This version of the page http://czo.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-17. The original page over time could change.
Центр сертифікації ключів Центрального засвідчувального органу

На головну
Загальна інформація
Структура ЦЗО
Реєстр ЗЦ та ЦСК
Нормативна база
Координати
Інформація
Посилання
Сертифікати
Кореневий сертифікат
Списки відкликаних сертифікатів
ЦЗО. Акредитовані ЦСК та ЗЦ
Зареєстровані ЦСК та ЗЦ
Пошук сертифікатів
Планова заміна

Документ Без Имени


        Повідомленн Центрального засвідчувального органу

      В зв'язку з тим, що функції ЦЗО, яки раніше виконував Державний комітет з питань зв'язку та інформатизації, а в даний час їх передано Державному комітету інформатизації України, прохання до всіх організацій, які планують надавати заявки щодо реєстрації, акредитації центрів сертифікації ключів тощо, внести такі зміни у стандартних формах заяв (див. Додатки В1...В6 до Регламенту ЦЗО):
      1. У шапках всіх форм замінити слова "Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації Міністерства транспорту та зв’язку України" на "Державний комітет інформатизації України". Адреса залишається без змін, а номер телефону замінюється на (044) 279-38-65.
      2. У тексті заяви на проведення акредитації (див. Додаток В6, п.1) замінити слова "у Центральному засвідчувальному органі Державного департаменту з питань зв'язку та інформатизації Міністерства транспорту та зв’язку України" на "у Центральному засвідчувальному органі Державного комітету інформатизації України"

                                                                                                                         Центральний засвідчувальний орган.