Катерина Ющенко відвідала квартиру-музей Володимира Івасюка


  

 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua