укр  рус  eng  
 
 
 
 
   
ПОСТАЧАЛЬНИКИ ОБЛАДНАННЯ  
БАНКИ  
СТРАХОВІ КОМПАНІЇ  
 
     
   
 

Страхова компанія „Вексель” заснована  Промінвестбанком в 1994 році. Компанія  має ліцензії на проведення близько 40 видів страхування і входить в число 10 найбільших страховиків України в сфері класичного страхування.

                      ВАТ „СК  „Саламандра-Україна” надає послуги страхування: авіаційне страхування від нещасних випадків на транспорті; обов’язкове страхування цивільної відповідальності транспортних засобів; страхування автомобілів; страхування майна; страхування наземного транспорту; страхування від нещасних випадків, страхування туристів.

     «Українська страхова група» – сучасна та динамічна страхова компанія національного масштабу. За основними фінансовими показниками вона входить до першої 10-ки страховиків України та до першої 5–ки зі страхування АВТОКАСКО.  У лютому 2008 року «Українська страхова група» увійшла до складу всесвітньовідомої Vienna Insurance Group– лідера страхового ринку Центральної та Східної Європи.

    ВАТ "СК "НОВА" - універсальна страхова компанія, що надає клієнтам широкий спектр послуг. Компанія має 22 ліцензції на проведення добровільного та обов’язкового видів страхування.

 
ТОВ "ЛД-ЛІЗИНГ"
м. Київ, вул. Воровського, 22 A оф.553
тел.: + 380 (44) 230-25-55,
+38 (067) 230 2351