This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-18. The original page over time could change.
Концерн КИЙ АВIА :: Авіаквитки, туризм, подорожі, готелі, страхування, вантажні перевезення, корпоративне обслуговування
русengукр
ІНФОРМАЦІЯ
БРОНЮВАННЯ
ПРОДАЖ
ICQ
Skype


УВАГА

Новий рейс
Гарні новини від «КИЙ АВІА» та авіакомпанії Wizz Air.
Новий рейс
Новий рейс за маршрутом Львів - Стамбул
Новый тур
"КИЙ АВІА" пропонує юним хокеїстам прийняти участь в майстер класах по хокею в школі Яроміра Ягра (Чехія)
Новая услуга
«КИЙ АВІА» пропонує відпочити в Польщі.
Новая услуга
Розмовляєте китайською? Ми теж!



Розсилка новин
Доступні розділи
Новини
Тури
Розклад і тарифи
Тип листа
HTML
TXT
ваш e-mail
Ok

ПРО КОМПАНІЮ


 «КИЙ АВІА» - лідируюча компанія України з продажу транспортних та туристичних послуг. В 2008 році «КИЙ АВІА» надало послуги більш ніж 410 тис. клієнтів, об’єми продажу збільшилися на 30% у порівнянні з попереднім роком.

Наша мета – забезпечити найбільш повне та якісне обслуговування клієнтів шляхом надання комплексних послуг з перевезень та туризму.

Щоб досягти поставленої мети, ми створили власну мережу продажу в Україні - нашими послугами можуть скористатися в усіх обласних центрах та містах з населенням більше 100 тис. чоловік, а також відкрили закордонні представництва у Москві, Мінську та Гомелі. Офіси «КИЙ АВІА» розташовані в центральних районах міст, мають єдині стандарти зовнішнього оформлення.

Ми запровадили єдині корпоративні стандарти обслуговування по всій мережі продажу послуг. В компанії застосовуються передові технології та автоматизовані системи, які дозволяють ефективно обробляти замовлення клієнтів. Нема різниці, де ви знаходитесь – в Києві, Донецьку, Львові чи будь-якому іншому місті, в якому розташований офіс «КИЙ АВІА» - наші співробітники завжди професійно, оперативно та вичерпно нададуть відповіді на всі ваші запитання, пов’язані з діловою поїздкою чи подорожжю на відпочинок.

Щоб забезпечити клієнтам можливість обирати прийнятні тарифи на авіаперевезення, зручні маршрути перельоту, бронювання готелів, туристичних пакетів, страхування та інших послуг, «КИЙ АВІА» співпрацює з українськими та закордонними авіакомпаніями, з ведучими провайдерами в індустрії транспорту та туризму, готелями, залізничними підприємствами, автомобільними компаніями. Наші партнери щорічно відзначають ефективну роботу «КИЙ АВІА» спеціальними дипломами та нагородами.

Ми впевнені в тому, що персонал – основний актив компанії. В концерні «КИЙ АВІА» працює більш ніж 600 чоловік. Ми надаємо співробітникам можливості для професійного зростання, проводимо персональну підготовку та перепідготовку спеціалістів. Ми застосовуємо систему показників ефективності, що дозволяє визначити внесок кожного підрозділу та окремих співробітників в досягнення мети підприємства. Фонд оплати праці співробітників «КИЙ АВІА» щорічно зростає. В 2008 році він збільшився на 25% у порівнянні с попереднім роком.

У кожному нашому центрі продажу ми прагнемо надавати послуги на рівні світових стандартів.

Уважне ставлення до людей, надійність та відповідальність – головні цінності, на яких базується робота «КИЙ АВІА».

  ***


  ЗАТ „Київське агентство повітряних сполучень «КИЙ АВІА» існує з 1995 року. На сьогоднішній день має 61 пункт продажу в Україні, філіали в Російській Федерації (м. Москва), Республіці Бєларусь (мм. Мінськ, Гомель). В 2002 році створено концерн «КИЙ АВІА», до якого увійшли туристичні агентства «КИЙ АВІА», „Чарівна подорож”, «КИЙ АВІА Вест», страхова компанія «КИЙ АВІА ГАРАНТ», транспортно-експедиторська компанія «КИЙ АВІА КАРГО» та інші підприємства.

Основні напрямки діяльності: бронювання та продаж авіаквитків на міжнародні та внутрішні авіалінії, організація VIP обслуговування в аеропортах України; туристичні послуги – закордонні тури, екскурсійні програми, відпочинок та лікування в Україні, освітні програми за кордоном; бронювання готелів та автомобілів; продаж залізничних квитків по Європі, Україні та країнам СНД; послуги страхування; організація вантажних перевезень авіаційним, морським та автомобільним транспортом; продаж автобусних перевезень
.

 

Сертифікати та ліцензії:
Сертифікат на право продажу авіаційних перевезень МТЗУ ДАА №АП0001 від 23.06.2007р.
Ліцензія на турагентську діяльність МКТУ ДСТК АВ №329056 від 30.03.2007р.



ІНФОРМАЦІЯ
БРОНЮВАННЯ
ПРОДАЖ
ICQ
Skype

Для коректної роботи сайту повинні бути вімкнені JavaScript та Cookies.
Відповідні пункти Ви можете знайти в закладках (розділах) налаштувань Вашого браузера.

ЗАТ "КИЙ АВІА", 2000–2009
Використання будь-яких матеріалів сайту КИЙ АВІА дозволяється лише з письмового дозволу адміністрації КИЙ АВІА.Для інтернет-видань обов'язкове розміщення гіперпосилання на сайт КИЙ АВІА.

місто відправлення
місто призначення
дата відправлення
дата повернення