This version of the page http://www.dso.kiev.ua/bank.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-17. The original page over time could change.
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ

  ДСО УКРАЇНИ   |   НОВИНИ ДСО  |   ПОСЛУГИ   |   ПРАВО    |   ІСТОРІЯ ОХОРОНИ   |    КОНТАКТИ 

Добавити у вибране | Зробити стартовою

ДСО УКРАЇНИ


ПОСЛУГИ


ІНКАСАЦІЯ


БАНКІВСЬКА БЕЗПЕКА


СЕРТИФІКАЦІЯ


ЛІЦЕНЗУВАННЯ


ТЕХНІКА


РОЗЦІНКИ


БАНКІВСЬКА БЕЗПЕКА   

  Центр банківської безпеки при Департаменті Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ України займає провідні позиції в Україні з надання та організації охоронних послуг банківським установам. На сьогоднішній день ступінь надійності захисту банків України, що охороняються підрозділами ДСО, дуже висока та не має аналогів як у країнах СНД, так і у світовій практиці.


   Співпрацюючи з державними законодавчими органами України, центр банківської безпеки ДДСО при МВС України бере безпосередню участь у підготовці нормативної бази, направленої на поліпшення організації охоронних кредитно-фінансових установ.

   Використовуючи накопичений досвід і сучасні методи охорони, центр банківської безпеки ГУДСО при МВС України має на меті створення для "клієнта" сприятливих умов фунціонування та безпеки.

   Маючи у штатах висококваліфікованих працівників, центр банківської безпеки надає банкам широкий спектр високопрофесійних послуг, у тому числі вичерпні консультації та практичну допомогу з питань:

  1. підбору приміщення для організації банку;

  2. проектування та будівництва приміщень банку;

  3. організації та проведення тендеру з вибору генпідрядника та субпідрядника організацій по будівництву та обладнанню банків;

  4. вибору постачальників панцерового та захисного скла;

  5. вибору постачальників банківських сховищ та сейфів;

  6. проектування установ банків та касових вузлів банків;

  7. підготовки проекту монтажу засобів тривожної та охоронно-пожежної сигналізації;

  8. проектування систем доступу та вибір постачальників;

  9. проектування систем телевідеоспостереження та вибір постачальників;

  10. організації міліцейської охорони;

  11. організації цивільної озброєної охорони;

  12. організації охорони технічними засобами;

  13. організації, здійснення інкасації та озброєного супроводження касирів з грошовими коштами;

  14. вибору постачальників бронеавтомобілів для перевезення коштів та здійснення інкасації;

  15. вибору постачальників банкоматів;

  16. вибору постачальників специфічного банківського обладнання;

  17. вибору постачальників інформаційних систем, мережевого обладнання, комп'ютерних аксесуарів, систем програмного забезпечення для банків;

  18. вибору постачальників систем документування радіо- та телефонних розмов;

  19. вибору постачальників офісних банківських меблів та аксесуарів;

  20. створення автоматизованого філіалу банку самообслуговування.


   Останнім часом за ініціативи Асоціації українських банків з’явились публікації та виступи в засобах масової інформації з питань організації охорони установ банків. На жаль, не всі вони дають об’єктивне уявлення про стан справ. Деякі мають відверто тенденційний характер. Особливо це стосується питання залучення до охорони банків міліції Державної служби охорони при МВС України. Читаючи такі публікації або слухаючи виступи, у людини, не обізнаної з відповідними законодавчими та нормативно-правовими актами, свідомо чи несвідомо формується негативне враження про роботу Державної служби охорони.

   Насправді ж вибір охорони, яка відповідає потребам і фінансовим можливостям установи банку, покладено на її керівника. Це можуть бути різні суб’єкти охоронної діяльності, одним із яких є Державна служба охорони при МВС України. ДСО, у свою чергу, пропонує ряд охоронних послуг: за допомогою технічних засобів охорони, за допомогою озброєної цивільної охорони, міліцейську охорону. Вартість послуги залежить від її виду. Найдорожчою є міліцейська.

   Необхідно зазначити, що особовий склад підрозділів ДСО, які є складовою частиною Міністерства внутрішніх справ, згідно з Конституцією України має право на володіння вогнепальною зброєю під час виконання службових обов’язків.

   Враховуючи складну ситуацію співпраці з банківськими установами, Департаменту ДСО прийняв рішення про роботу з кожним банком індивідуально. Керівник установи, спираючись на фінансові можливості банку, сам вирішує, яка охорона його найбільше влаштовує.

   ДСО не має жорстких тарифів на охоронні послуги. Ми проводимо гнучку цінову політику. Остаточно ціна встановлюється під час переговорів договірних сторін.

 

apple iphone 3g, iphone 8gb